- 28 Mart 2020
- 6.354
- 24.751
- 348
- Konu Sahibi prettiestgirl
-
hahaha adam baştan soylemiş anasına yemek indirecekmişBeni de ne zaman arkadaslarim biriyle taniştirsa o kişi cok sacma biri cikardi.
Bir tane ceyizci başim vardi mesela. Onunla ozel olarak tanistirildim ama hani hesapta sevgili olursunuz diye tanistirildim hani oyle geleneksel bir durum yok.
Cocukla bulustuk bi kac kere kafede filan bana dedi ki "ceyizin var mi?"
Başladi evimiz şurda olur otururuz, sana da bi araba aliriz, sonra yaptigim yemekten arada anasina da gotururmuşuz (ben kendi aç karnimi zor doyuruyorum üşengeclikten anasi kalmişti.) Ben neye ugradigimi sasirmistim. Tam adamini bulmuşlar var ya bazilari pislik olsun diye tanistiriyor
Biz de öyle insanlardık. Iyi ki evlenmemisim. Koca 2 yılın sonunda bunu diyorum. Çünkü dünyadaki en düzgün insan olarak tanıdığım kişi ömrümde tanıdığım en kötü insan çıktı. Lütfen ani kararlar almayın. Devir eskisi gibi değil. Bu kadar kolay ulaşılabilirliği olduğu bir dönemde hata yaptım diye ağlamanizi istemem işin sonunda.herkese selam merhaba arkadaslar.
2-3 haftalık bir ilişki için evlilik kararı almak , evlilik planları yapmak çokmu acele alınmış bir karar olur ?
Şunu da belirteyim ikimizde işinde gücünde ne istediğini net olarak bilen insanlarız.
Fakat planları en ince ayrıntısına kadar tarihleri ile beraber yapması açıkçası benim gözümü korkuttu.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Esimle tanistigimizin ilk haftasi bana, hayatinda ciddi bir iliski istedigini , bos iliskilerden kacindigini, evlilik vs dusunmuyorsam vaktini almamami soylemisti bana. Bende ciddi iliski istedigimi belirtmistimm(34 yasinda idik ikimizde) 3. Haftasi evlilik teklif etti. Sakalasma sandimsaka yollu evlenecegiz tabi dedim. Her sabah uyaninca teklif ediyordu.bende kabul ediyordum. Ailem sehir disinda yasiyor.surekli soruyordu ne zaman gelcekler ne zaman tanisacagim diye.3.ayda nişan ve 5.ayinda evlilik oldu. Ailemde ilk endise etti ama yaşim itibari ile karsida gelmek istemediler hayatimin en dogru karari idi cok guzel bir evliligimiz var allah nazardan saklasin.. Esim aileme, ailem esime hayrandir.birbirimizin dunyasi olduk.Bensiz adim atmaz kapidan disari ama bu tamamen sans ve risk işi..ben sansli olanlardandim. Bu arada bir onceki iliskimde tanidigimi sandigim kisinin hayatinin yalan oldugunu ogrendim tam 3 yil sonra.dedim 3 yil vakit gecirdinde taniyabildin mi sanki...zaman goreceli bir kavram bence...ama icinize kurt dusuren birseyler varsa kesinlikle hizli yol almamalisiniz..
hahaha adam baştan soylemiş anasına yemek indirecekmiş
Benimki söylememişti
şu an haftanın bi kaç günü hatta bazen her günü anasına yemek indiriyor kendi yükü yetmezmiş gibi
Not: ben eve 5te geliyorum
Kesinlikle oyle..Ve insanin yasadiklari hayatini sekillendiriyor sonucta.Onceki iliskimde yasadiklarim,basima gelenler bakis acimi ve deger yargilarimi degistirdi ...Birde sanirim mukafatlandirildimmutluluklar ama siz %0,00001 dilimdesiniz
Anadolunun kucağında büyümek suç yaniBen bu konuda sansli oldugumu dusunuyorum cunku sacma kişiler de olsa hep ne istediklerini soyluyorlardi en başta en azindan.
Gerci aradaki kultur farkindan dolayi da bir cok detayi ekstra belirtme geregi de hissetmişlerdir bilmiyorum. Tamamen Turk kulturuyle buyumedim cunku ondan olabilir diye dusundum.
Anadolunun kucağında büyümek suç yani
bana o zamanki yaşımla şimdiki aklım lazım
Kesinlikle oyle..Ve insanin yasadiklari hayatini sekillendiriyor sonucta.Onceki iliskimde yasadiklarim,basima gelenler bakis acimi ve deger yargilarimi degistirdi ...Birde sanirim mukafatlandirildimyasadigim hayal kirikligi ve uzuntunun , 16 yasindan 34 yasina kadar yasadigim bazi aşmaya calistigim sorunlarimin bana geri dönüsüdür eşim:) Sabir ödulum
İnanin o kadar umutsuz haldeydim ki..Bosvermistim herseyi.Dedim busun sen... kabullen, varligini gelecegini...ben hic flortoz bir kadin olamadim.Hatta soyle izah edeyim burasi zaten anonim..Ben agir bir asexuel vakasi idim.28 yasina yani ilk iliskime kadar cinsellik kabustu benim icin.Derken biri girdi hayatima.degismem gerektigini dusundum.yoksa bir omur yalnizlik...zorladimbyenmek icin...Normallestirmek, dogal oldugunu kabullenmek icin.Yendim yenmesine ama adam sahtekar cikti finaldevalla şimdi bana da bir umut doğdu, ben de 34 yaşındayım ve kendimi bildim bileli ilişkilerde üzülen, hayal kırıklığı yaşayan ve terkedilen hep ben oldum.
kendimi geliştirmek için yıllardır uğraşıyorum, özellikle boşanma milat oldu, umarım benim de ödülüm olur :)
olmazsa da olmaz moduna girdim artık, çünkü ben istedikçe olmuyor, istediğim de zengin koca yat kat falan değil, normal insan gibi biri
Bence geç bile kalınmış.herkese selam merhaba arkadaslar.
