Baya uzun bir süre kullanmışsınız ilacıTabi siz daha kisa sure de atlatabilirsiniz benim ki istisna 6ayda bile iyi olan var
Benim yasadiklarim bana biraz agir geldi, toparlanmam biraz zaman aldi ama sonucta simdi iyiyim.Benim arkadasim 3 ay kullandi ve birakti herkesin tedavi sureci farkli oluyor.Baya uzun bir süre kullanmışsınız ilacı
Malesef keşke geçici bir hastalık olsaydı tüm hayatını etkiliyo hayattan koparıyor insanıdüzenli terapiye gitmeniz gerek bence. ilaç içtim geçti denilecek bi hastalık değil ki bu.
Kesinlikle. Hiç olmadı yürüyüş. Ya da kedi s besleyin sokakta.Terapi de alıyor musunuz? Almıyorsanız şart. Biraz kendinizi zorlamanız gerekecek kalkmak için. Mutluluk hormonu salgılayan aktivitelere yönelmeniz lazım. Spor çok önemli mesela.
Evet zor bir sınavdan geçiyorum çok zorAllah şifa versin..Bu hayatta tek başınıza ..kimseye ihtiyacımız olmadan mutlu olmayı bilmemiz lazim en başta.Ve herşeyin bir imtihan olduğunu bilmeliyiz.Önemli olan geçmek.Vazgeçme sen de hayattan..Allah seni kendine kul seçmiş bunu düşün..Sev kendini..
...Arkadaşlar major depresyon(ağır depresyon) geçiriyorum çok kötu durumdayım yemek yiyemiyorum çok kilo verdim yataktan çıkmak istemıyorum bitkisel hayatta gibiyim hiç bir şey yapmak istemiyorum hayattan zevk alamıyorum olum dusuncem vardı arkadaşlar ama bir ay oldu ilaç kullanıyorum o düşünce gitti biraz birde bu hastalık tekrarlıyormuş arkadaşlar aynı şeyleri yaşarsam nasıl kaldırıcam ben bu hastalığı yaşayan iyileşen var mı üniversite bitirdim çalışma hayalleri kurarken bu hastalık geldi başıma artık çalışamayacakmıyım nolur yarıdm edın varmı bu hastalığı yaşayan iyileşen belki umut olur bana çok umutsuz ve çaresizim çok zor dayanmak
...Arkadaşlar major depresyon(ağır depresyon) geçiriyorum çok kötu durumdayım yemek yiyemiyorum çok kilo verdim yataktan çıkmak istemıyorum bitkisel hayatta gibiyim hiç bir şey yapmak istemiyorum hayattan zevk alamıyorum olum dusuncem vardı arkadaşlar ama bir ay oldu ilaç kullanıyorum o düşünce gitti biraz birde bu hastalık tekrarlıyormuş arkadaşlar aynı şeyleri yaşarsam nasıl kaldırıcam ben bu hastalığı yaşayan iyileşen var mı üniversite bitirdim çalışma hayalleri kurarken bu hastalık geldi başıma artık çalışamayacakmıyım nolur yarıdm edın varmı bu hastalığı yaşayan iyileşen belki umut olur bana çok umutsuz ve çaresizim çok zor dayanmak
.Arkadaşlar major depresyon(ağır depresyon) geçiriyorum çok kötu durumdayım yemek yiyemiyorum çok kilo verdim yataktan çıkmak istemıyorum bitkisel hayatta gibiyim hiç bir şey yapmak istemiyorum hayattan zevk alamıyorum olum dusuncem vardı arkadaşlar ama bir ay oldu ilaç kullanıyorum o düşünce gitti biraz birde bu hastalık tekrarlıyormuş arkadaşlar aynı şeyleri yaşarsam nasıl kaldırıcam ben bu hastalığı yaşayan iyileşen var mı üniversite bitirdim çalışma hayalleri kurarken bu hastalık geldi başıma artık çalışamayacakmıyım nolur yarıdm edın varmı bu hastalığı yaşayan iyileşen belki umut olur bana çok umutsuz ve çaresizim çok zor dayanmak
İzliyorum çok çok sağolun
@Dertliii90
Cok gecmis olsunnn... bu videoyu daha once gormustum sana gondermek istedim.
Unutma sen degerlisinn...dertlesmek istediginde dinlemeye haziriz.
