Çok zoruma gidiyor.

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.369
63
25
Yine yangınlar yine ben.beni madden mannen sömüren eski sevgilim sevgili yapmış ve o kıza bana yasatmadiklarini yaşatıyor.ben yalnızım kimse yok hayatimda. Bu çok zoruma gidiyor. Ben onun yüzünden aileme borclandim.ama o mutlu .

Ailenize nasıl borçlandınız anlayamadım.
Ayrılmışsınız bitmiş zaten,borç da bir şekilde biter. Ama hayatınız size kalır. Siz de bir başkasıyla mutlu olursunuz,nolacak yani dünyanın sonu mu?
Bela okuyunca döner dolaşır size gelir,aman ha dikkat

Bitmiş ilişkiyi kafada bitirmeyince sürekli mutsuz olursun. Önüne bak ki seni de başkaları mutlu etsin.

Kredi kartı borcu yapmıştı.

Boşverin şu saatten sonra ,zaten yıpratmış sizi yeterince .Kadınlık hislerini kullanıyor bu tip sansar erkekler .Geçmiş olsun ,yolunuza bakın ve ders alın sadece.
Aldım aldım bacım inanır misn 15 kilo.aldim eski ben değilim yaşlandım. 22imde

Benim bir arkadasim sevdiği erkeğe kefil olup imzalar atmış kaç kere ve ailesinin iki evi birden satıldı sırf o yüzden...kiraya çıktılar ailece o adamım borcunu ödemek için..Bu tip erkekler çok profesyonel calisiyo.Ask falan yok ,karşı tarafı bağlıyor kendine ve sonra da her istediğini yaptırıyor.Love bombing deniyor ya ,o işte...

Al benden de o kadar bu adam suçlu birçok suctan ama hakli çıkıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…