Çokmu abartıyorum 🤔🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınlarıma güvenemiyorum araba sürdüklerinde bir kız görse kaynım yola değil kıza bakıyor kaza yapmaktan son anda kurtuluyoruz , eşimin telefonundan faceye girmiş kızlarla uygunsuz konuşmalarını yakalıyorum kaynımın , telefonlarında uygunsuz resimler görüyorum hadi elinizi vicdanınıza koyunda söyleyin benmi abartıyorum yaa . Eşimi nasıl gönderim onlarla tatile içim içimi yicek onlar gelene kadar

Siz bilmiyorsunuz sanırım. Buraya otele turistler analı kızlı veya erkeksiz geliyor. Ve hiçbir sorun cıkarmadan ülkelerine gidiyorlar. Bizim erkeklerimiz de sorumluluk almadan otelde barda bu turistlerle görüşüp sorunsuz şekilde şehirlerine dönüyorlar. Ödedikleri içki parası. 0 sorumluluk... Otel garsonları bile hergün bir turistle beraber.

Babasıyla gelen veya kadınsız erkekleri nerede bulabiliriz? Içki parası sorun değil. Üstüne üç beş birşeyler de atarız.

Konu sahıbının kocası 2 senedir beraber tatıl aktivitesi olmamış kocası tatıle mı gidiyor ben yerınde olsam bende arksdaşlarımla bir yerlere kaçıcam kafa dinlicem derim. Haa yok gidemezsın mı diyor ben senın sınırlarına saygı duyuyorsam sende bana saygı duyucaksın duymuyorsan sende evde benle oturursun aşağıya diyebilir. Bunun dışında yok gıdemez falan bana saçma geliyor herkesın fıkrı farklı olabılır. Benım ıcın bu tarz kıskançlıklar olmaz nıye kıskanayım kı dışardaki kadınlar zorla gelip atlamıyorlar ya da nıye başkasının fiziğini kıskanayım gıderım spora kı herkesın bellı guzellıklerı vardır. Bırının gözlerı bırının kalçası guzeldır herkes dört dörtlük değildir. Bende öyle çok çok güzel bır kadın olduğumu düşünmem çevrem çok beğensede ama şunu bılırım kadınsıyım giyinmeyı bılırım. Ben mısal fizikten zıyade ses tonunun çekıcılığıne konuşma uslubunun bır erkeği daha çok etkıledığını daha çok gördüm
Evet bende ses tonuna inanlardanim
Onemli olan yatak odasinda giyinmek 😏

Biz birlikte tatile gideriz benle evliyse bensiz tatile gidemez işi için istediği yere gidebilir ama özel olarak arkadaşlarıyla herhangi bir tatil yöresinde tatile gidemez kurallarım budur 10 senelik evliyiz o da memnun demek ki evli ben de gitmem evli arkadaşlarımız ile birlikte gideriz tatile bekarlar bekarlar ile takılsın
Aynen benim es te sorun etmiyor demek ki memnun hatta hosuna bile gider kiskancliklarim 😌😌

Kayınlarıma güvenemiyorum araba sürdüklerinde bir kız görse kaynım yola değil kıza bakıyor kaza yapmaktan son anda kurtuluyoruz , eşimin telefonundan faceye girmiş kızlarla uygunsuz konuşmalarını yakalıyorum kaynımın , telefonlarında uygunsuz resimler görüyorum hadi elinizi vicdanınıza koyunda söyleyin benmi abartıyorum yaa . Eşimi nasıl gönderim onlarla tatile içim içimi yicek onlar gelene kadar
Bence sende tatil plani olustur ustelik senle hic gitmemis
Hadi biz dugun borcu esya borcu ev aldik onun borcunu oduyoruz da senin de mi maddi yetersizlik var

Aralarda yorumlarınızı da okudum, biraz karışık yazmışsınız tamda anlayamamış olabilirim ama siz evden çıkamıyorken eşiniz kardeşleriyle yada ailesiyle bir yerlere mi gidiyor her hafta? Tatilden bağımsız olarak böyle birşeye varsa zaten başlı başına sorun.

Siz hiç tatile gitmemisken eşinizin kardeşleriyle tatil planı yapması da doğru değil.
Siz kardeşlerinizle yalnız tatil yapabilir misiniz mesele?

Ben burada okuduğum konulardan sonra evliliğe göre yorum yapmayı doğru buluyorum artık.

Babasıyla gelen veya kadınsız erkekleri nerede bulabiliriz? Içki parası sorun değil. Üstüne üç beş birşeyler de atarız.
Kusura bakmayın. Yabancılar genelde esmer garsonları tercih ediyor. Babasıyla geleni henüz görmedim :) Ki onların gbp, euro, ve dolarları aldı başı gidiyor. İhtiyaçları yoktur

Aralarda yorumlarınızı da okudum, biraz karışık yazmışsınız tamda anlayamamış olabilirim ama siz evden çıkamıyorken eşiniz kardeşleriyle yada ailesiyle bir yerlere mi gidiyor her hafta? Tatilden bağımsız olarak böyle birşeye varsa zaten başlı başına sorun.

Siz hiç tatile gitmemisken eşinizin kardeşleriyle tatil planı yapması da doğru değil.
Siz kardeşlerinizle yalnız tatil yapabilir misiniz mesele?

Ben burada olduklarımdan sonra evliliğe göre yorum yapmayı doğru buluyorum artık.
ben ailemin yanına gittiğimde orda dışarı çıkamam mesela eşim kıskanıyor diye

Kızlar eşiniz siz olmadan erkek kardeşleriyle Antalya ya tatile gidebilir mi 🤔 kayınlar bekar ve kız ayakları çok 🤔 eşim çok sessiz ve utangaç ama kayınlarım çok çapkın 😡 siz olsanız ne yapardınız eşinizin gitmesine izin verir miydiniz 🤔
Eşlerin birbirine güveni yok mu ki çocuk gibi izin istiyor. Bu tavır bana yanlış geliyor 🤷

Ama çok yaşlı olmasın. Adam 25 baba 45 filan.
Şaka bir yana, iş her zaman erkekte bitiyor. Adam kafasına koyduysa aldatır. Kimseyi suçlamaya gerek yok.
Karısını düşünen erkek de eşi varken kardeşlerden keyif almaz. Eşini götürür vakit geçirir, sonra kardeşleriyle gider. Öncelik evliyse eşten yana olmalıdır.

ben ailemin yanına gittiğimde orda dışarı çıkamam mesela eşim kıskanıyor diye
Ama eşiniz tek başına tatil yapabilir ne güzel memleket. Kadına ayrı erkeğe ayrı muamele, sonra kadın itiraz edince kıskanç oluyor, hiç şaşırmadım.

Kendi memleketinizde, ailenizin yanında dışarı cikmamazlik etmeyin ayrıca, kıskanclik falan değil bu başka birşey.

Karar aldım sıkmicam bunaltmicam eğer sıkarsam kayınvalidemin ekmeğine yağ sürerim . Kim nereye giderse gitsin herkez özgür eğer sıkarsam kendimden soğuturum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X