- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
Ya bende okurdum ama suan reglim okuyamam canim ya
Bitirelim diyoru 1-2 güne az kaldı zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitirelim diyoru 1-2 güne az kaldı zaten
Tamam canımYa bende okurdum ama suan reglim okuyamam canim ya
Çok geçmiş olsun.Acil şifalar şifalar diliyorum..
Feraceli benden 400 yaz canisi okuyorum sen yaz 400 e tamamlarim yatana kadar allah şifa versin1000 kalan arkadaşlar hadi arkadaşımız annesine şifa için ihlas süresi okuyalım
Teşekkürler nevosum allah razı olsunÇok geçmiş olsun.Acil şifalar şifalar diliyorum..
300 tane alıyorum![]()
Amin canım allah razı olsun ekliyorumFeraceli benden 400 yaz canisi okuyorum sen yaz 400 e tamamlarim yatana kadar allah şifa versin
Allah razı olsun canım iletirimGüzelim, 300 tane de ben alayım, bu akşam okurum..
Arkadaşa da selam ve sevgilerimizi gönderirsen seviniriz canım. .
![]()
Canım başka ihtiyaç var mıAllah razı olsun canım iletirim
Nevosum allah cümlenizden razı olsun dualya basladıktan sonra amnesi baya iyileşti colinin çok sağol nevosumCanım başka ihtiyaç var mı![]()
Çok şükür canımNevosum allah cümlenizden razı olsun dualya basladıktan sonra amnesi baya iyileşti colinin çok sağol nevosum
İletirim ablamÇok şükür canımSelamlarımızı iletirsin
![]()
iyi olmasına çok sevindim feracelim ama ne oldu bittimi?Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar...Duamız bitti..COLIN sizlere duacı :)
Bitti canım sağolasın allah razı olsun düşünmen yeteeiyi olmasına çok sevindim feracelim ama ne oldu bittimi?