- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi ebbrruuuu22
-
yüzdeki kaslar eridiğinden dolayı yüzde çökme oluyomuş.kasın yapısıda protein olduğu için soya proteini tozu kullanıyorum.at kuyruğu otu çayı değilde bunun hapını kullanıyorum.(vegatel silica)ondada bol miktarda silisyum var ve cilde çok iyi gelip kas oluşumuna yardımcı oluyomuş.hyaluronik asit zaten su tutma kapasitesi olduğundan dolayı yüze dolgunluk veriyo.omega içinde aynı şey geçerli.yüze genel bi dolgunluk verdiği kanısındayım.ama bi ayrıntı var arkadaşlar.eğer sizin yüzünüzün normal hali zayıfsa bu vitaminleri boşu boşuna kullanmayın.onun için tek çare cerrahi müdahale.benim gibi yüzü dolgunken ilaç kullanıp yada başka bişeyden dolayı çökenlerin bu vitaminleri kullanması daha doğru.
Canım deri çekilmiyo deri altındaki kaslar yukarı çekilip dikişle sabitleniyo.(eriyen dikiş)Gerçekten çok zor bir ameliyattı.benim halen saç içindeki dikişler erimedi halen orda bombelik mevcut.yüzümde halen uyuşuk olan noktalar var.kafamdada uyuşuk olan yerler var.Yanaklardaki şişliklerde ise eti kemiğin üzerinden kaldırıyolar(sıyırıyorlar).ondan dolayı çok fazla ödem oluyo.Bilgilerinize.ben 34 yaşıma girecem.Bu arada arkadaşlar ben yağ enjeksiyonuda istemiştim.ameliyatta yağ enjeksiyonuda yapılacaktı.ama ameliyat esnasında gerek duymadığı için yapmamış doktorum.benim normalinde suratım dolgundu ve gayet iyiydi.roaccutane kullanıp bıraktıktan sonra özellikle sağ yanağımda çöküklük oldu.ama ameliyattan sonra toparladı yüzüm bide daha önceden belirttiğim vitaminleri kullanmaya başladım.şimdi daha iyi.o yüzden cerrahi bi müdahaleden vazgeçtim.hafta sonu doktorumla görüşcem onunda fikrini alıcam.ama galiba gerek olmıcağını söylicek.Böyle işte.
yüzdeki kaslar eridiğinden dolayı yüzde çökme oluyomuş.kasın yapısıda protein olduğu için soya proteini tozu kullanıyorum.at kuyruğu otu çayı değilde bunun hapını kullanıyorum.(vegatel silica)ondada bol miktarda silisyum var ve cilde çok iyi gelip kas oluşumuna yardımcı oluyomuş.hyaluronik asit zaten su tutma kapasitesi olduğundan dolayı yüze dolgunluk veriyo.omega içinde aynı şey geçerli.yüze genel bi dolgunluk verdiği kanısındayım.ama bi ayrıntı var arkadaşlar.eğer sizin yüzünüzün normal hali zayıfsa bu vitaminleri boşu boşuna kullanmayın.onun için tek çare cerrahi müdahale.benim gibi yüzü dolgunken ilaç kullanıp yada başka bişeyden dolayı çökenlerin bu vitaminleri kullanması daha doğru.
valla ben artık ne alcagımı sasırdım
içmediğim tablet sürmedigim krem yapmadıgım uygulama yok
güzel kalmak bu kadar mı zor ya rabbim yaaabilmiyorumkismile
bi vegetal silicam eksikti onu da alım
roaccutane ın cıldın yapısını bozduguna %100 yemin ederim
bu ılac yasaklanmalı
zararı faydasından cok
ayhak tam olarak ıctıklerını bır daha yazar mısın
balık yagı
vegetal sılıca
soya protein tozu
baska?
hepsını aynı gun mu ıcıcez
ben hyaluronic acid ve kolajen de iciyorum
insallah bir faydasını ılerde goruruz en azından yaw
jayjay cım ya
benim gördüğüm en iyi endolift resimleri bunlar.......
bayıldım
ama acep bunlarda başka girişimlerde varmıdır?
hani kızıl olan ve altındakinde bi yağ enjeksiyonu olmasın?
hımmbu dilide bilmiyorumki--hehehe english kısmı varmış
ayhak bilgilerin harika
bi gün buluşalımmı gerçekten?
ben çok memnun olurdum
keskeee olsaaa
hımm buluşalım dediğim için ban yermiyim?
tr de de satılıyormus kaca acaba bir sirket getiriyormus
http://jaxhairsalons.com/michele_k/nu_skin_demo.jpg
http://www.nuskin.com/eu-library/pdf/catalogue/nscat_TR.pdf turkıye satısını yapan fırma
biz genciz bence bıze olur kaca acaba ay catlıcam sımdı
http://stephanepage.com/images/icontact/galvanicface1.jpg
kesınkes alıyorum
canım 773 mu 776 tl mı oyle bırseymıs fıyatı
eklemedım mı ben o pdf formatındakı sunumunu?
trde satılıyor gittigidiyor satıcısı 1000 ytl yazmıs fıyatı
ama normalde 770 lı bır rakam fıyatı
ydun gece annemle ıyıce ınceledık photoshop degıl
hele kı o kollar
ben kesınkes alıcam valla bılla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?