çok zor durumdayımm...

Sizde boşanın artık yapıcak bir şey yok çünkü. Şiddet var bu evlilik ne kadar sağlıklı olur devam etse bile.
haklısın bende böyle düşünüyorum belki hamile kalmasam hiç düşünmez bitirirdim ama hamileyim bu psikolojiyle zor adım atıyorumm .. dışarı çıkarken bile utanıyorum adliyeye nasıl gidecem onu düşünüyorum..

e tamam boşanın gitsin işte. çocuk ilerde babasına gider diye mi boşanmayacaksınız.
kolum kanadım kırıldı sanki yaşadıklarımdan sonra daha o kadar çok şey oldukii anlat anlat bitmez çocuğum erkek bu arada.. Allah esirgesin ama olur ya diyorum beni istemezse.. yıkılırım o zaman.. yoksa eşimden nefret ediyorum bana yaptıklarını asla unutamam bundan sonra..

Bebeğin henüz karnındayken insanlıktan çok uzak bir adam tarafından darp edilmiş.
Baba diyemiceğim için adam dedim ama inan bu kelimenin karşılığı bile değil aslında.

Kendi yediğin dayakları sineye çekmişsin ama artık bunu yapmamalısın.
Çünkü emin ol bebeğin doğduktan sonra
bu şiddetten o da nasibini alacak.

İşte bunu yazarken bile kalbim sızladı.
Sakın kötü hissetme.

Şuan tek yapman gereken bu insanları hayatından çıkarman.
İlla bir şeyler hissedeceksen bu sadece heves olsun.
Bir an önce bitmesi için.

Zaten nedense çocuklar hep kazayla oluyor. Bir tane gül gibi giden evlilikte kaza görmedim, nerde şiddet var nerde aldatma var çocuk kazayla oldu.

Sakın dönmeyin o adama hayatınızın hatası olur.

Valla ya, ahahaha süper tespit!
Ulen illa dayak mı yiyek çocuk için

Çocuğun anlayacak yasa geldiği zaman ona anlatırsın baban böyleydi,ailesini tercih etti sen karnımdayken bile dövdü vs vs. Sevmesin babasını gerek yok,dik durun
Ailenizin karşısında dik durun,çocuğunuz doğacak büyüyecek dik durun,ornek alsın sizi annem gibi olucam desin. Uzulmeyin,hataydi evlendim bitti gitti deyin ve geçin.

niye istemesin ki, annesisin sen. olan olaylar senin kendine olan güvenini bitirmiş galiba. çok saçma şeyler düşünüyosun şu an. aklını bunlarla meşgul etme. nasıl toparlanırım diye düşün.

o kadar haklısın ki.. okurken bile tüylerim diken diken oldu.. sanırım bana bunları söyleyen destek çıkan olmadığı için o kadar yıpranıyorum.. okurken kafam yerden kalktı kendime güven geldi sanki.. işte biz kadınların ezik gibi muamele görmesi yüzünden kafamız hep yerde kalıyor haklı olsak bile.. 23 yaşındayım ben daha.. ama o kadar yaşananın ezilmenin hor görülmenin üstüne 30dan fazla gösteriyorum..

Kurtuluşunuz olmuş resmen.hiç birşey yapmamış olsa bile "annem babam istemiyor bende istemiyorum seni" demesi yeterli.ergen koca tribi resmen.daha kendi fikri bile yok.

Bebeğin sana muhtaç olacak ilk 5 yıl.hiç bir mahkemede öyle çat diye vermez onu babasına.sadece görüş günü olur.

evet anlayacak yaşa geldiğinde elbetteki anlatacam 20li yaşları falan benim düşündüğüm.. daha önce anlatıp onu üzmek istemiyorumm psikolojisini bozmak onda hasar bırakmak istemiyorumm.. ve dik durmam gerekiyor dediğin gibi.. evladımın benden başka kimsesi yok.. bana ihtiyacı var

Sakın korkup geri adım atma.
Sırf çocugun için bu kötü muameleye katlanmak istersen
ilerde cocugundan duyacağın tek şey sitem olacak.

Onu da bu hayata ortak ettiğin için.

Ama sen şuan zor gibi görünen ama menfaatinize olan yolu seçersen,
İyi ki diyecek mutlu bir evlada sahip olacaksın.

Yaşın 23,
Sıkıntın belki 2 sene. Sonrası kolay.
Bu 2 seneyi sıkıntılı ama huzurlu geçirmek mi,

Yoksa sıkıntılı ama döven, hırpalayan, zorla cinsellik bekleyen bir adamla mı geçirmek.

Bence ilk seçenek daha doğru.

niye istemesin ki, annesisin sen. olan olaylar senin kendine olan güvenini bitirmiş galiba. çok saçma şeyler düşünüyosun şu an. aklını bunlarla meşgul etme. nasıl toparlanırım diye düşün.
evet hiç mi hiç özgüvenim yok.. üniversite mezunuyum diyorumki bebeğim biraz büyüyünce çalışırım bakarım ama nasıl yapacam nasıl edecem diye kafayı yiyecem.. hep olumsuz düşünmekten kendimi bıraktım.. biraz toparlanmaya ihtiyacım var

kafayı yiyecek bi durum yok ki. sizden daha beter durumda olanlar toparlanıyor. siz de toparlanırsınız. giden yıllarınıza yanın evet ama gelecek günler için bu kadar endişelenmeyin.

Boşan kurtul canım. çocuk hele bir dünyaya gelsin sen erkenden nereleri düşünüyorsun eziyet etme kendine sana yazık değil mi. Allah yardımcın olsun.

Darp raporu alın hamileyken sizi döven adam nasıl çocuğunuza babalık yapıcak. Size ihtiyacı olucak bebeğinizin sanmıyorum ki o adama vereceklerini.

aynen öyle kendi fikri bile olmayan bi insan.. bende bugün kendi kendime diyorum iyiki öyle dedi.. ya barışacam deseydi sizin söyledikleriniz çıkardı.. ben yine dayak yerdim hiç bir insan değişmez çocuk için bile olsa..

Sen 22 yaşında misin ? Arkadaşım kaç kaç gencecik hayatinin baharindasin değer mi buna,seni üzen herkes köpeğin olsun. Su hayatta bilmen gereken tek şey bu hayatta senden baskasi yalan,yok. Kimseye değer verme cocugun doğana kadar gir çalış bir yere,doğum masraflarini cikarirsin esyalarini alırsın,doğumdan 1 sene sonra tekrar çalışırsın. Asla asla asla dönme,yalnızlık hissettigin an yaz buraya,dertles,olmadi birine gir ozelden yaz derdini içine atma sakın,hepsi geçecek mutlu ol kurtul,şükret.

evet tabiki ilk seçenek uygun.. ve ben ilk seçeneği yapacam.. siz haklısınızz boşanmak benim için kurtuluş olacak

Bak burada bir çok konu açıldı.
Küçükken yaşanılan tramvalar sebebiyle hala mutsuz olan yetişkinler bunlar.

Ne demek istediğimi anlıyorsundur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…