benimde vermem gereken 6 kilom var istersen birbirimize destek olalım:) ben protein diyeti yapıyorum 20-25 gün de vermeyi hedefliyorum aşağı yukarı
benimde vermem gereken 6 kilom var istersen birbirimize destek olalım:) ben protein diyeti yapıyorum 20-25 gün de vermeyi hedefliyorum aşağı yukarı
canım sevinirim birlikte yapmak isterim ama protein diyeti nasıl oluyorki onu hiç duymadım ama ben
rica ederim canım benm..benmde 4 kilo fazlam var onu vermeye çalışıyorum ama artık çok fazla takmıyorum çoğu gitti azı kaldı çünkü..birde yeşil çay almanı tavsiye ederim sana..inan mucize gibi bi şeycanım teşekür ederim süper moral verdin bana şeker kullanmıyorum zaten hamur işinide kesiceğim inş. bir ayda veririm günlüklerede bakacağım
öğleyin 5 adet ızgara köfte yeşil salata zeytinyağlı bakla bir dilim ekmek
inş. canım ya ne güzel demek senin gitti en kkısa zamanda alayım yeşil çayı ben elma sirkesi içiyorum gece yatarkenrica ederim canım benm..benmde 4 kilo fazlam var onu vermeye çalışıyorum ama artık çok fazla takmıyorum çoğu gitti azı kaldı çünkü..birde yeşil çay almanı tavsiye ederim sana..inan mucize gibi bi şey
menün harika tatlım hep böyle devam edersen çok rahat kilo verebilirsin..opuyorumnanaktan
inş. canım ya ne güzel demek senin gitti en kkısa zamanda alayım yeşil çayı ben elma sirkesi içiyorum gece yatarken
teşekürler canımanladım canım..maşallah allah bağışlasın mucizelerini sana..ne güzel dışarı çıkıp spor yapmana da gerek yok..bebişlerle uğraşmak yeter sana..bol şans diliyorum tatlımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?