çok zor durumdayımm...

cerenn1300

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
53
30
3
31
ben 2 yıllık evliyim 6.5 aylık hamileyim eşimle severek evlendik ama hi umduğum gibi olmadı.. beni kaç kere dövdü ilk zamanlar sesimi çıkarmadım ama 2 aylık hamileyken ve iç kanamam varken annesinin anneannesinin kışkırtması yüzünden beni yerlerde sürükleyerek dövmesi saçlarımı yolması karnıma tekme atması tüm sevgimi yok etti.. babamın evine geldim.. beni zorla gönderdiler gittim yine dövdü yine gönderdiler ve bu sefer dövmeden geçmişi unutamadığım için ben geldim..2 aydır babamın evindeyim boşanma davasını açmayı düşünüyorum ama bi taraftanda acaba çocuğum büyüyünce beni istemez babasına giderse diye korkuyorum o zaman yıkılırım çünkü evladımdan başka kimsem kalmadı artık... benimle benzer durumu yaşamış birileri var mı yardımınıza ihtiyacım var..

amin canımm.. ne yapacam bilemiyorum bana biraz anlatır mısnız neler yaşadın ne oldu sonunda pişman oldun mu boşandığına

çocuk isteyerek olmadı canımm.. dışarıdan öyle yorum yapmak kolay oluyor.. nolur biraz düşünceli olun ben bundan sonra ne yapabilirim diye düşünüyorum onun için yaşayan arkadaşlardan tavsiye almak istedim

Neden çocuk yaptınız madem dayak var. En azından boşanıyorsunuz bu iyi bir şey ben eşimi seviyorum acaba düzelir mi demiyorsunuz. Malum burada birsürü öyle konu var.

dayak yiye yiye çocuğu da yapmışsınız. kimse söylemeden ben bi tebrik edeyim de.

diğer kuruntularınızı da boşverin.
çocuk isteyerek olmadı canımm.. dışarıdan öyle yorum yapmak kolay oluyor.. nolur biraz düşünceli olun ben bundan sonra ne yapabilirim diye düşünüyorum onun için yaşayan arkadaşlardan tavsiye almak istedim

Neden çocuk yaptınız madem dayak var. En azından boşanıyorsunuz bu iyi bir şey ben eşimi seviyorum acaba düzelir mi demiyorsunuz. Malum burada birsürü öyle konu var.
canım düzelmesi için çok uğraştım bebeğim var severek evlendik dedim daha düne kadar.. dün beni aradı annem babam istemiyor bende istemiyorum dedi boşanalım bitsin dedi..

istemeyerek nasıl oluyor bide bunu anlatsanız o kadar dayak yiyorsunuz birde koynuna giriyorsunuz tecavüz mü ettin mi yoksa dalga geçmek amaçlı sormadım bu soruyu gerçekten merak ettim.

Ya neden çocuk yaptınız bla bla
Bu haysiyet yoksunu adam böyle şiddet uyguluyorsa zorla ilişkiye girmiş olabilir,korunmasına engel oluyor olabilir,olabilir de olabilir yani.
Konu sahibi arkadaşım sıktır et sovesim geldi adam karaktersiz,boşa çocuğunu büyüt,çalışır ise girer bakarsin,unutma sen kadınsın ikinize de yetersin

Zaten nedense çocuklar hep kazayla oluyor. Bir tane gül gibi giden evlilikte kaza görmedim, nerde şiddet var nerde aldatma var çocuk kazayla oldu.

Sakın dönmeyin o adama hayatınızın hatası olur.

canım düzelmesi için çok uğraştım bebeğim var severek evlendik dedim daha düne kadar.. dün beni aradı annem babam istemiyor bende istemiyorum dedi boşanalım bitsin dedi..

e tamam boşanın gitsin işte. çocuk ilerde babasına gider diye mi boşanmayacaksınız.

istemeyerek nasıl oluyor bide bunu anlatsanız o kadar dayak yiyorsunuz birde koynuna giriyorsunuz tecavüz mü ettin mi yoksa dalga geçmek amaçlı sormadım bu soruyu gerçekten merak ettim.
hamile kalmadan önce aileme istemediğimi sürekli beni dövdüğünü küfürler hakaretler ettiğini daha bi sürü bi sürü bişeyi anlattım ama boşanmam konusunda bana destek çıkmadılar sonuçta türekiyede yaşıyoruz.. bak anlayan insanlar var aramızda superisi96 ne güzel anlamış.. seni döven bi koca zorla bişeyler yaptırabiliyor insana... bırak öncesini iç kanamam varken doktor kesinlikle ilişki yasak derken bile zorluyordu çocuğun düşmesi bile umrunda değildi..

Sizde boşanın artık yapıcak bir şey yok çünkü. Şiddet var bu evlilik ne kadar sağlıklı olur devam etse bile.

Allah razı olsun arkadaşım.. anlayan insanlarda çıkıyor.. ben evladım için barışmak için son adım attım ama sevgisi kalmamış.. annesi babası istemiyormuş beni çocuğumu.. bende dedimki annen babanın değil evladının sana ihtiyacı var .. yok olmaz annemi babamı ezemem dedi bitrdi. ben toparlanmak isytiyorum perşembe günü dilekçeyi verecem ama kendimi çok kötü hissedecem hamile halimle o dilekçeyi verme düşüncesi bile beni yıkıyor utanıyorum her ne kadar haklı olsamda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…