durumdan ziyade konu sahibinin durumu,rahatlığı ,sonsuz güveni gerdi beni..amacı öğrenmek değil de kabul etmek gibi geldiği için.ben boşansın gitsin falan demedim zaten ama öğrenmek niyetinde değilse ,konu açması gereksiz.arar konuşur dinler inanır ve devam eder bu kadar basit.konu sahibinden daha da çok duruma sinirlenmiş görünüyor yorumlarınız!
şu an şokta ve henüz durumu sindirememiş,bana böyle görünüyor!durumdan ziyade konu sahibinin durumu,rahatlığı ,sonsuz güveni gerdi beni..amacı öğrenmek değil de kabul etmek gibi geldiği için.ben boşansın gitsin falan demedim zaten ama öğrenmek niyetinde değilse ,konu açması gereksiz.arar konuşur dinler inanır ve devam eder bu kadar basit.
Peki sonra, biraz burnunu sürtüp devam etmeyi düşünüyorsunuz sanırım, peki gerçek anlamda affedebilecekmisiniz ?Yaptigi seyi yüzüne vurmak istiyorum
Turkcell kullanıyorsa işin kolay. HAberi olmadan turkcell hesabım uygulamasını yükle telefona. sessize al önce mesaj gelebilir. sol tarafta menü işaretinden sırasıyla, hesabım, faturalarım, genel oradan da detay kısmına bas, tek tek tüm aranan mesaj gönderilen noları,saatini ve kaç saniye konuşulduğunu son 4 numarayı saklayarak gösteriyor.Biraz once tukceli aradim dokuman icin internt ustunden yapilabiliyomus hat sahibi olmasi gerek gelsin isten konusucam yok faln derse turkcelden sifre alip dokumana bakicam
İsterse on kez hat değiştirsin adam aynı adamAynn esim degistrdi numrasini yeni numarasida facrde kaytli
Ole yapicam tmm tsk cnmTurkcell kullanıyorsa işin kolay. HAberi olmadan turkcell hesabım uygulamasını yükle telefona. sessize al önce mesaj gelebilir. sol tarafta menü işaretinden sırasıyla, hesabım, faturalarım, genel oradan da detay kısmına bas, tek tek tüm aranan mesaj gönderilen noları,saatini ve kaç saniye konuşulduğunu son 4 numarayı saklayarak gösteriyor.
Uzmanı oldum artık bu işin :))
Aynn ole yok su an biraz daha rahatim kurslarim falan var gidiyorum.oda cok disari cikmazeski konularınıza baktım,adam sizi eve kapatmış,markete bile çıkarmıyor,annenize gidemiyrsunuz,bir de üstüne öküzlük yapıyor,her kavga boşanıcam diyor.siz de hala güveniyorum,seviyorum diyorsunuz,20 yaşındasınız hem de,öyle yazmışsınız doğru mu?
zaten nerde kadını eve kapatan adam varsa bil ki dışarda kendisi her haltı yiyordur..
Bugun o kizin hem esimin agzina.... yolladim esimi anasigile dokuman o olmadan vermiyolar dokumani almadan gelme dedim cok bagirdim patladim agzima gelenide saydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?