Cokkk korkuyorum hamileyim bu dusunceden kafami alamiyorum yardim

Karadenizliyasmin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
185
55
18
30
Hamileyim kızlar veee bu ara kafamı habire bir seye takiyorum oda bebegim.. kaynanama gittiğimde ilerde calisirsam bebegime bakacak evi 3.kat ve balkon dan korkuyorum ne kadar sahippp çıkarım desede olmaz yani ben gözümü ayırmam ama o nun camları balkonu hep acikkk Allah korusun balkona bebeği kucağına alıp çıkarsa kayinpeder kaynana yada gorumce ler sarkitsa Allah korusun 3.kat diye çok korkuyorum akıl verin kafamı bu düşünceden alamıyorum bide kaynanam diyoki çocuk burda kalır gitmez sizle falan ben rahat edemem aklım iyice bulandı 3.kat evleri giriş olsa neyse dsunmem aynı durumda olan vrmi

Hamileliginizin tadını çıkarmak varken,aklınıza gelen bu vesveselerden uzaklaşmaya çalışsanıza arkadaşım. Yorulursunuz böyle. Kötüyü cagirmayin,iyi düşünün iyi olsun ;)
Bu arada bebisinize sağlıklı,sıhhatli,guzel bir ömür dilerim. Sağ salim kucağınıza alın inşallah.

Hamileyim kızlar veee bu ara kafamı habire bir seye takiyorum oda bebegim.. kaynanama gittiğimde ilerde calisirsam bebegime bakacak evi 3.kat ve balkon dan korkuyorum ne kadar sahippp çıkarım desede olmaz yani ben gözümü ayırmam ama o nun camları balkonu hep acikkk Allah korusun balkona bebeği kucağına alıp çıkarsa kayinpeder kaynana yada gorumce ler sarkitsa Allah korusun 3.kat diye çok korkuyorum akıl verin kafamı bu düşünceden alamıyorum bide kaynanam diyoki çocuk burda kalır gitmez sizle falan ben rahat edemem aklım iyice bulandı 3.kat evleri giriş olsa neyse dsunmem aynı durumda olan vrmi
Hayırlı olsun öncelikle şimdiden ehvam yapmışsınız.Eğer aklım kalır diye düşünüyorsanız, çocuğunuza kendiniz bakacaksınız.

Ya şimdiden bunu nasıl düşünüyorsunuz her gün yeni bir olayla geliyorsunuz birşeylerle ilgilenseniz unutsanız biraz

Çalışırsanız da şöyle olursa da yok böyle olursa diye hayat geçmez. Sakinleşin biraz. Bebeğinizin tadını çıkarın. İleride duruma bakarsınız. Çalışıp da kayınvalideye güvenemezseniz de bakıcı tutarsınız.
Kayınvalide burada kalsın derse de alıp gidersiniz çocuğu, kelepçeleyecek değil ya.
Hem görümceler niye sarkıtsın bebeği balkondan?

Sen gozunun onunden ayirmam diyorsun ya bunu basarabilecegini mi saniyorsun? Yada sen baktiginda cocuguna hicbisey olmayacakmi? Kayinvaliden daha once en azindan iki cocuk buyutmua senden cok daha tecrubeli ve bilgili emin ol cok iyi bakar en basta senden bile iyi bakar:) boyle vesveseyle omur de hamilelikte geçmez.

Hamile oldugum icin seni cok iyu anliyorum maalesef cocuk kendi yaninda olmadigi surece heryer emniyetsiz geliyo insana insallah dikkat eder sonucta emanet cocuk sanmiyorum ihmalkar davranacagini

Ne olacağını Allah bilir sizin yanınızda dizinizin dibindeyken bile başına bir şey gelebilir tabi ki herkesin evladını korusun allaaah kimseyi evladıyla sınamasın hamileliğin tadını çıkarın şimdiden böyle şeyleri düşünmeyin bence sorumluluk sahibi insanlarsa emanet edin ne olacak ya da işi bırakın güvenmiyorsanız kimseye
Bu arada çocuk burada kalır demişler ya kabul etmeyin böyle bir şeyi her akşam gidip çocuğunuzu alın evinde yatağında annesinin babasının yanında uyusun ona vereceğiniz bir öpücük bile yeterlidir emin olun böylesi en güzeli

Camlara sineklik, balkon kapisina da acilip kapanabilen sineklik kapi yaptirabilir. B
Ya da direk balkon için kuş fileleri var şu sekilde...
Kedili evler icin de ideal.

İnternetten buldugum soyle bir fotografini koyayim. Fiyatlari da uygun bence.
2288336

Yeni doğan bebeği balkondan sarkıtmak 🤔🤔

Merhaba, ben anlıyorum sizi, hamileliğin de verdiği psikoloji ile insanın aklına çok ilerisi de en kötü senaryolar da geliyor arada, ama Allah’a sığının, sağlıkla kucağınıza alın inşallah, ondan sonrasını içinize nasıl sinerse öyle ayarlarsınız zaten, istemezseniz çalışmaya dönmeyi ertelemeyi düşünürsünüz, müsait olursa sizin anneniz gelip sizin evinizde bakar ya da kayınvalide size gelip gider belki, sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim bebeğinizi🙏

Back
X