- 10 Ekim 2014
- 32.876
- 148.168
- 798
- Konu Sahibi prettiestgirl
-
yok bir şey yaşanmıyordu canım ama ben seziyordum adam atraksiyona geçmek istiyor gibi ama morali bozuk falan, meğer etki etmiyormuş işte
Bence karşınızdaki normal biri değil hayatiniza bu kadar çabuk dahil olup aynı hızla çıkarlar böyleleri çünkü onlara göre herşey normalherkese selam merhaba arkadaslar.
2-3 haftalık bir ilişki için evlilik kararı almak , evlilik planları yapmak çokmu acele alınmış bir karar olur ?
Şunu da belirteyim ikimizde işinde gücünde ne istediğini net olarak bilen insanlarız.
Fakat planları en ince ayrıntısına kadar tarihleri ile beraber yapması açıkçası benim gözümü korkuttu.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ayy uyuz ya. Madem olmuyor ne tedavi olmadan kenarlarda haplanarak buluşmalara geliyor. İnsan once tedavisini olur dogru durust sonra bir ilişki bakar.
doktora git dedim, bana dediği ne biliyor musun, ertesi gün göya gitmiş doktora, tamamen suç partnerinde demiş, intihar edecem falan diyordu en son engelledim gitti
2-3 hafta da kedi bile sahibine tam anlamiyla alisamiyor.Sadece bu kadar soyluyorum.herkese selam merhaba arkadaslar.
2-3 haftalık bir ilişki için evlilik kararı almak , evlilik planları yapmak çokmu acele alınmış bir karar olur ?
Şunu da belirteyim ikimizde işinde gücünde ne istediğini net olarak bilen insanlarız.
Fakat planları en ince ayrıntısına kadar tarihleri ile beraber yapması açıkçası benim gözümü korkuttu.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Veya halihazirda bir gelin varmis ama o kabul etmeyince hazirligin bosa gitmemesi adina baska bir geline teklif sunulmus..Belirttiği tarihlere göre zaten her şey ayarlanmış de bir gelin eksik sanki
Buyuk bir deliden kurtulmuşsun resmen. Aman
Kim bilirVeya halihazirda bir gelin varmis ama o kabul etmeyince hazirligin bosa gitmemesi adina baska bir geline teklif sunulmus..
Bir fikir sadece.. :\
Veya halihazirda bir gelin varmis ama o kabul etmeyince hazirligin bosa gitmemesi adina baska bir geline teklif sunulmus..
Bir fikir sadece.. :\
aynen Allah'a şükrediyorum gösterdi yüzünü diye
bir de hala evlenmekten bahsediyordu yok sana sürpriz yapıcam yok bilmem ne intihar şu bu derken engeli bastım gitti
ben zaten birilerinin ısrarla tanıştırmak istedikleri insanlarda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum, daha önce de yaşadım çünkü
ben mesela ciddi ilişki insanıyım, flört için başlamam, başta da söylerim ama ciddi ilişki niyetiyle başlarım olmazsa yolumu ayırırım , bu nedir böyle her şeyi planlamak falan
bir de eski eşimin annesi de biz tanışır tanışmaz bizden habersiz araştırmış etmiş evimize gelmişti , tanışmıştı direkt ciddiye bindirmişti, ah işte hep sinyaller bunlar
Beni de ne zaman arkadaslarim biriyle taniştirsa o kişi cok sacma biri cikardi.
Bir tane ceyizci başim vardi mesela. Onunla ozel olarak tanistirildim ama hani hesapta sevgili olursunuz diye tanistirildim hani oyle geleneksel bir durum yok.
Cocukla bulustuk bi kac kere kafede filan bana dedi ki "ceyizin var mi?"
Başladi evimiz şurda olur otururuz, sana da bi araba aliriz, sonra yaptigim yemekten arada anasina da gotururmuşuz (ben kendi aç karnimi zor doyuruyorum üşengeclikten anasi kalmişti.) Ben neye ugradigimi sasirmistim. Tam adamini bulmuşlar var ya bazilari pislik olsun diye tanistiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?