Cokkk korkuyorum hamileyim bu dusunceden kafami alamiyorum yardim

Pvc kapi pencere kilidi diye googleda aratin gorursunuz cok kullansli bisey kafam rahat etri birz daha olsa. Esim aldi nerden aldn diye sormak aklima gelmedi ama googleda nerde satildigida yazar
Halatlı olanı mı kullanıyor sunuz siz
Yapıştır ma mı bunlar yoksa deliyor muyuz plastik doğramaları

Halatlı olanı mı kullanıyor sunuz siz
Yapıştır ma mı bunlar yoksa deliyor muyuz plastik doğramaları
Screenshot_20190713-041553.webp bizimkiler bundan civiler ile monte ediliyor

Eki Görüntüle 2288517 Bunun gibi üstten açılıyor mu sizin kilitle
Ay çok sordum ama yanlış bişey alıp da boşuna deldirmim camları şimdi ya:olamaz:
Hakkınızı helal edin yordum sizi
Yok hayir benim kullandigm size attığım gorseldeki sadece kilitleme amacli tamamen kilitliyor yarim acma ozelligi yok sizin gosterdiginizi kullanmadim oyuzden kullanis acisini bilemiyorum ama sanirim ikisindede delmek gerekiyor ben yapisan biseye guvenmezdim :)

Yav kiz hamileymis arkadaslar. İlk bebek ilk heyecan maruz gorun kizi :) olabilir endiseli kaygili olabilirrr duygulari enlerde yasiyordur belki. Sineklik mantikli. Ya da demir yapilabilir evet. Eger surekli balkonda oturuyorlarsa sart gibi bir sey. Bizimkiler sigaradan sigaraya cikar mesela. Ya da mutfagin cami yeterli olur. Sonra kapanir kitlenir kapi. Ya da balkon camliysa camlara kilit takilabilir. Camli balkon oda sayilir. Camlara dikkat edilir. Oturak sandalye kaldirdim ben mesela bankonumdan. Sikma canini bakilir caresine. Cocugu ilk anneme biraktigm zaman aklima hep en kotu senaryolar gelmisti. Esim benden beterdi annemlere gelince yere bakmisti ki cocuk oralarda mı 😕 tovbe yarabbim tovbe..

Eki Görüntüle 2288516 bizimkiler bundan civiler ile monte ediliyor
bu kilit açılan cam ve kapılar icin idealmis begendim ama sürgülü balkon kapilari icin olmaz sanirim :KK43:
Eki Görüntüle 2288517 Bunun gibi üstten açılıyor mu sizin kilitle
Ay çok sordum ama yanlış bişey alıp da boşuna deldirmim camları şimdi ya:olamaz:
Hakkınızı helal edin yordum sizi
Ben ön balkonun resmini atmistim tellemistik bir onceki mesajimda ama sizinkisi 26. Kat ve yasak Allah yardimciniz olsun diyorum çok zor oluyordur sizin icin.
Ben arka balkonuma çamaşır astigim için telleyemedik ama sizin attginiz görseldeki cocuk kilidini kullaniyorum cok işe yariyor gercekten tavsiye ederim. Ve evet pvc yi delmek gerekiyor

Son düzenleme:
Hamileyim kızlar veee bu ara kafamı habire bir seye takiyorum oda bebegim.. kaynanama gittiğimde ilerde calisirsam bebegime bakacak evi 3.kat ve balkon dan korkuyorum ne kadar sahippp çıkarım desede olmaz yani ben gözümü ayırmam ama o nun camları balkonu hep acikkk Allah korusun balkona bebeği kucağına alıp çıkarsa kayinpeder kaynana yada gorumce ler sarkitsa Allah korusun 3.kat diye çok korkuyorum akıl verin kafamı bu düşünceden alamıyorum bide kaynanam diyoki çocuk burda kalır gitmez sizle falan ben rahat edemem aklım iyice bulandı 3.kat evleri giriş olsa neyse dsunmem aynı durumda olan vrmi
Sen hayırlısıyla bir doğur,biraz büyüsün,sonra iş ara,bul,sonra seni işe alsınlar da kaynananın balkonunu penceresini düşün :KK66:

Ben ön balkonun resmini atmistim tellemistik bir onceki mesajimda ama sizinkisi 26. Kat ve yasak Allah yardimciniz olsun diyorum çok zor oluyordur sizin icin.
Ben arka balkonuma çamaşır astigim için telleyemedik ama sizin attginiz görseldeki cocuk kilidini kullaniyorum cok işe yariyor gercekten tavsiye ederim. Ve evet pvc yi delmek gerekiyor
[/QUOTE]
Ben annem ve eşim dışında kimseye çocukları emanet bırakmıyorum
Evde misafir olunca extra dikkat etmem gerekiyor birde
Aslında ha 2. kat ha 26.
Allah korusun yavrularımızı

çocuk burda kalır gitmez sizle falan
bu kadar saçma bir cümle duymadım doğurup al senin olsun de bari.
bu lafa takılmıyorsunda korkularına mı takıldın ?

İki gün önce 4. Kattan yere düşen bir çocuğun haberini izlemiştim. Annesi tabutun başında ağlıyordu. Öyle kötü oldum ki bende ağladım.

Küçük oğlum 6 yaşında. Benim pencerelerimde kilit var. Yine de balkon da sarkılır vs diye hep yanındayım.

Allah kimseye evlat acısı vermesin. Evham yapmanız çok normal. Tedbirinizi alın.

Hamileyim kızlar veee bu ara kafamı habire bir seye takiyorum oda bebegim.. kaynanama gittiğimde ilerde calisirsam bebegime bakacak evi 3.kat ve balkon dan korkuyorum ne kadar sahippp çıkarım desede olmaz yani ben gözümü ayırmam ama o nun camları balkonu hep acikkk Allah korusun balkona bebeği kucağına alıp çıkarsa kayinpeder kaynana yada gorumce ler sarkitsa Allah korusun 3.kat diye çok korkuyorum akıl verin kafamı bu düşünceden alamıyorum bide kaynanam diyoki çocuk burda kalır gitmez sizle falan ben rahat edemem aklım iyice bulandı 3.kat evleri giriş olsa neyse dsunmem aynı durumda olan vrmi
Tipik bir vesvese vakkasi seninki

Back
X