- 3 Eylül 2018
- 8.837
- 47.094
- 548
Düşünemez üzgün şuanPenis büyütme ameliyatı düşünür müsünüz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşünemez üzgün şuanPenis büyütme ameliyatı düşünür müsünüz?
sokma aklına çeke çeke koparıcaklar şimdi, kökü onda uzar inşallah gerçiÇekmeni öneririm cnm. Elastik oldugu icin cektikce uzuyor. Denedim ben. 15cm falan fark attı![]()
İşte, yaptırırsa sevinecek.Düşünemez üzgün şuan
neden sadece fake olma ihtimaline göre yorum yapılmış ki? hiç mi mikropenis vakası yok ülkede, öyle bir durumda bilmek için bin tane pipi görmeye gerek yok. yani böyle hayal kırıklığı yaşayan hiç kimse yok mudur? üstelik kadın muhafazakarim demiş, yok şöyle yapsaydin yok böyle.
Resmi bir işlemin iptali için işlemin muhatabı kişi ya da varlıklarda sahtecilik olması gerekmez mi? Sırf bi tarafı kısa, cinsel ilişki de olmadı diye evlilik iptal edilebilir mi? Yapmayın nolursunuz!Merhaba ,
Cinsel birleşme yaşanmadıysa, bir avukatla görüşüp evliliğin iptali istenebilir mi , diye araştırabilirsiniz.
Evliliğin iptali : sizi saf bir bakire veya bekar bir kadın yapmayacaktır. Ancak anlaşmalı boşanma için dahi beklenmesi gereken minimum 1 yıllık süreyi beklemekten sizi kurtarabilir.
Eşinizle cinsel nedenlerle bir evlilik birliği yürütemeyecekseniz , aranızdaki iletişime bağlı olarak bir yol izleyin. Anlaşmalı boşanmayı kabul eder mi veya iptal onun da tercihi olur mu ? gibi.
Ailenize söylememenin bir yolu bulunur mu bilemiyorum. Mümkünse bu sırrı sizinle mezara kadar götürün. Maalesef bu tarz konular ağızdan ağıza yayılıyor , eşinizin gururunu ve mahremiyetini gözetin.
Mikropenisler vardir elbet ama mikropenis ciktiysa bile saatlerce aglayip neler çekiyorum kivamina mi gelir insan? Bariz abartiyor gibi hani inandirici olsun diye sanirim 615252 zamandir mikropenis derdi cekiyor sanki.
Gercekten öyle bir şey olsa bunun bir cozumu var mi yok mu onu araştirir sorar estetik mudahale vs. 2022 yilindayiz ya.O bakimdan bana cok inandirici gelmedi. Taraflar tedavi vs istemiyorsa da boşansin buna diyecek yorum yok.
Hiç bamya salatalık olur mu?Sulayın büyür
Nirdasın?yaaa
mesleki bilgiye ihtiyacım var
benim konuma da uğra
konu neymiş diye sormaya korkmuyor musun?Nirdasın?![]()
Boşanmak istiyorum dediğinde nedeni sorgulanacağı için , hayalleri yıkıldığı için , ailesinin sorusuna : konuya yazdıklarıyla cevap verirse ; kendisinin sizin cevaplarınızla yargılanacağını düşündüğü için ağlıyor veya ağlamış olamaz mı ?
Konudaki cevaplar bunu ispat etmedi mi ?
Sizin cevabınız üzerinden konuyu geyiğe çeviren tüm arkadaşlar için söylüyorum.
Resmi bir işlemin iptali için işlemin muhatabı kişi ya da varlıklarda sahtecilik olması gerekmez mi? Sırf bi tarafı kısa, cinsel ilişki de olmadı diye evlilik iptal edilebilir mi? Yapmayın nolursunuz!
Niye benim cevabim uzerinden geyiğe cevirmişler? Ben yazmasam da bu konu geyiğe giderdi zaten. :) Çoğu kişiye garip gelmesi tesaduf degil.
