çok zoruma gitti çok :(

bişiy dikkatimi çekti
2 yaşında olan çocuğunuza eşiniz bi şekilde bakabilr de..
6 aylık çocuğunuzu emzirmek için de mi uyanmadınız ya da içiniz nasıl rahat etti?gecenin 1 oldu falan dediğine göre eşiniz, uzun bir süre..

ya hemen cımbızla çeker gibi çekiyosunuz kadının hali olsa zaten bunları yaşamazdı insan nihayetinde insan.kalkamamış ne var bunda hemen içiniz nasıl rahat etti filan vicdan olayı yapıyosunuz hasta kadın hasta yataklaramı düşsün iyice anlamıyorum ya

hem hasta hem yorgun düşmüş. gece bire kadar uyanamamış olabilir.
hadi boşverin hasta olmasa bile bir gece de bi rahat etmek isteyebilir.
erkekler zora gelemiyor. korkmuştur o kesin. bi taviz verirsem hep bu iş başıma kalır diye.
birilerinden tembihlenmiştir belki. aman yapma sonra hep bekler bu kadın milleti falan diye :) kimbilir.
kişilik ve vicdan meselesi.
ama sert dürterek uyandırmak ve 'mal' asla olmazzz..

halbu ki öperek uyandırsa hadi canım ben yoruldum kalk nolur sen bak artık dese...
kıyamet mi kopar

bırıncısı ben cocugumu emzırmıyorum 2 aylıkken emmeyı bıraktı benı zorladım ama emmedı ılk bebegımde 3 aylıkken terketmıstı emmeyı..o gece mamasını yedırmıstım sadece uyutulması gerekıyordu zaten vıcdansız olsam bebegımın karnını doyurmadan babasına teslım etmezdım saat te gecenın 1 i degıldı henuz 22:30 du benı kaldırdıgında yanı 2 sattcık uyumusum...lütfen yargısız ınfaz yapmayın yasamayan bılemez

canım benım hay ağzına sağlık bu kadarmı özetlenır bır olay esım aynen dedıgınız gıbı korkuyor her zaman ona baktırırım sanıyor ....ayrıca gece bıre kadar falan uyumadım yanlısınız var 20:30 da uyumusum 22:30 da uyandırdı 2 saatcık uyumusum

annem ikide birde annelerin hasta olmaya hakkı yoktur derdi.dediğinden birşey anlamazdım.şimdi ne demek istediğini yeni anlıyorum valla.

herkes demiş aynı şeyi bende söyleyeceğim annelerin maalesef hasta olma lüksü yok.erkek milletine çocuğa bak bana biraz yardımcı ol demeyeceksin dersen senden kötüsü olmaz.kadın hasta dermanı yok da bilmezler.kırılmakta çok haklısın canım ama ne yapılır ki böylesine.eşin bu şekilde yetişmişse onu değiştiremezsin artık çok zor.en azından sana karşı daha kibar olmasını iste belki bundan sonra konuşmalarına biraz daha dikkat eder.

dolma gibi bacağını mı tuttu..

canım sakın gülüyorum diye kızma

sinirden inan banaaa

bu kazmadan bende de var birtane,

ve sen öyle güzel kendini ifade etmişsin ki

sinirden gülesim geldi,

ben işi deliliğe vurdum da

hoş gör..

ay varya sinir oldum heeeee....
vicdansız adam..
tek senin çocuğunmu noolmuş 2 saat salladıysa...
konuşma anacım..
bırak cıvısın

Erkekleri birazda biz böyle yapıyoruz.Aman sen bakamazsın neyse bırak ben yapayım diye diye tembelleşiyorlar.Benim eşimde bakmıyo ama ben söyleyince yapıyor.Yoksa pek yapmaz yani yapar ama benim söylemem daha farklı.Al bak işimi yapcam diyorum bakıyor bir süre gene çağırıyor seni istiyo diye:)Çorba falan yedirceksem işim varsa al sen yedir diyorum onuda yapar.Bazen ev işinede yardım eder gene söyleyince tabi.Açıkcası baştan biraz yük yüklemek lazım.Yoksa nasılsa herşeyi hallediyoruz diye onlarda iyice salıyorlar.Birazda içlerinde olması lazım.

Bence yavaş yavaş sorumluluk vermeye başla.Umarım aranız iyi olur.Gerçekten annelik zor.Benim annelik tanımım şu:)

ANNELİK ÇARESİZLİK:)Şaka bir yana ama öyle:):)

valla bız yapmıyoruz doğustan sımartılıyorlar annesı trafından her dedıklerı yapılıyor....bizdende annelerı gıbı olmamızı beklıyorlar

İkinci çocuğu isteyerek mi yaptınız , yoksa sürpriz miydi ? :)) benim 15 aylık kızım var, hala geceleri uyumuyo, sürekli uyanıyo, uykuya çok ihtiyacım var ama imkansız :) Bebekleri çok severim ama büyüdükçe sorumlulukları da büyüyo . İlk çocuğunuz da daha ufakmış.Uykusuz kalmanız çok normal, biri uyusa diğeri uyanır.Ağlayınca uyuyan da uyanır. Eşinizin yardım etmemesi de kötüymüş.Çocuklar ikinizin sonuçta.Hem işten de ayrılmış , biraz size yardımcı olması gerekir.Benim de annemler uzakta biraz, mesela eşim isteyken başım ağrısa kızıma bakıcak kimsem yok. Ve kızım çooook yaramaz, 2 dk yerinde durmuyo. :) Ama neyseki sizin çocuklarınız ikisi bir arada büyücek.İlerde uykusuz geceleriniz sona ericek . Allah yardımcınız olsun.Veee eşinize biraz akıl fikir , vicdan versin inşallah , amin :))) .

