- Konu Sahibi honeysuckle
-
40 yaş çok yaş mı esefle kınıyorum sizi .. tazeciğim ben daha
canimsin..tabiki tazeciksin
ben kendim icin soyledim onu
birax ruhu öldürdüm de
canimsin..tabiki tazeciksin
ben kendim icin soyledim onu
birax ruhu öldürdüm de
vallami..durum ne kadar vahim Özür dilerim
yengec malesef hemde tam
hemde yengec allah askıan böyle yengec görmedim yükselenin ne benim boga valla tas gibiyim tasss allah izin vermedikce kimse yıkamaz benivallami..durum ne kadar vahim Özür dilerim
yengec malesef hemde tam
hemde yengec allah askıan böyle yengec görmedim yükselenin ne benim boga valla tas gibiyim tasss allah izin vermedikce kimse yıkamaz beni
yaaa ben kendim icin dedim onu herseyide üstünüze almayın aaaaaa
hemde yengec allah askıan böyle yengec görmedim yükselenin ne benim boga valla tas gibiyim tasss allah izin vermedikce kimse yıkamaz beni
fazlasiyla..dur kiz ses etme azcik kafanizi sisireyim
yaaa ben kendim icin dedim onu herseyide üstünüze almayın aaaaaa
tam tersi ne moral bozması hayatının baharında mis gibi kızı var calısan ayakları üstünde duran bi kadın takdire sahan bence sen beni anlamadınMuhakkak sevdigin seyler vardir. Bir ugras bul kendine gerisi gelir. Gelmese de kendi bilir.Ben evlenmek degil de asik olmak istiyorum mesela ama gidip birine de sana asik olacagim dur bekle diyemem degil mi.
Ben alinmiyorum da bunu soyleme geregini neden duyuyorsun ve sen niye gelip birilerinin moralini bozmaya ugrasiyorsun.
ben ne muhtacsın dedim nede baska bisey tam tersi seni yüceltmisken sen amac arıyosun sanırım sen orta yas bunalımına girmissin sen beni anlamadın bundan sonrada yazmambende anlamadım arkadasin amacini
ben kotuyum yikildim muhtacim falan demedim sevgi istiyorum yalnizliktan korkuyorum dedim herkesin dusunce yapisi ben sadece icimi doktum kimseye zarari yok bunun sanirim sonucta herkesin kendi hayati
ben ne muhtacsın dedim nede baska bisey tam tersi seni yüceltmisken sen amac arıyosun sanırım sen orta yas bunalımına girmissin sen beni anlamadın bundan sonrada yazmam
tam tersi ne moral bozması hayatının baharında mis gibi kızı var calısan ayakları üstünde duran bi kadın takdire sahan bence sen beni anlamadın
bende anlamadım arkadasin amacini
ben kotuyum yikildim muhtacim falan demedim sevgi istiyorum yalnizliktan korkuyorum dedim herkesin dusunce yapisi ben sadece icimi doktum kimseye zarari yok bunun sanirim sonucta herkesin kendi hayati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?