çokmu acele kararlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hahaha adam baştan soylemiş anasına yemek indirecekmiş
Benimki söylememişti

şu an haftanın bi kaç günü hatta bazen her günü anasına yemek indiriyor kendi yükü yetmezmiş gibi
Not: ben eve 5te geliyorum

Biz de öyle insanlardık. Iyi ki evlenmemisim. Koca 2 yılın sonunda bunu diyorum. Çünkü dünyadaki en düzgün insan olarak tanıdığım kişi ömrümde tanıdığım en kötü insan çıktı. Lütfen ani kararlar almayın. Devir eskisi gibi değil. Bu kadar kolay ulaşılabilirliği olduğu bir dönemde hata yaptım diye ağlamanizi istemem işin sonunda.

mutluluklar ama siz %0,00001 dilimdesiniz

Ben bu konuda sansli oldugumu dusunuyorum cunku sacma kişiler de olsa hep ne istediklerini soyluyorlardi en başta en azindan.
Gerci aradaki kultur farkindan dolayi da bir cok detayi ekstra belirtme geregi de hissetmişlerdir bilmiyorum. Tamamen Turk kulturuyle buyumedim cunku ondan olabilir diye dusundum.

mutluluklar ama siz %0,00001 dilimdesiniz
Kesinlikle oyle..Ve insanin yasadiklari hayatini sekillendiriyor sonucta.Onceki iliskimde yasadiklarim,basima gelenler bakis acimi ve deger yargilarimi degistirdi ...Birde sanirim mukafatlandirildimyasadigim hayal kirikligi ve uzuntunun , 16 yasindan 34 yasina kadar yasadigim bazi aşmaya calistigim sorunlarimin bana geri dönüsüdür eşim:) Sabir ödulum

Anadolunun kucağında büyümek suç yani
bana o zamanki yaşımla şimdiki aklım lazım

valla şimdi bana da bir umut doğdu, ben de 34 yaşındayım ve kendimi bildim bileli ilişkilerde üzülen, hayal kırıklığı yaşayan ve terkedilen hep ben oldum.

kendimi geliştirmek için yıllardır uğraşıyorum, özellikle boşanma milat oldu, umarım benim de ödülüm olur :)

olmazsa da olmaz moduna girdim artık, çünkü ben istedikçe olmuyor, istediğim de zengin koca yat kat falan değil, normal insan gibi biri

İnanin o kadar umutsuz haldeydim ki..Bosvermistim herseyi.Dedim busun sen... kabullen, varligini gelecegini...ben hic flortoz bir kadin olamadim.Hatta soyle izah edeyim burasi zaten anonim..Ben agir bir asexuel vakasi idim.28 yasina yani ilk iliskime kadar cinsellik kabustu benim icin.Derken biri girdi hayatima.degismem gerektigini dusundum.yoksa bir omur yalnizlik...zorladimbyenmek icin...Normallestirmek, dogal oldugunu kabullenmek icin.Yendim yenmesine ama adam sahtekar cikti finalde sonra cokuntu yikim...umutsuzluk, vazgecis...sonra esim karsima cikti..mesela cinsellikte de o kadar duyarli ve ozverili ki bana karsi.Sex ve sevismek arasindaki o farki ondan ogrendim:) cicege dokunur gibi dokunur...cicege bakar gibi bakar..gizlim yok en basindan anlattim ona herseyi..Bazen dalga geciyoruz eski durumumla cok geyigi donuyor evde umutsuz olmamak lazim..hersey insan icin...durmak yok yola devam hicbirsey sonsuza kadar kotuye gitmez..sizde sansa cok yaklasmissiniz belli ki

Bence geç bile kalınmış.

Bence çoook acele verilmiş bir karar. Bu tarz hizli başlayan adamlarda bir sıkıntı çıkıyor genelde

Hep olumsuz yorumlar yazılmış ama biz açıkçası ilk haftalar evlenmeyi kafaya koymuştuk. İşimiz gücümüz, aklımız başımız yerindeydi. Bizimki biraz yıldırım aşkı gibi bir şey oldu Çok yoğun bir heyecan, sevme arzusu, birlikte geçirilen coşkulu, eğlenceli vakitler... 3 seneyi buldu evlenmemiz. Bazen çok yoğun duygularla başlayabilir ilişkiler, hemen altında art niyet aranmamalı.

Bir müddet tanıyın birbirinizi, acele karar vermeyin elbette. Rahatsız olursanız da "hemen tarih meselelerine girmeyelim, biraz tanıyalım" demek zor değil.

ya kendimle benzer buldum, bende dışardan soğuk dururum, flörtöz asla değilim, hep ilk adımı erkekten beklerim falan...
evlendiğimde 25 tim, cinselliğin c sinden haberim yoktu desem :) eşimle günlerce giremedim ilişkiye, o da sağolsun hiç yardımcı olmadı, anca surat astı, internette araştırmalar yaptı, balayındayız göya, habire annesi arayıp haber alıyor oldu mu oldu mu diye anlıyorum, kimseye soramıyorum, sonra kuzenimden duymuştum, kas gevşetici aldım fakat kanama olmadı diye yine internete daldı bu. asla da zaten iyi bir cinsel yaşamımız olmadı, ben okudum araştırdım, kendimi psikolojik olarak hazırladım derken adam vazgeçti tamamen, saatlerce banyoda kalmalar falan, 2. telefon taşımalar şifreli. aldatmıştır belki de, umrumda değil gerçi.

boşandıktan sonra 3 yıl içinde de saçma sapan tipler çıktı karşıma, son çıkan kişi de konum var hatta , adam pislik çıktı kısaca.

benim şu an ne evlilik, ne çocuk hayalim kalmadı, gerçekten kalmadı. işimi değiştirmeye, kendimi iyileştirmeye, geliştirmeye, hobilerime odaklandım.

bilmem belki olur sizinki gibi

amaaan bi kere geçmişsin o yoldan
niye rahatı bırakıp kahır çekcen bi daha

Senin amacın benimle olmak mı?evlenmek mi?bunu anlayamıyorum derdim. Tanımak vakit geçirmek lazım. Karşılıklı olarak yani aynı şekilde o da. 2 haftada neyime nasıl güvendin ikna oldun? derdim. Eğer benimle olmayı istiyorsa bunun için çabalar. Bu 1 yıl sürebilir derdim ona. Bakayım ne diyor. Eğer baktınız olmuyor o ayrılmaya doğru gidiyor, o zaman anlaşılır niyeti.

36 sinda ask evliligi yapan ve ilk cinsel deneyimini yasayan arkadasim var. Vesile olmustum iliskisine :) evlendigi eşide yakin arkadasimdir.Ben tanistirdim ve simdi cok mutlular :) endise ederdi oda eskiden.. biz bu yasta hic deneyim yasayamadigimizi adamlara nasil soylicez nasil ikna edecegiz diye.İnanmiyorlar yalan soyluyorum saniyorlar yada dalga geciyorlar benle diyordu.Bekaret ve cinsellik her yasta dert bu ulkede.

birde bekaret takıntılı tipler var. boşandıktan sonra yaşadım mesela, "benim oğlan el değmemiş ister, hiç ilişkisi olmamış ister" vb vb tarzı laflar. ha bunu diyen oğlu, 25 yaşında "hiç ilişkisi olmamış" biriyle evlendi, 1,5 yıl oldu şimdi boşanıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…