- Konu Sahibi prettiestgirl
-
tarihleri ileri atın , bence hevesini kırmayın . bahane üretip tarihleri geçe bırakın hiç hazırlık yapmayın . aileleyle tanışmayın . bizde hemen karar verdik, ne istediğimi biliyordum . tamam dedim , ama zamana yayarak tanıdıdm . oda sizde arardıklarını bulmuş , gönlü akmıştır . yada başka bi niyeti var , onada zamanla çözersinherkese selam merhaba arkadaslar.
2-3 haftalık bir ilişki için evlilik kararı almak , evlilik planları yapmak çokmu acele alınmış bir karar olur ?
Şunu da belirteyim ikimizde işinde gücünde ne istediğini net olarak bilen insanlarız.
Fakat planları en ince ayrıntısına kadar tarihleri ile beraber yapması açıkçası benim gözümü korkuttu.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Adini ezberler de soyadını?2-3 haftada daha adamın adını ezberleyemezsiniz
Onu bilmiyordur bileAdini ezberler de soyadını?
Ogrencek ama az kaldi kimligi degisinceOnu bilmiyordur bile
Eşim tam böyle bir adam. Onu tanımasam kaç derim.herkese selam merhaba arkadaslar.
2-3 haftalık bir ilişki için evlilik kararı almak , evlilik planları yapmak çokmu acele alınmış bir karar olur ?
Şunu da belirteyim ikimizde işinde gücünde ne istediğini net olarak bilen insanlarız.
Fakat planları en ince ayrıntısına kadar tarihleri ile beraber yapması açıkçası benim gözümü korkuttu.
valla şimdi bana da bir umut doğdu, ben de 34 yaşındayım ve kendimi bildim bileli ilişkilerde üzülen, hayal kırıklığı yaşayan ve terkedilen hep ben oldum.
kendimi geliştirmek için yıllardır uğraşıyorum, özellikle boşanma milat oldu, umarım benim de ödülüm olur :)
olmazsa da olmaz moduna girdim artık, çünkü ben istedikçe olmuyor, istediğim de zengin koca yat kat falan değil, normal insan gibi biri
Ay hayır tabi ki lütfen uzak bir göz ile okuyun şu yazdığınızıherkese selam merhaba arkadaslar.
Ben 2-3 haftada yazın gideceğim otele karar veremiyorum. Siz hayat arkadaşınıza nasıl karar verebiliyorsunuz vallah ben şokherkese selam merhaba arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?