- Konu Sahibi ebbrruuuu22
-
offf ne zamandır giremiorum siteye :)
çatladım wallaa
neyse,
JAYJAY,
İlk olarak ben bu siteye, seni okuya okuya üye oldum, onu bildirmek isterim :)
JayJay, Ay wallahi senin eşine rastlamak zor. araştıran, soruşturan, prosedürleri deneyen birsürü kadın vardır illaki ama bukadar içten bıkmadan yazman tartışılmaz bir özellik, tüm mesajlarını okudum hemen hemen, nasıl rahatlattın içimi, dedim al işte bir benden daha :) teşşekür ederim.
Ayrıca Mesoliftingte; gerçekte sol yanağıma batırılan iğne sayısı azdı, bunu ben aslında o anda fark ettim. fakat can acısından söylemedim bile, tabi iğne sayısı az olunca diğer taraf daha çok şişiverdi...Belki 2. seansa gitsem toparlardı... ama yani yokssss...istemem...bide yine asimetri olucak şiştikçe şişçem... korktumm
ENDOSCOPIC LIFTING i ilk uygulayan DR. OSCAR RAMIREZ dir.
Bizdeki çoğu Dr. ondan eğitim almıştır.
Ben Oscar Beye Mail atıp Dr. tavsiyesi istedim.
Hatta mailimi isteyene forward edebilirim.
Bana bir isim verdi.
Fakat ben ban yediğim için daha önce
Buraya yazmıcam...
Merak edene özelden yazarım.
Saygılar. hihoyyyt
Merhabalar..sİzİ takİpteyİm kızlar..tecrÜbeler İnsana faydalı bİlgİler saĞlıyo..
Ben de maalesef gebelİkte 30 kİlo alan bİ bayanım..1 yaŞında bebeĞİm var ..doĞumdan sonra spora Çok dÜŞtÜm..Şuan Çok Çok fİt bİ vÜcudum var problem yok ..yalnızca aŞırı zayıfladıĞım İÇİn yÜzÜmde hafİf elastİkİyet kaybı var..hyo.asİt uygulatıodum zaten yenİleyeceĞİm Şİmdİ..bİr de tabİ alt karın derİm sıkı deĞİl..karın germeyİ İstİyorum ama 2. BebeİŞ de İstİyorum nasıl yapsam onu bİlemİyorum..
baya ince iğnelerler yapılıyo cnm..önce uyuşturuluyo..ama tabi etkisi en fazla 1 yıl sürüyo..
pippicim hyl. asit enjeksiyonu yaptırıyorum cnm..markasını hatırlamıyorum ama çok ii bi marka olduğunu araştırmıştım..dr um da öle sölemişt zaten..
walla dolgusuz yaşayamıyorum artık..eridiği zaman külkedisinin eski haline dönüyorum..ilk yaptırdığımda korkmuştum gebelik düşünüyodum ama maşallah şükür gebeliğimde de bi sorun yaratmadı bebişime..çok memnunum..
ama şimdi dolguya destek olarak mezolifting de istiyorum..hem önlem hem görünüş açısından..sonuçta kullandığımız bakım ürünleri onun kdr derine inemiyor..
peki yapıldıktan sonra sisme filan cok oluyor mu
toparlanmaya ne kadar yardımcı
benim temmuzda dügünüm var
cok riskli bir isleme girmek istemiyorum
resimlerimde yorgun ve yaslı gorunumlu de cıkmak istemiyorum
hya acid uygulamasında sisme olmaz canım
sadece drun elıne gore hafıf bır ıkı mercımek kadar morarma olabılır
16-18 gun once yaptır
cok guzel olur kesınlıkle hatta ımkanın varsa dugunden 2 ay once yaptır
dugune 20-25 gun kala tekrar hafıf bır uygulama yaptırırsan ınan bana dua edersın
cok guzel olur
kaydirigubbakcemile
cok heves ettim simdi
ben olmadi bir nisan ortasi gibi duruma gore bir de haziran 15 gibi filan yaptirabilirim
bunun íyi bir markasi var mi
bir de istanbulda bunu yapabilecek iyi bir doktor bilen varsa super olucak
sizleri seviyorum kizlarrr kaydirigubbakcemile2
cnm markasını dediğim gibi hatırlamıyorum ama yarın gidicem dr uma sorarım..
izmirde büyük bi yerde yaptırıyorum ben fiyat politikaları katii yani ayşeye fatmaya göre oynamıyo..bir enjeksiyon fiyatı 350 euro..biraz pahalı ama sanırım çok kaliteli..çünkü 2007 de koydurduğum dudak dolgumla hala idare ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?