• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çokmu abartıyorum 🤔🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu neden taksit taksit acikliyorsunuz? İlk mesajda sadece erkek kardeşleriyle Antalya'ya gidecek bir adam var. Sonra anlıyoruz ki gorumceler de gidiyor ve kayınvalide "sen otur evinde" diyor. Ve bu çift hiç tatile gitmemiş bir çift. E tabii ki böyle bir durumda "ben neden evde oturuyorum" derim!!! Konuya eklenecek diğer detayları merakla bekliyorum.

Bu arada, aklınıza 40 tilki salacak olan adamları ne hayatınıza ne de nikahiniza almayın.

Konuyu neden taksit taksit acikliyorsunuz? İlk mesajda sadece erkek kardeşleriyle Antalya'ya gidecek bir adam var. Sonra anlıyoruz ki gorumceler de gidiyor ve kayınvalide "sen otur evinde" diyor. Ve bu çift hiç tatile gitmemiş bir çift. E tabii ki böyle bir durumda "ben neden evde oturuyorum" derim!!! Konuya eklenecek diğer detayları merakla bekliyorum.

Bu arada, aklınıza 40 tilki salacak olan adamları ne hayatınıza ne de nikahiniza almayın.
tatile görümcelerim gitmiyor , dün görümcelerim dışarı çay içmeye çıktılar onu söyledim dikkat ederseniz o başka mevzu

Kızlar eşiniz siz olmadan erkek kardeşleriyle Antalya ya tatile gidebilir mi 🤔
Kızlar eşiniz siz olmadan erkek kardeşleriyle Antalya ya tatile gidebilir mi 🤔 kayınlar bekar ve kız ayakları çok 🤔 eşim çok sessiz ve utangaç ama kayınlarım çok çapkın 😡 siz olsanız ne yapardınız eşinizin gitmesine izin verir miydiniz 🤔
Kesinlikle Abartmıyorsunuz...

İstiyorum ki ailecek gidelim birlikte bişeyler yapalım ya bu kadar basit kızlar 🙏 dün görümcelerim kayınlarım ve kocam gidiyor ee ben ne olcam der gibi yüzlerine bakıyorum ,kayınvalidem diyor ki sen otur kardeşler gezmeye gitcek varmı böyle bir dünya 🤔 kendinizi benim yerime koyun bir empati yapın yahu 🙄 benmi abartıyorum yaa
Aaaaa ben bunu okumamıştım..... Tamam o zaman konu değişir.... Sizide ayrıca götürmeli.... Bunu dile getirin eşinize Bi 3 gün benimlede tatil yap bende dinlenmek istiyorum diyin.... Şimdi fikrim değişti..... Bu size haksızlık... Ben yorumumu o zaman düzeltiyorum..... Hatta ailecek değil karı koca gidin hatta ısrar edin tamam kocaya izin verme vermeme konuları bana komik gelir güvensiz kişiler..... Lakin sizin olay farklı.... Haklısınız..... Sözlerimi geri aldım..... Kesinlikle sizide ayrıca götürmeli.... Elbette alınırsınız elbette.... Kaynana gibi yazdım ilk yorumumu 😂😂😂😂sizi herşeye karışan kıskanç biri gibi yorumlayarak hah eşe izin mevzu.... Diyerek 😂fakat bu yazdığınızı okuyunca sizi anladım.... Bu size özel yorumum az önceki bu konulara genel olsun..... Kesinlikle haklısın konu sahibi abartmıyorsun senden tarafım 👍

Kıskanç birisi değilim kızlar bir olaydan sonra kıskançlığım arttı sinir krizi geçirdim 😡 yeni evliyiz şehir dışından eşimin akrabaları geldi kızçok rahat kaç kere eşime bakarken yakaladım eyvallah bişey demedim . Sonra bunlar kayınvalidemle başka bir akrabaya oturmaya gitti toplu ve eşim mecbur bırakmak için gitti gelecek sandım . Kapıdan çıkarken kakır kakır gülerek çıkıyorlar salak salak konuşuyorlar ,akşam eşimide bırakmamışlar eve gelsin . Saat gecenin onikisi bir geldiler kayınvalidem utanmasa kocama yakıştırcak kızı , bende bir patladım kıyameti kopardım tabi :rapci: o günden kaldı işte napim ya elimde değil

Son düzenleme:
Kıskanç birisi değilim kızlar bir olaydan sonra kıskançlığım arttı sinir krizi geçirdim 😡 yeni evliyiz şehir dışından eşimin akrabaları geldi kız dul ve çok rahat kaç kere eşime bakarken yakaladım eyvallah bişey demedim . Sonra bunlar kayınvalidemle başka bir akrabaya oturmaya gitti toplu ve eşim mecbur bırakmak için gitti gelecek sandım . Kapıdan çıkarken kakır kakır gülerek çıkıyorlar salak salak konuşuyorlar ,akşam eşimide bırakmamışlar eve gelsin . Saat gecenin onikisi bir geldiler kayınvalidem utanmasa kocama yakıştırcak kızı , bende bir patladım kıyameti kopardım tabi :rapci: o günden kaldı işte napim ya elimde değil
Dul dıye belirtmenıze gerek yok ki akrabası desenız yeterliydi :KK12:

Aaaaa ben bunu okumamıştım..... Tamam o zaman konu değişir.... Sizide ayrıca götürmeli.... Bunu dile getirin eşinize Bi 3 gün benimlede tatil yap bende dinlenmek istiyorum diyin.... Şimdi fikrim değişti..... Bu size haksızlık... Ben yorumumu o zaman düzeltiyorum..... Hatta ailecek değil karı koca gidin hatta ısrar edin tamam kocaya izin verme vermeme konuları bana komik gelir güvensiz kişiler..... Lakin sizin olay farklı.... Haklısınız..... Sözlerimi geri aldım..... Kesinlikle sizide ayrıca götürmeli.... Elbette alınırsınız elbette.... Kaynana gibi yazdım ilk yorumumu 😂😂😂😂sizi herşeye karışan kıskanç biri gibi yorumlayarak hah eşe izin mevzu.... Diyerek 😂fakat bu yazdığınızı okuyunca sizi anladım.... Bu size özel yorumum az önceki bu konulara genel olsun..... Kesinlikle haklısın konu sahibi abartmıyorsun senden tarafım 👍
kayınvalidem hüküm veremez biz evliliğe 3 kişi olarak adım atmadık , iki kişi olarak adım attık evliliğe ama kayınvalidem karar veremez . Mevzu benken dışarı çıkamıyorum ama eşimi lafta her yere gönderiyor . İstiyorum ki hep birlikte gidelim ki bu hep böyle olsun bağ kopmasın . Birlikte herşeyden zevk alalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X