2-3 haftalık bir ilişki için evlilik kararı almak , evlilik planları yapmak çokmu acele alınmış bir karar olur ?
Şunu da belirteyim ikimizde işinde gücünde ne istediğini net olarak bilen insanlarız.
Fakat planları en ince ayrıntısına kadar tarihleri ile beraber yapması açıkçası benim gözümü korkuttu.
Bence çoook acele verilmiş bir karar. Bu tarz hizli başlayan adamlarda bir sıkıntı çıkıyor geneldeherkese selam merhaba arkadaslar.
İnanin o kadar umutsuz haldeydim ki..Bosvermistim herseyi.Dedim busun sen... kabullen, varligini gelecegini...ben hic flortoz bir kadin olamadim.Hatta soyle izah edeyim burasi zaten anonim..Ben agir bir asexuel vakasi idim.28 yasina yani ilk iliskime kadar cinsellik kabustu benim icin.Derken biri girdi hayatima.degismem gerektigini dusundum.yoksa bir omur yalnizlik...zorladimbyenmek icin...Normallestirmek, dogal oldugunu kabullenmek icin.Yendim yenmesine ama adam sahtekar cikti finaldesonra cokuntu yikim...umutsuzluk, vazgecis...sonra esim karsima cikti..mesela cinsellikte de o kadar duyarli ve ozverili ki bana karsi.Sex ve sevismek arasindaki o farki ondan ogrendim:) cicege dokunur gibi dokunur...cicege bakar gibi bakar..gizlim yok en basindan anlattim ona herseyi..Bazen dalga geciyoruz eski durumumla cok geyigi donuyor evde umutsuz olmamak lazim..hersey insan icin...durmak yok yola devam hicbirsey sonsuza kadar kotuye gitmez..sizde sansa cok yaklasmissiniz belli ki
amaaan bi kere geçmişsin o yoldanvalla şimdi bana da bir umut doğdu, ben de 34 yaşındayım ve kendimi bildim bileli ilişkilerde üzülen, hayal kırıklığı yaşayan ve terkedilen hep ben oldum.
kendimi geliştirmek için yıllardır uğraşıyorum, özellikle boşanma milat oldu, umarım benim de ödülüm olur :)
olmazsa da olmaz moduna girdim artık, çünkü ben istedikçe olmuyor, istediğim de zengin koca yat kat falan değil, normal insan gibi biri
36 sinda ask evliligi yapan ve ilk cinsel deneyimini yasayan arkadasim var. Vesile olmustum iliskisine :) evlendigi eşide yakin arkadasimdir.Ben tanistirdim ve simdi cok mutlular :) endise ederdi oda eskiden.. biz bu yasta hic deneyim yasayamadigimizi adamlara nasil soylicez nasil ikna edecegiz diye.İnanmiyorlar yalan soyluyorum saniyorlar yada dalga geciyorlar benle diyordu.Bekaret ve cinsellik her yasta dert bu ulkede.ya kendimle benzer buldum, bende dışardan soğuk dururum, flörtöz asla değilim, hep ilk adımı erkekten beklerim falan...
evlendiğimde 25 tim, cinselliğin c sinden haberim yoktu desem :) eşimle günlerce giremedim ilişkiye, o da sağolsun hiç yardımcı olmadı, anca surat astı, internette araştırmalar yaptı, balayındayız göya, habire annesi arayıp haber alıyor oldu mu oldu mu diye anlıyorum, kimseye soramıyorum, sonra kuzenimden duymuştum, kas gevşetici aldım fakat kanama olmadı diye yine internete daldı bu. asla da zaten iyi bir cinsel yaşamımız olmadı, ben okudum araştırdım, kendimi psikolojik olarak hazırladım derken adam vazgeçti tamamen, saatlerce banyoda kalmalar falan, 2. telefon taşımalar şifreli. aldatmıştır belki de, umrumda değil gerçi.
boşandıktan sonra 3 yıl içinde de saçma sapan tipler çıktı karşıma, son çıkan kişi de konum var hatta , adam pislik çıktı kısaca.
benim şu an ne evlilik, ne çocuk hayalim kalmadı, gerçekten kalmadı. işimi değiştirmeye, kendimi iyileştirmeye, geliştirmeye, hobilerime odaklandım.
bilmem belki olur sizinki gibi
36 sinda ask evliligi yapan ve ilk cinsel deneyimini yasayan arkadasim var. Vesile olmustum iliskisine :) evlendigi eşide yakin arkadasimdir.Ben tanistirdim ve simdi cok mutlular :) endise ederdi oda eskiden.. biz bu yasta hic deneyim yasayamadigimizi adamlara nasil soylicez nasil ikna edecegiz diye.İnanmiyorlar yalan soyluyorum saniyorlar yada dalga geciyorlar benle diyordu.Bekaret ve cinsellik her yasta dert bu ulkede.
Eski mesajlardan bulmaya çalışayım amabu konunun akabinde ne oldu ? konu linkini paylaşabilirmisiniz merak ettim :)
" Birini reddederken çok üzülüyorum" konu bu idi link atamadımbu konunun akabinde ne oldu ? konu linkini paylaşabilirmisiniz merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?