- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi LivreAmour
-
Teşekkür ederim hepinize kızlar, beklediğim tepkiyle karşılaştım maalesefkıyamet koptu evde, ne aklımı kaçırdığım kaldı, ne başka birşey babam bile beni hayalkırıklığına uğrattı, annem ise bana rahat battığı düşüncesinde yarın bir dershane ile görüşmeyi planlıyordum oysaki :26:
Teşekkür ederim hepinize kızlar, beklediğim tepkiyle karşılaştım maalesefkıyamet koptu evde, ne aklımı kaçırdığım kaldı, ne başka birşey babam bile beni hayalkırıklığına uğrattı, annem ise bana rahat battığı düşüncesinde yarın bir dershane ile görüşmeyi planlıyordum oysaki :26:
Hadi yaNe yapmayı düşünüyorsun :26:
vazgeçmeyeceğim işte
Seni kararlı görünce yumuşar mı acaba:26:
kolay kolay bozguna uğramam ama bu sefer çok kötü oldumnefes alamıyorum sanki, öyle üzüldüm
kolay kolay bozguna uğramam ama bu sefer çok kötü oldumnefes alamıyorum sanki, öyle üzüldüm
ah canım çok iyi anlıyorum seni. benim hayalim de ingiliz dili edebiyatıydı önce puanım yeterli gelmedi ilk sınava girdiimde. latin dilini kazandım dil tarihte. ama sonra devam edemedim oraya o yaşların verdii cahillikle iki senelik bölüme giricem dedim dershaneye gittim bi sene,sonra iki yıllık bi bölüm kazandım bitirdim.enson okulumda okurken hocam bana senin ingilizceye yeteneğin çok, geç kalmış sayılmazsın tekrar gir sınava oku dedi hayata geç kalcam düşüncesiyle ve yine o gençliin verdiği tecrübesizlikle girmedim sınava ama şimdi her aklıma geldikçe içim acır....hatta araştıdım a.ö.fnin ingilizce öğretmenliği falan varmışş ama eskişehire gitmek gerekiyor bazı dersler için. hemde çalışıyorumda. bilmiyorum işte kaldı öle. bu saattensonrada hem okumak hem çalışmak bende 32 yaşımdayım bu arada, bu sene girsem kazansam yaş olcak 36 aslında çok geç de olmuyomuş be :26: bide dediğin gibi yıllardır elimize kalem almadık sistem değişti dersler değişti :44:
teşekkür ederimsendemi sınava hazırlanıyorsun? umut oluyor bana yazdıklarınız çok teşekkür ederim sahiden
Merhaba, dertmi bu bilmiyorum ama sadece sizlerden fikir almak istiyorum, 28 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim... Bekarım, ve çalıştığım şirket 15 gün önce kapandı, uzun zamandır içimi kemiren, yeteneğiminde olduğunu düşündüğüm bölüm için tekrar üniversite sınavına girmek istiyorum.Ama nasıl söylesem geçmi kaldım diye içim içimi yiyiyor...2004 mezunuyum üniversiteden, sistem değişmiş, elime kalem almayalı 7 yıl olmuş, üstelik ben lisede fen-matematik mezunuyum, sözelle alan bir bölüme girebilirmiyim? Yorum istiyorum kızlar sizden, yüreklendirilmeye ihtiyacım var, dershaneye de gitsemmi ki sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?