Sizin cevabınız üzerinden geyiğe çevirildi demedim.
Sizin mesajınıza yanıt verirken yazdıklarımı ; konuyu geyiğe çeviren tüm üyeler için yazdığımı söyledim.
Etrafınızda bu durum nedeniyle ayrılmak durumunda kalan kimse olmamış olabilir.
Ancak , eşinin yetersizliği nedeniyle çok benzer bir konuyu forumun farklı bir bölümünde açan üyeye : ayrılması veya bir çözüm şansı varsa hangi doktora gidebilecegi , geçirebileceği operasyona kadar fikir verilirken ; bu üyeyle dalga geçilmesi sizce doğru mu ?
bugün üye olup böyle bir konu açıyorsa yüzde doksan fake dir.gene de yöneticiler gelip değerlendirir tabi kiSizin cevabınız üzerinden geyiğe çevirildi demedim.
Sizin mesajınıza yanıt verirken yazdıklarımı ; konuyu geyiğe çeviren tüm üyeler için yazdığımı söyledim.
Etrafınızda bu durum nedeniyle ayrılmak durumunda kalan kimse olmamış olabilir.
Ancak , eşinin yetersizliği nedeniyle çok benzer bir konuyu forumun farklı bir bölümünde açan üyeye : ayrılması veya bir çözüm şansı varsa hangi doktora gidebilecegi , geçirebileceği operasyona kadar fikir verilirken ; bu üyeyle dalga geçilmesi sizce doğru mu ?
Tmmda Adam höhö yapmaya basladiysa ama kadin bisey hisetmiyorsa napsinnnnMuhafazakar olduğunuz için eşinizle yakınlaşmadınız ama pipisini başka pipilerle karşılaştırıp küçük olduğuna karar verecek kadar bilginiz var. Hımmm
vallahaaaa haklsinqbeeeMuhafazakar olduğunuz için eşinizle yakınlaşmadınız ama pipisini başka pipilerle karşılaştırıp küçük olduğuna karar verecek kadar bilginiz var. Hımmm
Harammmmmmm !!!!Merhaba kızlar o kadar zor durumdayım ki ne yapacağımı bilemiyorum.Eşimle iki hafta önce severek evlendim.İki yıllık flört dönemimiz olmuştu.Eşim çok iyi bir insan ama söylemeye bile utandığım bir sıkıntım var.Geçtiğimiz gece ilk kez eşimle cinsel anlamda yakınlaştık.Bunu söylerken utanıyorum ama şeyi çok küçüktü.Şu an çok kötüyüm.Böyle olduğunu bilseydim onunla evlenmezdim.Cinselliğin iyi olmadğı bir evlilikte mutlu olamam.Geç olmadan boşanmak istiyorum ama nasıl bir bahane bulacağım bilmiyorum.Aileme ne anlatacağım?Ne yapacağım ben?Bana akıl verin.Sizden başka çare bulamadım.
İyi niyetinizi anlıyorum ama bu foruma 10 yıllardır penisini küçük bulan erkek üyeler gelip böyle konular açarak nabız yoklarlar. Yeni üye değilsiniz muhakkak denk gelmiş olduğunuzu varsayıyorum. Konunun bu derece havada olması, hiç bir çözüm yolu sorulmadan boşanma seçeneğine geçilmesi, araya sıkıştırılan muhafazakarlık sosu birçok kişiye konunun fake olduğunu düşündürdü. Ben görür görmez kibledim mesela. Gerçek değil çünkü %99.99.Boşanmak istiyorum dediğinde nedeni sorgulanacağı için , hayalleri yıkıldığı için , ailesinin sorusuna : konuya yazdıklarıyla cevap verirse ; kendisinin sizin cevaplarınızla yargılanacağını düşündüğü için ağlıyor veya ağlamış olamaz mı ?
Konudaki cevaplar bunu ispat etmedi mi ?
Sizin cevabınız üzerinden konuyu geyiğe çeviren tüm arkadaşlar için söylüyorum.