Aynn esim degistrdi numrasini yeni numarasida facrde kaytli
Evet olmasi gerek bubunlar uzuyor beniTel nosu facede kayıtlı ise kız ya ondan ekli ya da tel nosu herkese açık. Ayrıca ne diye Ahmet diye kaydediyor. Hadi sizden çekindi korktu kaydetti dicem bana göre yine yanlış. Eş demek yoldaştır , insan yoldaşından hiç bir şey gizlemeze der böyle böyle evet kızacaksın ama sana yalan söyleyemem demeli idi eşiniz doğru olan bu.
Keske bosanmk kolay olsa oleDerdini anlatana bosan diye direten, konu sahibinin bosanmaya niyeti olmadigini anlayinca sinirlenen ne cok manyak var
Evet olmasi gerek bubunlar uzuyor beni
kocasının gönlünü almasını bekliyor bence sadece.birşey öğrenmek niyetinde değil..üstünü örtmek niyetinde sadece..akşama adam elinde çiçekle gelip ,beni arıyordu huzurumuz kaçmasın diye sana diyemedim.adını da o yüzden ahmet diye kaydettim der.olur biter kapanır..
ya evet aynenDerdini anlatana bosan diye direten, konu sahibinin bosanmaya niyeti olmadigini anlayinca sinirlenen ne cok manyak var
bu saate kadar aramadığına göre de ,akşam diyeceklerinin planını yapıyor mutlaka..iyi bir yalan bulsa bari de,konu sahibinin içi rahatlasa.Ama kesin olan birşey var ki bundan sonra daha dikkatli olacak. Adam açıklarını gördü, bundan sonra hayatta yakalanmaz.
Yalan yapsa bile dokumanda cikarbu saate kadar aramadığına göre de ,akşam diyeceklerinin planını yapıyor mutlaka..iyi bir yalan bulsa bari de,konu sahibinin içi rahatlasa.
Güzel fikirmiş:)Once "kaybetmeye hazirmisin" bence bunu sorman lazim kendine. Keske emin olmak icin o numarayi silip kendi numarani Ahmet olarak kaydetseydin. Sabah uyanincada bir "Gunaydin" mesaji atsaydin. Esinin verecegi tepkiye gore karar verirdin ve emin olmus olurdun. Zor bir durum guven bir sarsildimi bir daha yerine gelmiyor. Umarim hakkinda hayirlisi olur.
sizde rahatlasanız!bu saate kadar aramadığına göre de ,akşam diyeceklerinin planını yapıyor mutlaka..iyi bir yalan bulsa bari de,konu sahibinin içi rahatlasa.
vaaayy dahiyaneee bi fikiirOnce "kaybetmeye hazirmisin" bence bunu sorman lazim kendine. Keske emin olmak icin o numarayi silip kendi numarani Ahmet olarak kaydetseydin. Sabah uyanincada bir "Gunaydin" mesaji atsaydin. Esinin verecegi tepkiye gore karar verirdin ve emin olmus olurdun. Zor bir durum guven bir sarsildimi bir daha yerine gelmiyor. Umarim hakkinda hayirlisi olur.
ne alaka?????sizde rahatlasanız!
konu sahibinden daha da çok duruma sinirlenmiş görünüyor yorumlarınız!ne alaka?????
Nedense aldatma gibi birsey olmadigini dusunuyorum evet hatali numarayi kaydetmekte bana dememekte neden aldattigini sanmiyrm onun telefonu genellikle elimde olur benimkide onda surekli konustuklarina inanmiyrm bu benm olmadigim zamna denk gelmis aramis ama devami yok bence amannnnn dokumanda cikcak ne halt yedigi toplicam elimle bavulunu anasinn yaninamadem boşanmayacaksın o zaman ihaneti kanıtlamıcaksın ablacım. şimdi bile bile devam edersen göz göre göre aldatmaya başlayacak
dökümanı sen çıkar. o çıkarttığında aradığı zamanları kamufle etme ihtimali var. ve tekrarlıyorum ayrılma niyetin yoksa bu olaylara hiç girmeNedense aldatma gibi birsey olmadigini dusunuyorum evet hatali numarayi kaydetmekte bana dememekte neden aldattigini sanmiyrm onun telefonu genellikle elimde olur benimkide onda surekli konustuklarina inanmiyrm bu benm olmadigim zamna denk gelmis aramis ama devami yok bence amannnnn dokumanda cikcak ne halt yedigi toplicam elimle bavulunu anasinn yanina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?