- 14 Mart 2016
- 53
- 30
- 3
- 31
- Konu Sahibi cerenn1300
-
amin canımm. korkuyorum işte o yüzden düşünmeden adım atmak istemedim.. ama görüyorum ki bu kadar insan aynı şeyi söylediğine göre ben doğru olanı yapıyorum en iyisi boşanmak..Boşan kurtul canım. çocuk hele bir dünyaya gelsin sen erkenden nereleri düşünüyorsun eziyet etme kendine sana yazık değil mi. Allah yardımcın olsun.
ne kadar da güzel konuşmuşsun.. şimdi 7. aya girecem erken doğum riskim var çalışamam ama bebeğim 1 yaşına girince çalışacam bakacam.. biraz birikmiş param var doğum masraflarınıda öyle karşılayacam.. eşimin maddi durumu benden iyi o yüzden verirler mi diye korkuyorum.. yinde bana verirler demi.. inşallah hepsi geçer buraya yazarım oğlumla çok mutluyuz diye güzel dileklerin için çok teşekkür ederimSen 22 yaşında misin ? Arkadaşım kaç kaç gencecik hayatinin baharindasin değer mi buna,seni üzen herkes köpeğin olsun. Su hayatta bilmen gereken tek şey bu hayatta senden baskasi yalan,yok. Kimseye değer verme cocugun doğana kadar gir çalış bir yere,doğum masraflarini cikarirsin esyalarini alırsın,doğumdan 1 sene sonra tekrar çalışırsın. Asla asla asla dönme,yalnızlık hissettigin an yaz buraya,dertles,olmadi birine gir ozelden yaz derdini içine atma sakın,hepsi geçecek mutlu ol kurtul,şükret.
evet girip bakarım.. ne demek istediğini çok iyi anlıyorum işte diyorum yaa hamileliğim boyunca yalnız başımaydım mutsuz işkence gibi geçirdim o yüzden bu durumlara geldim sinir krizleri geçiriyorum süreklii.. ama inşallah toparlanıp ayağa kalkacamBak burada bir çok konu açıldı.
Küçükken yaşanılan tramvalar sebebiyle hala mutsuz olan yetişkinler bunlar.
Ne demek istediğimi anlıyorsundur umarım.
ahh bee bitanemm kendim için değil bu üzgünlüğümm.. evladım içindi.. çaresizliğimden ne yapacağımı şaşırdım ne sağlıklı ne sağlıksız karar veremiyorum o yüzden bu konuyu buraya açtımhangi vicdan anne karnında yavrusuna dayak atan bir insana,hangi öfke buna meyletmeye sebeptir ki.... cinayete teşebbüse kalkışmış bu insan dışı yaratığın yatağına girmek,onunla aç kalmak, onunla sevmek ,bu insanın hangi meziyeti varda artık ona üzülebilirsin ki....ya da onsuz geçireceğin zamana ve hayata...sana yeniden bebeğinle dünyaya gelmeni ,bu insafsızla yaşamaktan kendini kurtardığın gün asıl güçlü olacağını hatırlamak isterim...onu Allahın adaletine bırak ve yeni hayatına bak....sakın bir daha onunla yaşamayı aklınan bile geçirme sakın......sadece acı bir tecrübeyle yazıyrum onun gibiler kahrolsun....
Merak etme alamaz. Cok dua et canim Allah böylelerinin şerrinden korusun kadınları.doğru söylüyorsun canım.. dün bana çocuğu senden söke söke alacam dedi.. sanırım o yüzden ben biraz endişe ettim..
amin canımm inşallah kimse böyle şeyler yaşamazMerak etme alamaz. Cok dua et canim Allah böylelerinin şerrinden korusun kadınları.
