Cook uzguuunumm yardim edin

Derdini anlatana bosan diye direten, konu sahibinin bosanmaya niyeti olmadigini anlayinca sinirlenen ne cok manyak var

Aynn esim degistrdi numrasini yeni numarasida facrde kaytli

Tel nosu facede kayıtlı ise kız ya ondan ekli ya da tel nosu herkese açık. Ayrıca ne diye Ahmet diye kaydediyor. Hadi sizden çekindi korktu kaydetti dicem bana göre yine yanlış. Eş demek yoldaştır , insan yoldaşından hiç bir şey gizlemeze der böyle böyle evet kızacaksın ama sana yalan söyleyemem demeli idi eşiniz doğru olan bu.

Evet olmasi gerek bubunlar uzuyor beni

Ama kesin olan birşey var ki bundan sonra daha dikkatli olacak. Adam açıklarını gördü, bundan sonra hayatta yakalanmaz.

Derdini anlatana bosan diye direten, konu sahibinin bosanmaya niyeti olmadigini anlayinca sinirlenen ne cok manyak var
ya evet aynenbir de ne olursa olsun,dayak da yese aldatılsa da ;aman yuvan bozulmasın,giy bir kırmızı don adamı eve bağla diyen manyaklar olmasa....

Ama kesin olan birşey var ki bundan sonra daha dikkatli olacak. Adam açıklarını gördü, bundan sonra hayatta yakalanmaz.
bu saate kadar aramadığına göre de ,akşam diyeceklerinin planını yapıyor mutlaka..iyi bir yalan bulsa bari de,konu sahibinin içi rahatlasa.

Güzel fikirmiş:)

vaaayy dahiyaneee bi fikiir

madem boşanmayacaksın o zaman ihaneti kanıtlamıcaksın ablacım. şimdi bile bile devam edersen göz göre göre aldatmaya başlayacak
Nedense aldatma gibi birsey olmadigini dusunuyorum evet hatali numarayi kaydetmekte bana dememekte neden aldattigini sanmiyrm onun telefonu genellikle elimde olur benimkide onda surekli konustuklarina inanmiyrm bu benm olmadigim zamna denk gelmis aramis ama devami yok bence amannnnn dokumanda cikcak ne halt yedigi toplicam elimle bavulunu anasinn yanina

Eşinizin telefon dökümünde görüştükleri çıkarsa ne yapmayı düşünüyorsunuz, ayrılmak gibi bir niyetiniz yok ayrılın demek de bize düşmez zaten , insan başına gelmeden bilemez tabi.

Eğer ayrılmayacaksanız dökümden vs eşinize bahsetmeyin, yaptıysa nasılsa karım ayrılmıyor diye aleni yapmaya başlar.

Şokdasınız sanırım cevaplarınız tuhaf.

dökümanı sen çıkar. o çıkarttığında aradığı zamanları kamufle etme ihtimali var. ve tekrarlıyorum ayrılma niyetin yoksa bu olaylara hiç girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…