Çok zor durumdayım

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.633
287
123
Arkadaşlar major depresyon(ağır depresyon) geçiriyorum çok kötu durumdayım yemek yiyemiyorum çok kilo verdim yataktan çıkmak istemıyorum bitkisel hayatta gibiyim hiç bir şey yapmak istemiyorum hayattan zevk alamıyorum olum dusuncem vardı arkadaşlar ama bir ay oldu ilaç kullanıyorum o düşünce gitti biraz birde bu hastalık tekrarlıyormuş arkadaşlar aynı şeyleri yaşarsam nasıl kaldırıcam ben bu hastalığı yaşayan iyileşen var mı üniversite bitirdim çalışma hayalleri kurarken bu hastalık geldi başıma artık çalışamayacakmıyım nolur yarıdm edın varmı bu hastalığı yaşayan iyileşen belki umut olur bana çok umutsuz ve çaresizim çok zor dayanmak

Son düzenleyen: Moderatör:
Çooo...k çooo...k geçmiş olsun depresyonun neden kaynaklı bilmiyorum ama geçeceğini düşünebilirsin herkes %100 mutlu değil ne yazık ki...

Çooo...k çooo...k geçmiş olsun depresyonun neden kaynaklı bilmiyorum ama geçeceğini düşünebilirsin herkes %100 mutlu değil ne yazık ki...
Çok sağolun o kadar umutsuzum ki çokkotu günler geçiriyorum inşallah geçer sağolun

Doktor değilim, bu konuda yanlış şeyler söylemek istemem. Ama bu hormonlarla çok alakalı bir durum olduğu için olumlu hormonlar salgılamanızı sağlayacak şeyler yapabilirsiniz. Hiç istemeseniz de kendinizi çok zorlamadığınız sürece iyi olamazsınız. Kendinizi zorlayın lütfen, yeni birileriyle tanışın. Kafanızı meşgul tutun. Konuşmak isterseniz ben hep buradayım. Sadece anlatmak isterseniz bile. Yargılamam, sorgulamam, dinlerim.

Terapi de alıyor musunuz? Almıyorsanız şart. Biraz kendinizi zorlamanız gerekecek kalkmak için. Mutluluk hormonu salgılayan aktivitelere yönelmeniz lazım. Spor çok önemli mesela.
Terapi de alıyor musunuz? Almıyorsanız şart. Biraz kendinizi zorlamanız gerekecek kalkmak için. Mutluluk hormonu salgılayan aktivitelere yönelmeniz lazım. Spor çok önemli mesela.
Terapi almıyorum çok halsizlik var dışarı çıkmak zor geliyor

Çok sağolun

Bir psikologtan destek almaniz sart gibi duruyor. Ilaclariniza da devam edin. Size iyi gelebilecek seyleri en iyi siz bilirsiniz. Ne olsa mutlu olursunuz mesela hayatinizda. Major depresyona ilk defa mi yakalandiniz. Su an depresyondaysaniz daha onceden major donemini yasadiniz mi. Misal daglari delerim modunda ya da surekli bi enerji hareketlilik asiri mutluluk gibi.

Yok hayır ilk defa böyle bir şey yaşıyorum önceden hiç bir şeyim yoktu ilaç kullanıyorum bir aydır iyi geldi biraz en azından ölüm düşüncesi gitti ama yaşama karşı isteksizlik iç sıkıntısı hala devam ediyor

Sadece ilaçla devam edersen sersemletir ruh gibi olursun . Ama kendinde çabalarsan atlatman çok daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…