Çocuk isteyerek değil de sizin ihmalinizden olmuş olabilirmi?Neden daha yeni evli iken henüz esinizi tanımadan boyke bir hata yaptınız bilmiyorum ama Allah yavruza sağlıklı ömür versin ne diyeyim..çocuk isteyerek olmadı canımm.. dışarıdan öyle yorum yapmak kolay oluyor.. nolur biraz düşünceli olun ben bundan sonra ne yapabilirim diye düşünüyorum onun için yaşayan arkadaşlardan tavsiye almak istedim
evladını kurtardın cnm ,ondan boşanmakla kurtaracaksın, şimdi sana ve karnındaki meleğe yaptığını ilerde doğduktan sonrada yapacak çünkü......ahh bee bitanemm kendim için değil bu üzgünlüğümm.. evladım içindi.. çaresizliğimden ne yapacağımı şaşırdım ne sağlıklı ne sağlıksız karar veremiyorum o yüzden bu konuyu buraya açtım
haklısın ihmalimden oldu ama öncesinde bazı konular var o yüzden ilaç kullanamadım onu kastetdiysen.. peki şiddet gördüğümü kanıtlamam gerekir miÇocuk isteyerek değil de sizin ihmalinizden olmuş olabilirmi?Neden daha yeni evli iken henüz esinizi tanımadan boyke bir hata yaptınız bilmiyorum ama Allah yavruza sağlıklı ömür versin ne diyeyim..
Buarada merak etmeyin eşinizin şiddet eğilimi olduğunu mahkemede açıklarsanız çocuğu ona vermezler zaten..
Kesinlikle kanitlamalisin eğer mümkünse. .bu seninde lehine olur her anlamda. .şahidin varsa mahkemeye götür..ilerde çocuğunu da alamaz bunu kanatlarsanhaklısın ihmalimden oldu ama öncesinde bazı konular var o yüzden ilaç kullanamadım onu kastetdiysen.. peki şiddet gördüğümü kanıtlamam gerekir mi
eminim yapacağınaa bu yüzden biran önce boşanma davasını açıp boşanacammevladını kurtardın cnm ,ondan boşanmakla kurtaracaksın, şimdi sana ve karnındaki meleğe yaptığını ilerde doğduktan sonrada yapacak çünkü......
şahit benim akrabam ailem komşu olabilir mi bişey farkeder miKesinlikle kanitlamalisin eğer mümkünse. .bu seninde lehine olur her anlamda. .şahidin varsa mahkemeye götür..ilerde çocuğunu da alamaz bunu kanatlarsan
böyle bir köpeğe 6 yılımı verdim hergünü için hakkım alınsın ondan,asla geri dönme çünkü her sıkıştığında bunu yapacak...bebeğine sarıl ve sadece o masumu büyütmeye çalış,yaralarına zaman lazım ama inan geçiyor,unutuyorsn....önceliğin ondan kurtulmak olsun...eminim yapacağınaa bu yüzden biran önce boşanma davasını açıp boşanacamm
kendi yaşadığımı ona yaşatmam o yüzden tabiki elimi bile kaldırmam zaten öyle agresif biri değilimher çocuk anneyi ister
eğerki ergen değilse veya sürekli dayak yemiyorsa,işkence görmüyorsa...
ergenlikte de iki gün gider babasının yanına sonra koşarak döner
bu konuda için rahat olsun
o zaman için rahat olsun boşuna moralin bozma:)kendi yaşadığımı ona yaşatmam o yüzden tabiki elimi bile kaldırmam zaten öyle agresif biri değilim
evet hemen ondan kurtulup bebeğimle kendime zaman ayıracam canımm.. Allah seninde yardımcın olsun çok üzüldüm.. ama sen atlatmışın sanırımböyle bir köpeğe 6 yılımı verdim hergünü için hakkım alınsın ondan,asla geri dönme çünkü her sıkıştığında bunu yapacak...bebeğine sarıl ve sadece o masumu büyütmeye çalış,yaralarına zaman lazım ama inan geçiyor,unutuyorsn....önceliğin ondan kurtulmak olsun...
tamam canımm :)o zaman için rahat olsun boşuna moralin bozma:)
Sen güçlü olduğun müddetçe çok zaman bile almaz 3 5 aya keske onceden bosasaymisim dersin.ne kadar da güzel konuşmuşsun.. şimdi 7. aya girecem erken doğum riskim var çalışamam ama bebeğim 1 yaşına girince çalışacam bakacam.. biraz birikmiş param var doğum masraflarınıda öyle karşılayacam.. eşimin maddi durumu benden iyi o yüzden verirler mi diye korkuyorum.. yinde bana verirler demi.. inşallah hepsi geçer buraya yazarım oğlumla çok mutluyuz diye güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?