- Konu Sahibi ebbrruuuu22
-
tabi canım dolgu cok güzel birsey de iste paran olucak
ama asla pısman olmazsın-dudak ıcın konusmuyorum onu hıc yaptırmadım
sadece yüzümde var
bayagı ıfadeyı degıstırıyor hele bır de 2 kutu-yanı 4 enjektor alıp aralıklı olarak dedıgım gıbı uygulat super olursun
kızlar heidi montag a baktım
yuzunde ya botox var, yanagı da yukarı kaldırır botox,dolgunmus gıbı gosterır
kaslar da hafıf kalkmıs farkındaysanız
ya da kaslarda hafıf botox ve yanakta bır dolgu var
cok yazık guzel olmus ama 23 yasındakı bırı ıcın
cok asırı erken kı yuzunde cokme ya da sarkma zaten yok
bı de gogsunu yaptırmıs
bakın ne buldum
juvederm uygulaması bır de bazı hastalara botox da yapmıslar
resımlerı var 2.3. resımde gozaltına da uygulama yapılmıs morluklar ıcın
gayet ıyı olmus da bence tr de gozaltına dolgu yapabılcek dr yoktur bilmiyorumkismile
sahsen fıkrım bu valla
Juvederm Before and After Lafayette, New Iberia, LA - Louisiana Dermatology Dr. Hubbell- Opelousas, Crowley, Abbeville, Baton Rouge, Louisiana
1-2-3- dıye 6 ya kadar ılerlıyor guzel olmus ıyımıs gercekten
bu hanımın da burundan agza ınen cızgıler ve kas arasına yapılmıs
http://www.cosmed.co.nz/images/NasoLabialFolds&Glabellar3ab.jpg
restylane nasıl acaba
hyaluronic asid dediginiz bu marka oluyor sanırım di mi ?
arkadaşlar ben burdayım.ameliyat olalı tam 73 gün oldu.ödemler gittikçe azalıyo tabi ama tam tamına daha geçmedi.başkası anlamıyo ama tabiki ben farkediyorum.bakalım tam 90 gün olunca yüzüm oturacakmı.o zaman daha net bişey söylerim.yaklaşık 3 hafta sonra sorularınızı tam yanıtlarım.haftasonu kardeşim saç ektirecek erhan beye.bu sebeple onunla konuşma fırsatımda olur.yüzüm biran önce otursaydıda yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırıp yaptırmıyacağıma karar verseydim.ama o zamana kadar vitaminleri kullanmaya devam edecem.bilgilerinize.
pardon endolift te sac icinden 3-4 kesi ile deri geri cekiliyor
ee peki bu kadarcık minik kesiden neden yüz 3 ay sis kalıyor onu anlamadım???
chirurgia plastica estetica argentina Medical Tourism - Aesthetic Tourism - Turismo Estetico - Tour Médico - Turismo Medico
yüze ne yapıyorlar kı tek sac ıcınden kesıp dıkmek degil mi??
e kafa ortasından kesi birsey degıl de neden sis ve acı var, kolay olması gerekır
Canım deri çekilmiyo deri altındaki kaslar yukarı çekilip dikişle sabitleniyo.(eriyen dikiş)Gerçekten çok zor bir ameliyattı.benim halen saç içindeki dikişler erimedi halen orda bombelik mevcut.yüzümde halen uyuşuk olan noktalar var.kafamdada uyuşuk olan yerler var.Yanaklardaki şişliklerde ise eti kemiğin üzerinden kaldırıyolar(sıyırıyorlar).ondan dolayı çok fazla ödem oluyo.Bilgilerinize.ben 34 yaşıma girecem.Bu arada arkadaşlar ben yağ enjeksiyonuda istemiştim.ameliyatta yağ enjeksiyonuda yapılacaktı.ama ameliyat esnasında gerek duymadığı için yapmamış doktorum.benim normalinde suratım dolgundu ve gayet iyiydi.roaccutane kullanıp bıraktıktan sonra özellikle sağ yanağımda çöküklük oldu.ama ameliyattan sonra toparladı yüzüm bide daha önceden belirttiğim vitaminleri kullanmaya başladım.şimdi daha iyi.o yüzden cerrahi bi müdahaleden vazgeçtim.hafta sonu doktorumla görüşcem onunda fikrini alıcam.ama galiba gerek olmıcağını söylicek.Böyle işte.
canım ben bu ilacı bırakalı yaklaşık 6 ay oldu.ama bıraktıktan 2 ay sonra farkettim çöktüğünü.hiç kiloda vermemiştim.tam tersi almıştım ama yüzüm hiç almadı.ilaçları kullanmaya başladınmı.ben yarın gidip hyaluronic asid alıcam.at kuyruğu ilacı yerine at kuyruğu otunun çayını içiyorum.omega 3-6-9 var.onu kullanıyorum.yarın bide soya proteini tozu alıcam.ocağın sonuna kadar kullanacam.baktım işe yaramıyo kesinlikle doku kokteyli yaptırcam.
Çay, omega, ve soya proteini tozu ne işe yarıyor ayhak? Yüze genel bir dolgunluk mu veriyor yoksa yüzünü çöktüğü yerlerden mi dolduruyor? Bir de çayı nasıl yapıyorsun? Olumlu/olumsuz etkilerini gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?