- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şşş öyle deme üzülüyor25 dakika önce üye olup 15 dakika önce konu açmışsın. Biraz bekleseydin bari fake hesap…
konu sahibi sen bunlara bakma ne karar verirsen ve daima arkandayımm.kadın kadının kurdu olmuş burada![]()
tam aranılan üyesin.mesleki bilgine çok ihtiyaç var bu konuda.hiç mi büyüme imkanı yok malum şeyinnn?
ahahahhahah ay hatıra alsaydınız bi taneböyle okuyunca aklıma şey geldi, vakti zamanında amerikada bir mağazanın erotik eşyalar kısmını gezerken pipi anahtarlıklar görmüştüm. Bildiğin parmak kadar bişey.Suda bekletiyosun şişiyo, ne kadar bekletirsen o kadar şişiyo maksimum boyuta kadar, ürkütücü boyuta kadar. Bu da böyle bir anımdır![]()
konuya inanmadın mı yanii?bu beni üzdüüHani nasıl desem öyle bir fake ki durup geyik yapmaya bile değmez. Çalış da gel
İyi beslenirse belki biraz boyu uzar, neden olmasın? Beyin bedevetam aranılan üyesin.mesleki bilgine çok ihtiyaç var bu konuda.hiç mi büyüme imkanı yok malum şeyinnn?![]()
![]()
![]()
İnandım da bu dram karşısında bilinç altım inkar ve yoksayma oyunu oynuyor banakonuya inanmadın mı yanii?bu beni üzdüü![]()
![]()
Kendi adıma zerre inanmadımneden sadece fake olma ihtimaline göre yorum yapılmış ki? hiç mi mikropenis vakası yok ülkede, öyle bir durumda bilmek için bin tane pipi görmeye gerek yok. yani böyle hayal kırıklığı yaşayan hiç kimse yok mudur? üstelik kadın muhafazakarim demiş, yok şöyle yapsaydin yok böyle.
Mahmut abi senaryo zayıf kalmış birazBiraz muhafazakar olduğumuz için evlenmeden önce pek yakınlaşamadık ama şimdi çok pişmanım.Boşanmak istiyorum ama aileme gerçek nedeni söyleyemem.
Merhaba kızlar o kadar zor durumdayım ki ne yapacağımı bilemiyorum.Eşimle iki hafta önce severek evlendim.İki yıllık flört dönemimiz olmuştu.Eşim çok iyi bir insan ama söylemeye bile utandığım bir sıkıntım var.Geçtiğimiz gece ilk kez eşimle cinsel anlamda yakınlaştık.Bunu söylerken utanıyorum ama şeyi çok küçüktü.Şu an çok kötüyüm.Böyle olduğunu bilseydim onunla evlenmezdim.Cinselliğin iyi olmadğı bir evlilikte mutlu olamam.Geç olmadan boşanmak istiyorum ama nasıl bir bahane bulacağım bilmiyorum.Aileme ne anlatacağım?Ne yapacağım ben?Bana akıl verin.Sizden başka çare bulamadım.
Muhtemelen hala bakiresiniz, evliliğin iptali davası açın.
tam aranılan üyesin.mesleki bilgine çok ihtiyaç var bu konuda.hiç mi büyüme imkanı yok malum şeyinnn?![]()
![]()
![]()
Çekmeni öneririm cnm. Elastik oldugu icin cektikce uzuyor. Denedim ben. 15cm falan fark attı![]()