Çok zor durumdayım

Baya uzun bir süre kullanmışsınız ilacı
Benim yasadiklarim bana biraz agir geldi, toparlanmam biraz zaman aldi ama sonucta simdi iyiyim.Benim arkadasim 3 ay kullandi ve birakti herkesin tedavi sureci farkli oluyor.

düzenli terapiye gitmeniz gerek bence. ilaç içtim geçti denilecek bi hastalık değil ki bu.

Evet zor bir sınavdan geçiyorum çok zor

...

...

.

@Dertliii90

Cok gecmis olsunnn... bu videoyu daha once gormustum sana gondermek istedim.
Unutma sen degerlisinn...dertlesmek istediginde dinlemeye haziriz.

Geçmiş olsun... İlaçlarınızı düzenli kullanın ve doktorunuza gitmeyi ihmal etmeyin. Bunun haricinde ne kadar sosyalleşirseniz o kadar iyi olursunuz diye düşünüyorum; kendinizi yalnızlığa mahkum etmeyin. Özellikle sizi rahatlatan; yada kendinizi yanında rahat hissettiğiniz insanlarla (aile akraba kuzen yakın arkadaş gibi) sık görüşmeye çalışın. Okumayı seviyorsanız bununla ilgili kitaplar okuyun, sadece psikiyatrist değil psikolog terapist yardımı gibi yardımlar da alın bu hastalık ilaç illa ki istiyor ama tek başına ilaç da yeterli değil kişisel mücadele de gerekiyor.

Sağolun ilaç tedavisine başladım ama bir şey yapacak ne isteğim nede gücüm yok ki

.

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun. Hepimiz zaman zaman geçici üzüntüler depresyonlar Yaşıyoruz. Böyle durumlarda insan beynine hükmetmeli diye düşünüyorum. Benim başıma ne zaman kötü birsey gelse, aşırı derecede uzulsem depresyona girsem; kendimi telkin ediyorum.
Bu mutsuzluk kısa sürecek, herşeyin geçtiği gibi bu da gecicek, neden hayatıma bakmıyorum. Hayat çok güzel ve devam ediyor... gibi cümlelerle.
İlk önce kendinizi mutlu edecek olan sizsiniz. İş bulmak için psikolojinizin iyi olmasını beklemeyin. Çıkın dışarıya, özgüvenli bir şekilde is arayın, uğraşın. Arkadaşlarınızla gorusun. Emin olun böyle durumlarda çok iyi geliyor. Spor yapın, çünkü spor yaparken insan herseyi unutuyor. Ama bunları gerçekten yapın, mutlu olmayı beklemeyin. Zaten bunları yapmaya başlayınca mutluluk başlıyor.

Inşallah geçer doğru soyluyorsunuz gücüm yettigince yapmaya çalışıcam çok sagolun

.

.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…