ÇÖLYAK VE HAŞİMATO/TİROİD OLUP HAMİLE KALANLAR, KALMAYA ÇALIŞANLAR..

birkonuvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
72
49
88
merhaba arkadaşlar,

hem çölyak hem haşimato hastası olarak hamile kalmanın çok zor olduğunu biliyordum. 1,5 yıl korunmadım ama çok umudum da yoktu. Oluruna bırakmıştım. Alternatif tıp ile tanıştım ve Allah'ın izniyle 3 ay içerisinde hamile kaldım çok şükür..

Beslenmemi tamamen değiştirdim. Kan grubuma göre, düzenli beslendim. Pazartesi perşembe 36 saatlik açlık oruçları 1 ay sonra 3 günlük açlık oruçları tuttum.. Hacamat yaptırdım. Aç kalmanın aslında sağlığıma ne kadar katkısı olduğunu gördüm. Zaten bitkilerle tedaviyi tercih eden biri olarak bunları yapmam beni daha da bitkilere bağladı. Bu hastalıklarla mücadele edip hamile kalamayan arkadaşlara, imkansız olmadığını bildirmek için yazmak istedim. Nasıl ki dış görünüşümüzü temiz, güzel yapmaya çalışıyoruz, içimizi de temizlersek Allah'ın izniyle, temiz rahime sağlıklı bebekler gelecektir.. :) Allah yardımcınız olsun..

PEKİ NASIL OLUCAK BU BENDE HAŞİMATOYUM İKİ KEZ GEBE KALDIM AMA SONU GELMEDİ
YARDIMCI OLURMUSUNUZ BANA

PEKİ NASIL OLUCAK BU BENDE HAŞİMATOYUM İKİ KEZ GEBE KALDIM AMA SONU GELMEDİ
YARDIMCI OLURMUSUNUZ BANA
açlık orucu tutmanızı tavsiye ederim. öncelikle içinizi temizlemelisiniz. Kan gurubuna göre beslenmeniz faydalı olacaktır. İstanbul ve Bursa'da muayenehanesi olan Dr. Orhan Ali var. Ona görünmenizi öneririm. Sade Pazar diye bir site var. Orayı arayıp randevu alabilirsiniz. Ben çölyak ve haşimato tedavisi için gitmiştim ve verdiği kürler sayesinde daha sağlıklı oldum ve Allah'ın izniyle hamile kaldım. Önceliğim sağlığımın düzelmesiydi bebeğim tamamen mucize oldu. Durumunuz yoksa kan gurubunuze göre beslenip, açlık oruclarını tutun. Size çok faydası olacaktır. .örneğin, pazar akşamı 7 den sonra hiç birşey yemeyin ve sesli niyet edin. pazartesi akşamı, oruc açar gibi bir kaç yudum suyla orucunuzu açın ve salı sabahına kadar birşey yemeyin. salı sabahı istediğiniz sebze suyuyla orucunuzu bitin. öğlen hafif sebze yemeği yiyin. çarşamba akşamı yine niyet ederek orucunuzu tutun. bu şekilde devam edebilirsiniz. ortalama 2 ay böyle devam etmiştim ben. ve hep beslenmemi kan gurubuna göre yaptım. hacamat yaptırmanızı özellikle tavsiye ederim. Aidin Salih'in GERÇEK TIP kitabı var, çok faydasını göreceksiniz. Facebook sayfanız varsa ZİYNET KEKLİKÇİ diye bir hanım var. O da size çok fayda sağlar. İnşallah düzenli şekilde yaparsanız Allah'ın izniyle sağlıklı bir bebeğiniz olacaktır.

T
teşekkürler ziynet hanımı ekledim umarım herşey çok güzel olacak

Bu bahsettiginiz oruclar bildigimiz oruc gibi de degil.Uc gun o kadar susuz nasil kaldiniz?Sekeriniz dusmedi mi?Şahsen ben bir gun bile oruc tutamam.Birakin uc gunu aksam ac yatsam sabah seker dusuklugunden biri agzima bir lokma koysa diye bekliyorum.

Merhaba banada yardimci olursaniz sevinirim bende gebelik dusunen biriyim ama doktorum tedavi suresince uygun gormedi gebeligi benimde tiroidim 4.41 cikti ve anti tpo 207 cikti doktor banaEuthyrox 25mg verdi onun yarisini icmemi soyledi bir ay sonra geldegerlerine bakalim omur boyudakullanabilirsin dedi persembe gunudeultrosunum var sizce cokmu yuksek omurboyumu kullanirim yardimci olursanizsevinirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…