Cook uzguuunumm yardim edin

Dokuman nasil alabilirm

Görüşmüyorlardır elbette, bende zaten eski sevgilim ayşe'yi hiç aramam ama numarası vardır bende.

Ya arkadaşım insan görüşmediği birinin hele ki evliyse, birde üstüne eski sevgilisi ise neden kayıt etsin birde erkek olarak. Benim mantığıma uymadı/uyamaz.
Yine de araştırmadan üstünü kapatmamandan yanayım.
Umuyorum dediğin gibi dir!

Biz cikarken bu kiz hep sorun yaratti ondan esimin pesini birakmadi dusuncem faceden numarasini aldi aradi esim arama beni dedi veya demedi bilmiyrm numarayi kaydetti ki arayinca bilsin ki o ariyo acar acar bilmiyrmm yaaaaa
canım madem telefon işlerini biliyorsun. numarayı sil ve engelle. kocan kızar mı?

Biz cikarken bu kiz hep sorun yaratti ondan esimin pesini birakmadi dusuncem faceden numarasini aldi aradi esim arama beni dedi veya demedi bilmiyrm numarayi kaydetti ki arayinca bilsin ki o ariyo acar acar bilmiyrmm yaaaaa
Cok iyi dusunuyosnz yanliz ne olursa olsun eşiniz size soylemeli aynı şeyi siz yapın bakalım o bukdr iyi düşünecek mi

Evet aynen kayıtlı kalmış olabilir siler böyle çok boşanma durumuna falan gelmemeli

kavga çıkaracağınıza eski sevgilinin telefonunda kayıtlı olmasına gerek yok, sil diye rica edebilirdiniz bence.

merak edip eklemiştir yani kim eski sevgililerine arada dönüp bakmıyor ki.
Dokuman nasil alabilirm

Hangi hat kullanıyorsa avea vodafone gibi bayisi ne gidince kimin üzerine hat kimlik istiyorlar galiba ozaman veriliyor yine bi netten bakın basit alırsınız dokumani

3bcuk yıllık evliyim ben evlendgmz ilk ayiydi gece eşimi gizli numara aradı bendr yanindayim kiz sen evlendi diye sordu eşimde evet ddi sen kmsn ddi boşver ben merak ettm sadece bana yetti ddi eşimde arama bdha ddi kapattı tabi bn xsinir oldm ama.bdha aramadi kmse eski sevglsi aratmsti esim ole ddi yani onun sesi dglms nisanliykende tesadüf esimin arabasni görüyo cama kocaman kendi ismini yazıyor zilli:)))ama bunlardan bnm hemen anında haberim olurdu bdha ses ckmadi bnm içimde de hiç şüphe olmadı yani

Tmm cnm tsk

Su an okadar sogudum ki onaa
Once "kaybetmeye hazirmisin" bence bunu sorman lazim kendine. Keske emin olmak icin o numarayi silip kendi numarani Ahmet olarak kaydetseydin. Sabah uyanincada bir "Gunaydin" mesaji atsaydin. Esinin verecegi tepkiye gore karar verirdin ve emin olmus olurdun. Zor bir durum guven bir sarsildimi bir daha yerine gelmiyor. Umarim hakkinda hayirlisi olur.

bana anlatsa bende suphe etmicem

Ovv çok akıllıca taktik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…