Çok Zor Durumdayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlatış tarzı sahte geldiği ve yeni üye olduğu için bir çok kişi dalga geçti, gectik. Yoksa bir çok kişi öneri verirdi veya vermeye calisirdi yine. 🙄
Gercekse de boşansin yani bu sevgi evliliği değil belli ki. Cinselligin evlilikteki önemini gormezden gelemem hani olmasa da olur bir şey değil ama sevgi duyan icinde duygusu olan insan önce cozumu var mi diye sorar. Bu şekilde çok boş gorunuyor bence.

Üye kimdir bilme şansımız yok. Bu konuyu kime sorsun , kimden akıl alsın bilememiş olabilir.

Yıllardır üye olsa da deşifre olmamak icin yeni üyelik açmış da olabilir.

Normalde konulara direkt bu şekilde yaklaşmayan üyelerin dahi alaycı yorumlarını görmek beni şaşırttı.

Bu tarz durumlar sanılandan daha yaygın. Sevgi olsa dahi gerçek bir evliliğin fiilen mümkün olmaması nedeniyle ayrılma noktasına gelmiş olabilirler.

Üye ayrılık kararı almış , nasıl ilerlemesi gerektiğini soruyor. Umarım sorunsuz, mahremiyetlerini koruyarak ayrılabilirler.

Herkesin hem ruhen hem de bedenen bir ömür mutlu olabileceği dengini , eşini bulmasını dilerim.

İyi niyetinizi anlıyorum ama bu foruma 10 yıllardır penisini küçük bulan erkek üyeler gelip böyle konular açarak nabız yoklarlar. Yeni üye değilsiniz muhakkak denk gelmiş olduğunuzu varsayıyorum. Konunun bu derece havada olması, hiç bir çözüm yolu sorulmadan boşanma seçeneğine geçilmesi, araya sıkıştırılan muhafazakarlık sosu birçok kişiye konunun fake olduğunu düşündürdü. Ben görür görmez kibledim mesela. Gerçek değil çünkü %99.99.

Konuyu bende bildirdim.

Ancak bu nedenle ayrılan insanlar tanıdım.

Bu nedenle şayet gerçekse diye yorum yapılmayı en fazla hak eden konu olduğunu düşünüyorum.

Bu tarz konular toplumda en fazla ayıplanan konular. Kadın , bu nedenle ayrılmak isteyince çok farklı şekillerde yargılanıyor.

Yetişkin insanlar olarak neler söylendiğini tahmin edebiliriz. Ki burada dahi iş " sana kaç lazım " a gelmiş.

Konudaki muhafazakarlık kelimesine takılmadım.

Başbaşa kalacak ortama sahip olmayabilirler. Otel , tatil veya boş bir ev e gitmek istememiş olabilirler.

Erkek kadına çok saygı duyduğunu , evlenmeyi dört gözle beklediğini söyleyip ; evlilik hayatlarına dair hayallerle kadının gözünü boyamış da olabilir.

Üye erkekse yönetim gereğini yapar. Ancak erkek üyeler sonraki mesajlar da bir tepki verirdi.

Üye kadınsa ve konusu gerçekse ; kendisi ve kendisiyle aynı durumdaki kadınlar için konusuna cevap verilmesini hak etmiyor mu ?

Son düzenleme:
Konuyu bende bildirdim.

Ancak bu nedenle ayrılan insanlar tanıdım.

Bu nedenle şayet gerçekse diye yorum yapılmayı en fazla hak eden konu olduğunu düşünüyorum.

Bu tarz konular toplumda en fazla ayıplanan konular. Kadın , bu nedenle ayrılmak isteyince çok farklı şekillerde yargılanıyor.

Yetişkin insanlar olarak neler söylendiğini tahmin edebiliriz. Ki burada dahi iş " sana kaç lazım " a gelmiş.

Konudaki muhafazakarlık kelimesine takılmadım.

Başbaşa kalacak ortama sahip olmayabilirler. Otel , tatil veya boş bir ev e gitmek istememiş olabilirler.

Erkek kadına çok saygı duyduğunu , evlenmeyi dört gözle beklediğini söyleyip ; evlilik hayatlarına dair hayallerle kadının gözünü boyamış da olabilir.

Üye erkekse yönetim gereğini yapar. Ancak erkek üyeler sonraki mesajlar da bir tepki verirdi.

Üye kadınsa ve konusu gerçekse ; kendisi ve kendisiyle aynı durumdaki kadınlar için konusuna cevap verilmesini hak etmiyor mu ?
Tamam siz gerçek olduğunu varsayarak yorum yapın, inanmayanlar da ona göre yorum yapsınlar.

Merhaba kızlar o kadar zor durumdayım ki ne yapacağımı bilemiyorum.Eşimle iki hafta önce severek evlendim.İki yıllık flört dönemimiz olmuştu.Eşim çok iyi bir insan ama söylemeye bile utandığım bir sıkıntım var.Geçtiğimiz gece ilk kez eşimle cinsel anlamda yakınlaştık.Bunu söylerken utanıyorum ama şeyi çok küçüktü.Şu an çok kötüyüm.Böyle olduğunu bilseydim onunla evlenmezdim.Cinselliğin iyi olmadğı bir evlilikte mutlu olamam.Geç olmadan boşanmak istiyorum ama nasıl bir bahane bulacağım bilmiyorum.Aileme ne anlatacağım?Ne yapacağım ben?Bana akıl verin.Sizden başka çare bulamadım.
sana çok hak veriyorum
Bende katlanamam küçük olsaydı
Ömrünü kendine zehir etme
En ufak kilo alınsa kadınıyla dalga geçen gidip aldatan erkek dolu etraf
Sen niye tolerans taniyasin
İyice düşün kendine biraz zaman tanı ve doğru olduğuna karar verirsen evet boşan

böyle okuyunca aklıma şey geldi, vakti zamanında amerikada bir mağazanın erotik eşyalar kısmını gezerken pipi anahtarlıklar görmüştüm. Bildiğin parmak kadar bişey.Suda bekletiyosun şişiyo, ne kadar bekletirsen o kadar şişiyo maksimum boyuta kadar, ürkütücü boyuta kadar. Bu da böyle bir anımdır :dondurma::lülülü::lülülü:
Demek ki sadece anahtarlık olarak kullanilmiyormus 😂😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X