- Konu Sahibi ebbrruuuu22
-
ya moni amerikan hastanesine bence katiyen gitmemelisin
benden kardeş tavsiyesi
ordaki filan cıhaza fılan uygulamaya defalarca gitmen gerekıcek
seanslar 300 ytl den baslıyor en dandık cilt bakımı ıcın
senın neyın var kı dermatologa gıtmenı gerektırıcek
Buluşalım tabi ama ben Ankaradayım.
BENCE ARKADASLAR TEKCOZUM YUZ GERME
ister orta yuz ıster tam ıster de mıkrocerrahı olsun tek cozum bence bunlar para tuzagı gıbı duruyor
yuz germe + yag enjeksıyonu olabılır kas germede eklenebılır
bunlara 4000-5000 verıp 1 ayda sabretersenız bence hem kesın sonuc alırsınız hemde acaba olurmu olmazmı derdınden kurtulursunuz
ben kendını bırakmıs ve esneklıgını yıtırmıs derının eskı halıne donmesını cok zor gıbı goruyorum tabı kısısel fıkrım bu
benımde dusundugum bısey ama suan 3 aylık gebeyım + korkuyorum
ama ıyı bır hekımde karar kılarsam yaptırırım ama hem kararsızım hemde korkarım bıde yasım 28 ıyı durumda suan ama cıldım cok yaglı ve gozeneklerde genısledıgı ıcın esneme oldu
genıs gozeneklerden nefrettttt edıyooooorruuuummmm
ayhak gecmis olsun çok
druna bir sorar mısın o ufak yağ operasyonlarını nerde yapıcakmıs
ameliyathanede mı uygulama odasında mı?
belki cok azsa indirmez seni ameliyathaneye?
bir de kac lıra ıstıyor?lokalle mi alıcak yagı ve yag enjekte ederken anesteziye gerek varmıymıs
hanı ufak tefek enjeksıyonlarda
Ameliyathanede yapacak.çünkü göbeğimden yağ alacak.yağ alınırken kanla karışık olur.bu yağ ve kanın ayırışımı cihazla oluyo.bunun için kesinlikle ameliyathane ortamı şart. saf yağı elde ettikten sonra ince kanüllerle verilecek.senin isteğine bağlı olarak lokal yada sedasyon.ben lokal yaptıracam.yani hem lokal aldıracam yağı ve lokallede işlemi yapmasını isticem.yağ enjekte ederken bence anesteziye gerek var.dolgu yaptırdığımdada lokal yaptırmıştım.para konusunu konuşmadık çünkü ben ameliyat olurken yağ enjeksyonu yapacaktı.ameliyat esnasında gerek duymamış.sonra eğer gerekirse ücretsiz yapacam demişti.benim doktor piyasaya göre biraz daha pahalı.kendin arayıp sorabilirsin ücretini.isteklerini söyle sana telefonda bile yardımcı olacaktır.
merhaba ayhak ;
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.Peki saçlı deri içinde kabarıklık var demiştin o geçtimi bir de özelden resim göndermeni istesem şu anki halini gösteren bi fotoğraf çok mu şey istemiş olurum.görüşmek üzere.tekrar geçmiş olsun
saçımın içindeki o bombelikler yok oldu.şu an için foto koymayı düşünmüyorum.küçük rütuşları yaptırayım ondan sonra olabilir.ilginize teşekkür ederim arkadaşlar.
ya canım öyle seyler yazmasanaben sizinle gıcık oldugum yanaklarımın resmini paylaşmak istiyorum.
başta nasolabial denen burun çizgilerime gıcık oluyorum.
fark ediceksiniz ki iki yanağım arasında da fark var
biri daha aşağı doğru inmiş durumda
göz altı çukurlarımdan bahsetmeme gerek bile yok ortada
ayrıca çenemde de minik minik çukurlar var sanırım oraya da dolgu gerekicek
inanılmaz yorgun gözüküyorum , aynaya bakınca içimdeki enerji bile sönüyor halimi görünce
işte benn yorgun arkadaşınız moni...
Eki Görüntüle 35309
Eki Görüntüle 35311
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?