- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
- 163
çok sinirlendiğim için ona yanlış bir tepki vermek istemiyorum ondan açtım konu buraya sizinde görüşlerinizi almak için ama önceden söyleseydi keşke.ne var cildiracak, abartmissin bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sinirlendiğim için ona yanlış bir tepki vermek istemiyorum ondan açtım konu buraya sizinde görüşlerinizi almak için ama önceden söyleseydi keşke.ne var cildiracak, abartmissin bence
haklısın canım insan sinirlenince ne yapcağını nasıl davranması gerektiğini bilmiyor ama laf sokucam illa içimde kalmasın :)Tepki vermeyin hiç gereği yok ya boş yere sinir stres edinmeyin.Sonuçta dansözle sarmaş dolaş göbek atarken değil video.Alkış tuttu diye adamın üstüne gitmen yersiz olur.Kafana taktığına değmez içini ferah tut![]()
normalde herşeyini haber verir anlatır ne yaşadıysa gizledi benden onu. aklımdan gitmiyo o dansöze bakışı sırıtışıBende çok kızardım ama kendime, böyle eğlence anlayışı olan bir adamla nişanlı olduğum için.. Tabi herkesin yaşam tarzı benim böyle bir eğlence anlayışım yok çünkü..
yaptığın en doğrusu ama ben her konuda anlayışlı davranmaya çalışıyorum ona zaten ama bunu söylemedi söyleseydi o an kem küm yapardım geçerdi .ama şimdi haberim yokken birden o vidyoyu gördüm bi dansöze alkış yapıp ve sırıtıyor ister istemez kızdım konuşasım bile gelmiyor şu na onunla geçmiyor sinirimBiz boyle yapma etme gitme diyince yalana basvuruyorlar ben olsam kizginligimi gizlerdim ki öyle yapıyorum uzun suredir dun bi kiz arkadasmla bulusucam dedi kizi taniyorum tamam dedim smdi ben tamam demesem gizlice bulusucak iyisi mi çok tepki vermeyin
normal düğündü hem ona ben oraya gitme buraya gitme diyemem kendisi bilsin hangi ortamlara girceğini ama bu düğünden sonra olmuştur büyük ihtimalO zaman oyle ortamlara gonderme
yaptığın en doğrusu ama ben her konuda anlayışlı davranmaya çalışıyorum ona zaten ama bunu söylemedi söyleseydi o an kem küm yapardım geçerdi .ama şimdi haberim yokken birden o vidyoyu gördüm bi dansöze alkış yapıp ve sırıtıyor ister istemez kızdım konuşasım bile gelmiyor şu na onunla geçmiyor sinirim
merhaba öncelikle, erkek arkadaşım bundan bir ay önce falan arkadaşının düğününe gitmişti. bu gün facede gezinirken arkadaşı vidyo paylaşmış, dansöz var onların masasında arkadaşınla oynuyo. bizimkide el çırpıyo sırıtarak, çıldırdım onu görünce aradım güldü bana ne var aşkım bunda falan dedi ama acayip sinirliyim ben mi abartıyorum siz sevgilinizi o durumda görseniz nasıl tepki verirdiniz bi akıl veri bana![]()
evet haklısınız ama öyle bir ortamda bulunması bile morelimi bozdu benim kadına bakıp resmen gülüyor bunu daha önceden söyleseydi kızmazdım belki ama o günü sorduğumda anlatmıştı bana hemde ayrıntılı. o dansözü vidyodan öğrenmek daha çok sinirimi bozdu sanırım teşekkür ederm cevabınız içinBak şöyle düşün yoldan geçene baksa ya da herhangi başka kadına bende kızarım
ama orada dansöz var ve alkışlanıyor filan yani oradaki erkek de olsa kız da olsa benzer şeyi yapıp eğlenecek sanmıyorum ki o kadına vayşş ne kadın diye baksın süzsün filan
ha eğer öyle bir mizaçtaysa zaten orada hata var yani sizin olmadığınız her an her kadını süzer ki o zaman
yok canım şimdi gördüm vidyoyu yeni koymuşlarBir aydir cocugun burnundan mi getiriyosun bu sebeple?
Kiskan da abartma bu kadar canim.
Haklisin canm soylemesi gerekirdi kizdigini vekirildigini anlayana kadar boyle devam edebilirsin belki seni uzdugu için bir daha yapmazpnarassoylemest: 37295033 .!.:yaptığın en doğrusu ama ben her konuda anlayışlı davranmaya çalışıyorum ona zaten ama bunu söylemedi söyleseydi o an kem küm yapardım geçerdi .ama şimdi haberim yokken birden o vidyoyu gördüm bi dansöze alkış yapıp ve sırıtıyor ister istemez kızdım konuşasım bile gelmiyor şu na onunla geçmiyor sinirim
Hmm anladim, yine de bi yanlisi yoksa kisitlamana gerek yok ya da cok cok kiskanmana. Erkekler cok cabuk sikiliyolar boyle seylerdenyok canım şimdi gördüm vidyoyu yeni koymuşlar
bende sizin gibi düşünüyorum ve kızdığım konu söylememesi bide o günü o kadar anlattı ki bana çok eylendik falan diye o gülüşü zaten güzümün önünden gitmiyor nasıl geçicek sinirim bilmiyorumVallahi ben dansözden önce neye takılırdım biliyormusun.
YALAN'ına sana neden söyleme gereğinde bulunmamış biliyormusun.
Çünkü kendiside yaptığının yanlış olduğunu biliyor.Tepkisinede gelince arsızca gülümsemesi beni deli ederdi.
Ben bu durumda olsam öyle bir eğlence anlayışı olan birisi ile birlikte olduğum için utanırım.
22 canımKac yasinda erkek arkadasin?
ben onu hiç bi şekilde şu ana kadar kısıtlamadım zaten herşeyini anlattığı için ama bunu söylemedi ordan öğrenmem çok sinirimi bozdu belirtcem zaten şu an arıyor sonra konuşuruz diyorum konuşasım bile gelmiyor içimdenHmm anladim, yine de bi yanlisi yoksa kisitlamana gerek yok ya da cok cok kiskanmana. Erkekler cok cabuk sikiliyolar boyle seylerdenboyle seylerden hoslanmadigini belirt ama.