Ablamlar 9 ay dusundu veee alper kıvanc oldu
Cevaplarını için teşekkürler kızlar..
Eşim Tarkan Taha olsun diyor
Sizce nasıl olur bu isim?
Uyumlu mu? Yani hem güncel hem dini isim olmuş oluyor..
İsteğimiz de buydu zaten ama..
Tarkan isminde kararsızım
Benimde oglum olcak Allah izin verirse ege kıvanç istiyoruz ama kararsızm ikinci isim konusunda sizce nasil uyumu ? :)
Tarkan Taha bana uyumlu geldi ama Tarkan pek kullanılmadığından bi şüphem vardı anlamanına baktım şimdi saygın kişi yazıyor anlamlarından birine eğer öyleyse bence gayet hoş olur ki Taha'nın anlamı ile de bir bütün durur
Gayet hoş bir iki olmuş
taha ismi çok güzel...ben yiğenime mustafa taha ismini koydum , çok pişmanım ama oğluşum olacağını bilseydim hayatta bu ismi yiğenime vermezdim...
mustafa taha bence çok güzel...
bende oğluşuma isim bulamadım daha((
Canim tesekkurler. Evet anlami saygideger saygin kisi demek. Fakat ülkemizde pek rağbet gören bi isim degil. Toplasan bi avuc kisi Tarkan ismini kullaniyor. Toplumun yadirgamasi veya onaylamamasi beni hic ilgilendirmiyor ama tek sorun var ki bu isme pek isinamadim.. Belki de zaman gerek.. Belkide seceneklerimi sinirlandirmamaliyim.. Daha önümde upuzun zaman var dimi?:44:
ben kendi adıma konuşacak olursam çocuğumu Tarkan gel oğlum yemek hazır falan diye çağırırken ne bilim bi soğukluk varmış gibi hissederdim herhalde. bence ilerde çocuğunuz da sevmez bu ismi
Taha güzel ama ikinci isim bulunmuyor yanına:s düşünürseniz Ahmet Taha güzel olur
isim önerileri de Emir Tarık, Yiğit, Eren , Ömer , Kaan , Ege , Tuğra , Aras
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?