Çok zor durumdayım

Oncelikle geçmiş olsun diliyorum.
Ilaclarinizi asla ihmal etmeyin ve duzenli kullanin. Kafaniza göre dozlariyla oynamayin. Baslarda boyle sersemlik yapabilirler, zamanla kendinizi daha iyi hissedeceginize emin olabilirsiniz. Su anda hicbir aktivite yapmak istemediğinizi biliyorum, zaten aktivitelere gidebilecek olsaydiniz major depresyon olmazdi bunun adi. O yuzden cok isteseniz de hicbir sey yapamayacaginizi biliyorum. O yuzden biraz zaman taniyin. Ilaclar iyice etkili olmaya baslayinca yavas yavas enerji de bulacaksınız. En kisa zamanda atlatirsiniz umarim.

Inşallah çok sagolun

Canım konularıma bak. Ben de major depresyon geçirdim. 2 haftada 12 kilo verdim. Yemek yemedim, intihar fikri hiç çıkmadı aklımdan, deliriyordum artık. Her şey anlamsız geliyordu, yaşamak büyük bir yüktü. Hem de hayatım gayet güzel giderken yaşadım bunları. Ölmek için dua ediyordum düşün. Bana doktor geçici bir durum dediğinde asla inanmadım! Başka doktora gittim, ona da inanmadım. Nasıl geçerdi ki! Artık büyü bozulmuştu, hiç bir şey yapmak istemiyordum. İlaca başladım, nişanlım zorla her gün içirdi bana. İnan bana eser yok. Hepsi geçti, şimdiden yaz tatili için para biriktriyorum inanabiliyor musun. Eski konuma bakarsan yalvardım buralarda yardım edin diye. İlacı çok düzenli kullandım, nasıl oldu bilmiyorum ama eser yok o düşüncelerden. Her şey yeniden anlam kazandı, meğer ne büyük hediyeymiş hayat. Evet tekrar yaşamaktan çok korkuyorum aynı şeyleri. Bu yüzden ilacı bırakamıyorum ve hamile kalmıyorum bilerek çünkü çok zordu çok..inan bana geçiyor. İstediğin zaman yazabilirsin bana.

Gerçektenmi nasıl umut oldunuz şu zor zamanımda anlatamam mesaja bakarmısınız bu konu hakkında bir şey sormak istiyorum

Hatta burada sihirlikelimeler diye birisi var. Allah ondan razı olsun. Konuma yorum yapmıştı bakarsan. Bana güvendi, benimle buluştu. Saatlerce ağladım ona. Buradan böyle bir şey çıkacağını hiç düşünmezdim. Aynı şeyleri yaşamış ve iyileşmiş biri. Hep yanımda oldu. Telefonunu verdi, sürekli mesaj atardım ona. Karşılaştığımızda umut oldu bana. Şimdi de ben elimden geleni yaparım senin için. Allahım kimseye vermesin, çok zor.

Alaah razı olsun amin yaşamayan anlamaz çok zor çok

.

..

.

Kesinlikle. Hiç olmadı yürüyüş. Ya da kedi s besleyin sokakta.
Bu hastalık sayesinde bir sürü köpeğim oldu. Yolumu gözlüyorlar dağda. Hasta olmasaydım hiç aklıma gelmeyecekti, onlar doydukça, patilerini bacaklarıma attıkça, teşekkür eder gibi boncuk boncuk bakınca içim kaynıyor

.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…