Çok Zor Durumdayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
25 dakika önce üye olup 15 dakika önce konu açmışsın. Biraz bekleseydin bari fake hesap…
Şşş öyle deme üzülüyor :KK61:
konu sahibi sen bunlara bakma ne karar verirsen ve daima arkandayımm.kadın kadının kurdu olmuş burada :işsiz:
7FC72D4A-5345-406B-A7DA-7144BFEAA1B3.jpeg

Hani nasıl desem öyle bir fake ki durup geyik yapmaya bile değmez. Çalış da gel

böyle okuyunca aklıma şey geldi, vakti zamanında amerikada bir mağazanın erotik eşyalar kısmını gezerken pipi anahtarlıklar görmüştüm. Bildiğin parmak kadar bişey.Suda bekletiyosun şişiyo, ne kadar bekletirsen o kadar şişiyo maksimum boyuta kadar, ürkütücü boyuta kadar. Bu da böyle bir anımdır :dondurma::lülülü::lülülü:
ahahahhahah ay hatıra alsaydınız bi tane :D :D

neden sadece fake olma ihtimaline göre yorum yapılmış ki? hiç mi mikropenis vakası yok ülkede, öyle bir durumda bilmek için bin tane pipi görmeye gerek yok. yani böyle hayal kırıklığı yaşayan hiç kimse yok mudur? üstelik kadın muhafazakarim demiş, yok şöyle yapsaydin yok böyle.

iki yıllık ilişkide bunu anlamamanıza inanmak istemiyorum

neden sadece fake olma ihtimaline göre yorum yapılmış ki? hiç mi mikropenis vakası yok ülkede, öyle bir durumda bilmek için bin tane pipi görmeye gerek yok. yani böyle hayal kırıklığı yaşayan hiç kimse yok mudur? üstelik kadın muhafazakarim demiş, yok şöyle yapsaydin yok böyle.
Kendi adıma zerre inanmadım

Merhaba kızlar o kadar zor durumdayım ki ne yapacağımı bilemiyorum.Eşimle iki hafta önce severek evlendim.İki yıllık flört dönemimiz olmuştu.Eşim çok iyi bir insan ama söylemeye bile utandığım bir sıkıntım var.Geçtiğimiz gece ilk kez eşimle cinsel anlamda yakınlaştık.Bunu söylerken utanıyorum ama şeyi çok küçüktü.Şu an çok kötüyüm.Böyle olduğunu bilseydim onunla evlenmezdim.Cinselliğin iyi olmadğı bir evlilikte mutlu olamam.Geç olmadan boşanmak istiyorum ama nasıl bir bahane bulacağım bilmiyorum.Aileme ne anlatacağım?Ne yapacağım ben?Bana akıl verin.Sizden başka çare bulamadım.

Muhtemelen hala bakiresiniz, evliliğin iptali davası açın.

Merhaba ,

Cinsel birleşme yaşanmadıysa, bir avukatla görüşüp evliliğin iptali istenebilir mi , diye araştırabilirsiniz.

Evliliğin iptali : sizi saf bir bakire veya bekar bir kadın yapmayacaktır. Ancak anlaşmalı boşanma için dahi beklenmesi gereken minimum 1 yıllık süreyi beklemekten sizi kurtarabilir.

Eşinizle cinsel nedenlerle bir evlilik birliği yürütemeyecekseniz , aranızdaki iletişime bağlı olarak bir yol izleyin. Anlaşmalı boşanmayı kabul eder mi veya iptal onun da tercihi olur mu ? gibi.

Ailenize söylememenin bir yolu bulunur mu bilemiyorum. Mümkünse bu sırrı sizinle mezara kadar götürün. Maalesef bu tarz konular ağızdan ağıza yayılıyor , eşinizin gururunu ve mahremiyetini gözetin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X