evet canım süpriz oldu ıkıncı bebegımız dedıgın gıbı bırı uyusa bırı uyumuyor ama napcan ıste evlat kanımın son damlasına kadar bakarım ben cocuklarım auykuuszluga dayanıyorum ama ıste o gun cok hastaydım mıgdemın bulantısından ölüyorudum bıraz uzanayım dedım uyumusum sonrada olanlar oldu ıste Allah dedıgın gıbı VİCDAN versın eşimee

Bu yetmezmiş gibi daha özür bile dilemden bır sonrakı gun dövdu benı sucsuz yere yaa ben bunları hak edecek ne yaptım 2 evlat vermekmı sucum evımde oturup kocamı beklemekmı herseyı ıdarelı kullanmakmı ne dese onu yapmakmı ..nee nee neee ne benım sucum neden yaa nedenn ben hak etmedım ustelık ahksız yere ...olmaz bı sucum olsa zoruma gıtmez yedıgım dayakkk ne bu yaaa..............

Cocuklarım cok kucuk yoksa cekıp gıtesını ıyı bılırım ama el mahkum cocuklarım ıcın sabredıcem

göz yummayın asla dayak oldumu alttan almayın susmayın ..hep olur yani birz ders verin hatasını analsınlr yani.gerekrse anneniizn evine gidin yada bi arkdşınıza en başta tabi küsüp tepkisini ölçün eğer gelmzsn gelem diyorsa zatn ondan hayır yok yani boşansan kurtulursun..yok çocuklrmz var filn bi tokatla gittnmi derse nabzına göre şerbet ver yani..ama asla tokata 1 kere maruzsanz devamı gelir yani gözünü korkutun erkklr anlamz ders vermk lazım..evt çocuklarnz vr yok onalr içinde kendizi yıpratmann anlamı yok yanii siz yıpransnz allh korusun bişy olsa olan asıl onlara oalck güçlü kadın olmalısınz ezdirmeyn yaa..nişanlıyım şahsen öyle bi durumda altta kalamzdım yanii iyi bi ders veriridim bakalm ne yapıyo..zatn umrunda değilsm allahındn bulsun adam değildir o kişi..babalıkta beklemem yani..:44:

aa neden ne oldu kii

nasıl yani yaa bi de vurdu mu size
sebeb-i izahı neymiş 'beyefendinin'

kızlar acık söylıcem sızce haettımmı adedım yenı bıtmıstı duş alıcaktım o gece gusül abdestı yanı..ama eşim ustume saldırdı bır hafta oldu yeterdayanamıyorum gel dedı bende dur dedım banyomu yapayım sonraa gunah dedım..tmm dedı sen banyonu yaparsın gel sadece kendımı tatmın edıcem dedı..bende bundan nefret ederım madem bır ılışkı yasanacak tek taraflı olmamamlı degılmı ..ayrıca cok rahatsız oldum yaa pis pis olmuyordu ıstee..ama sabredemedı bende bıraz direnınce olmaz falan dıyee önce ağzımı kapattı baya bır nefes alamadım sert bı hamleyle vurdum nefes alaya calıstım ondan sonrada ellerımı tuttu dıger elıylede yanaklarıma tam üç kes çok şiddetlı olmak sartıyla tokat attı..hala su gun oldu çenem ağrıyor yemek yerken yanaklarım agrıyor morarmıs gıbıı..çok agladım ama hak etmedım..uçkuruna yenıldı sırf altına yatmadım dıyee dayak yedım..3 yıllık evlıyız bır gunden bır gunee de bana saygı gostermedı ne zaman ıstese oldu ben ıstemıyorum dedıgım zaman anlayıs gostermedı..ben onun malı degılım o.... da degılım ben onun karısıyım karısı cocuklarının anasıyım evının kadınıyım ne olurdu yanı bır gun daha beklesydı hersey cinsel ılişkimi yanı evlılık cinsellikmi..mazallah ben yatalak hasta olsam kadınlık yapamasam eşimee..hemen evlenır benıde kapının önune koyarr ben onun ıcın cınsel bır objeyim sadece.....

ailemde bunu anlatamıyorum utanıyorum böyle bır sebepten bosanmak ıstedıgımı nasıl soyleyebılırım..

bu dayak olayını babama soyledım tmm dedım ıste bıttı kurtuldum babam benı asla koymaz bunun yanında bır daha dedım ama malesef babam bızı barıstırmaya calıstı duymucam gormucem bır daha dedı...o zaman bır daha yıkıldım .

ama bır daha olursaa kızımı alıp gotururum dıye göz dagıda verdı eşime ama ben ınanmıyorum eşim benı yıne dovse babam yıne barıstırır

onların lugatında boşanmak yokk

o ip senın boynuna geçmişse eger ya öldürürü yada süründürür mantıgındalarr

ne yapıcam hadı labırentteyım cıkısı bulamıyorumm destekleyenım yok arkam yok ....of offf

valla arkadaşım allah yardımcın olsun işin zor aynı benim kocamı tarif ettin sanki gerçi bende dayak yok ama alasını yaptı neyse girmeyelim o konuya tahmin ediyorum ki bir işin olsa çalışsan maaşın olsa bir dk bile çekmezsin bu adamın kahrını amayok işte biz kadınları zorlayan en büyük sebep bu .. bende çok kötü günler geçirdim boşanmayı çok düşündüm ama en büyük engel kendime ve çocuklarıma bakabilecek param olmaması. sana bol sabır diliyorum..işin çok zor inşallah aklı başına gelir.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…