saınırım hayatımın en kötü günlerinden birini yaşıyorum hiç bişi ama hiçbişi iyi gitmiyo sağlığımdan başka böle giderse onuda kaybedicem üzüntüden ölmekle yaşamak arasında bi yerdeyim ne yaşıyorum nede ölüyüm okadar çok pişman olacaım şey yaptımki hayatımda arkadaş seçimlerim sevgili seçimim hepsi beni sırtımdan vurdu ben onlara ii yaklaşırken hep bi darbe aldım birini sevdim ilk kez hayatımda bi kere beni aldattı sevdiğini asla öle bişi olmuycaını sölesede hislerim başka birini düşündüğünü sölüo ve ben feci derecede ona kaptırdım kendimi bunu bilio umursamıyo arkadaş çevrem zaten dedikodu kazanı kime ne kötülük yapsam die düşünüolar ve bu sevdiğim insan uğruna ne gururum nede saygınlığım kaldı yeni bi işe başladı ve kızların çoğunlukta olduğu yer çok açık giyiniolarmış çok rahatlarmış kızlar kendisi anlattı ve iş gereği samimi olunması gerekiomuş vede kız arkadaş olaylarını istemiolarmış iş yerinde facesine yeni işin hayırlı olsun aşkım yazdım bi baktımki silmiş nedenide eğitimleri bitmeden bilinmesini istemiomuş bitince ne istiosam yazabilirmişim müdürleri duyarsa kötü olurmuş böle şeyleri sevmiolarmış sabah 8 akşam işde ve bugün ağzından kaçırdı bi kızla resim çekinmiştik etiketlemiş beni gördünmü diye .......... çok kötü günler geçiriyorumm yaşamdan soğudum ...