Geçmiş olsun... İlaçlarınızı düzenli kullanın ve doktorunuza gitmeyi ihmal etmeyin. Bunun haricinde ne kadar sosyalleşirseniz o kadar iyi olursunuz diye düşünüyorum; kendinizi yalnızlığa mahkum etmeyin. Özellikle sizi rahatlatan; yada kendinizi yanında rahat hissettiğiniz insanlarla (aile akraba kuzen yakın arkadaş gibi) sık görüşmeye çalışın. Okumayı seviyorsanız bununla ilgili kitaplar okuyun, sadece psikiyatrist değil psikolog terapist yardımı gibi yardımlar da alın bu hastalık ilaç illa ki istiyor ama tek başına ilaç da yeterli değil kişisel mücadele de gerekiyor.Arkadaşlar major depresyon(ağır depresyon) geçiriyorum çok kötu durumdayım yemek yiyemiyorum çok kilo verdim yataktan çıkmak istemıyorum bitkisel hayatta gibiyim hiç bir şey yapmak istemiyorum hayattan zevk alamıyorum olum dusuncem vardı arkadaşlar ama bir ay oldu ilaç kullanıyorum o düşünce gitti biraz birde bu hastalık tekrarlıyormuş arkadaşlar aynı şeyleri yaşarsam nasıl kaldırıcam ben bu hastalığı yaşayan iyileşen var mı üniversite bitirdim çalışma hayalleri kurarken bu hastalık geldi başıma artık çalışamayacakmıyım nolur yarıdm edın varmı bu hastalığı yaşayan iyileşen belki umut olur bana çok umutsuz ve çaresizim çok zor dayanmak
Sağolun ilaç tedavisine başladım ama bir şey yapacak ne isteğim nede gücüm yok kiGeçmiş olsun... İlaçlarınızı düzenli kullanın ve doktorunuza gitmeyi ihmal etmeyin. Bunun haricinde ne kadar sosyalleşirseniz o kadar iyi olursunuz diye düşünüyorum; kendinizi yalnızlığa mahkum etmeyin. Özellikle sizi rahatlatan; yada kendinizi yanında rahat hissettiğiniz insanlarla (aile akraba kuzen yakın arkadaş gibi) sık görüşmeye çalışın. Okumayı seviyorsanız bununla ilgili kitaplar okuyun, sadece psikiyatrist değil psikolog terapist yardımı gibi yardımlar da alın bu hastalık ilaç illa ki istiyor ama tek başına ilaç da yeterli değil kişisel mücadele de gerekiyor.
.Arkadaşlar major depresyon(ağır depresyon) geçiriyorum çok kötu durumdayım yemek yiyemiyorum çok kilo verdim yataktan çıkmak istemıyorum bitkisel hayatta gibiyim hiç bir şey yapmak istemiyorum hayattan zevk alamıyorum olum dusuncem vardı arkadaşlar ama bir ay oldu ilaç kullanıyorum o düşünce gitti biraz birde bu hastalık tekrarlıyormuş arkadaşlar aynı şeyleri yaşarsam nasıl kaldırıcam ben bu hastalığı yaşayan iyileşen var mı üniversite bitirdim çalışma hayalleri kurarken bu hastalık geldi başıma artık çalışamayacakmıyım nolur yarıdm edın varmı bu hastalığı yaşayan iyileşen belki umut olur bana çok umutsuz ve çaresizim çok zor dayanmak
Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun. Hepimiz zaman zaman geçici üzüntüler depresyonlar Yaşıyoruz. Böyle durumlarda insan beynine hükmetmeli diye düşünüyorum. Benim başıma ne zaman kötü birsey gelse, aşırı derecede uzulsem depresyona girsem; kendimi telkin ediyorum.
Bu mutsuzluk kısa sürecek, herşeyin geçtiği gibi bu da gecicek, neden hayatıma bakmıyorum. Hayat çok güzel ve devam ediyor... gibi cümlelerle.
İlk önce kendinizi mutlu edecek olan sizsiniz. İş bulmak için psikolojinizin iyi olmasını beklemeyin. Çıkın dışarıya, özgüvenli bir şekilde is arayın, uğraşın. Arkadaşlarınızla gorusun. Emin olun böyle durumlarda çok iyi geliyor. Spor yapın, çünkü spor yaparken insan herseyi unutuyor. Ama bunları gerçekten yapın, mutlu olmayı beklemeyin. Zaten bunları yapmaya başlayınca mutluluk başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?