Bence oleSadece kiz mı takıntılı sence
Dokuman nasil alabilirmTelefonun kayıtları konuşma dökümünü al bencede konuşmuş mu ne sıklıkta konuşmuş belki kayıtlı öyle kaldı hiç konusmadilar öyle dahi olsa gerçi silmesi gerekirdi ama konusmadiysa yani kayıtlarda çıkar ozaman çokta üstüne gitmeyin trip yapın burnu surtsun
canım madem telefon işlerini biliyorsun. numarayı sil ve engelle. kocan kızar mı?Biz cikarken bu kiz hep sorun yaratti ondan esimin pesini birakmadi dusuncem faceden numarasini aldi aradi esim arama beni dedi veya demedi bilmiyrm numarayi kaydetti ki arayinca bilsin ki o ariyo acar acar bilmiyrmm yaaaaa
Cok iyi dusunuyosnz yanliz ne olursa olsun eşiniz size soylemeli aynı şeyi siz yapın bakalım o bukdr iyi düşünecek miBiz cikarken bu kiz hep sorun yaratti ondan esimin pesini birakmadi dusuncem faceden numarasini aldi aradi esim arama beni dedi veya demedi bilmiyrm numarayi kaydetti ki arayinca bilsin ki o ariyo acar acar bilmiyrmm yaaaaa
kavga çıkaracağınıza eski sevgilinin telefonunda kayıtlı olmasına gerek yok, sil diye rica edebilirdiniz bence.
merak edip eklemiştir yani kim eski sevgililerine arada dönüp bakmıyor ki.
Dokuman nasil alabilirm
3bcuk yıllık evliyim ben evlendgmz ilk ayiydi gece eşimi gizli numara aradı bendr yanindayim kiz sen evlendi diye sordu eşimde evet ddi sen kmsn ddi boşver ben merak ettm sadece bana yetti ddi eşimde arama bdha ddi kapattı tabi bn xsinir oldm ama.bdha aramadi kmse eski sevglsi aratmsti esim ole ddi yani onun sesi dglms nisanliykende tesadüf esimin arabasni görüyo cama kocaman kendi ismini yazıyor zilli:)))ama bunlardan bnm hemen anında haberim olurdu bdha ses ckmadi bnm içimde de hiç şüphe olmadı yaniKizlar ben dun esimm uyurken yeni telefon aldi die watsapp indirdim indirdim actim ne acayim ahmet die kayitli ama eski sevgilisinin nosu dunya basima yikildi kalkmasini bekledim kalkti dedim ahmet aradi ac bak ne dio die bosver sonra ararim dedi ustelidim aramadi bende aramazsin hilal o dedim yokya faln dedi uzatmadim dedm seni bu kadar karektersiz bi insan oldugunu bilmiyodum istiyosan defol git ona seni tutmuyorum dedim ondan beri hic konusmuyorum cok uzgum sasirmis sekildeyim beklemiyodumm hicc.
Benim numarayi silip engellemem onemli deil yaparim bunlar ne zamn numaralar ulasmis nasil ulasmis konusuyolar mi die meragimcanım madem telefon işlerini biliyorsun. numarayı sil ve engelle. kocan kızar mı?
Tmm cnm tskEvet aynen kayıtlı kalmış olabilir siler böyle çok boşanma durumuna falan gelmemeli
Hangi hat kullanıyorsa avea vodafone gibi bayisi ne gidince kimin üzerine hat kimlik istiyorlar galiba ozaman veriliyor yine bi netten bakın basit alırsınız dokumani
Sadece kiz mı takıntılı sence
Bence ole
Ona cok kiziyorum bana sole hilal aradi bugun bole bole dedi bende cevabini verdim kapptim desem ne dicemm sankibonaCok iyi dusunuyosnz yanliz ne olursa olsun eşiniz size soylemeli aynı şeyi siz yapın bakalım o bukdr iyi düşünecek mi
Once "kaybetmeye hazirmisin" bence bunu sorman lazim kendine. Keske emin olmak icin o numarayi silip kendi numarani Ahmet olarak kaydetseydin. Sabah uyanincada bir "Gunaydin" mesaji atsaydin. Esinin verecegi tepkiye gore karar verirdin ve emin olmus olurdun. Zor bir durum guven bir sarsildimi bir daha yerine gelmiyor. Umarim hakkinda hayirlisi olur.Su an okadar sogudum ki onaa
bana anlatsa bende suphe etmicem3bcuk yıllık evliyim ben evlendgmz ilk ayiydi gece eşimi gizli numara aradı bendr yanindayim kiz sen evlendi diye sordu eşimde evet ddi sen kmsn ddi boşver ben merak ettm sadece bana yetti ddi eşimde arama bdha ddi kapattı tabi bn xsinir oldm ama.bdha aramadi kmse eski sevglsi aratmsti esim ole ddi yani onun sesi dglms nisanliykende tesadüf esimin arabasni görüyo cama kocaman kendi ismini yazıyor zilli:)))ama bunlardan bnm hemen anında haberim olurdu bdha ses ckmadi bnm içimde de hiç şüphe olmadı yani
He annem he
Tek kız takıntılı
Hatta gelip kocanın telefonuna da kendi numarasını Ahmet diye yazmış o takıntılı pis Hilal
Tamam işte bişeylere sebep bulmayın gerçekçi olun kendnizi kandirmayin ve haddini bildirinbana anlatsa bende suphe etmicem
konuşmuşlarsa ne yapacaksın?Benim numarayi silip engellemem onemli deil yaparim bunlar ne zamn numaralar ulasmis nasil ulasmis konusuyolar mi die meragim
Ovv çok akıllıca taktikOnce "kaybetmeye hazirmisin" bence bunu sorman lazim kendine. Keske emin olmak icin o numarayi silip kendi numarani Ahmet olarak kaydetseydin. Sabah uyanincada bir "Gunaydin" mesaji atsaydin. Esinin verecegi tepkiye gore karar verirdin ve emin olmus olurdun. Zor bir durum guven bir sarsildimi bir daha yerine gelmiyor. Umarim hakkinda hayirlisi olur.
Dogru anasini yanina kopek gibi pisman edicemkonuşmuşlarsa ne yapacaksın?
Ama.hala kendnnizi kandrysnz çok uzulursunuz boyleOna cok kiziyorum bana sole hilal aradi bugun bole bole dedi bende cevabini verdim kapptim desem ne dicemm sankibona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?