Cook uzguuunumm yardim edin

Ya konusamiyrm onunla konusmak istemiyorum bole iste kendi icimde kendimi pohpohluyorm onemli olan onun bana ne dicekleri
keşke olayı iyice sindirmeden ve analiz etmeden buraya konu açmasaydın....herkes yardımcı olmaya çalışıyor ama sende ters tepiyor farkındamısın yani müvekkilin olmuş eşin!.....bence öncelikle eşinle konuşmalısın!ve durumu iyice anlamaya çalışmadan kendini kandırma....durumu net anladığında kendini kandırabilirsin!

bi köşeye çekilip gönlünüzün alınmasını mı bekliyosunuz?
çoluk çocuk yoksa basın k.çına tekmeyi...

Ben şahsen aldatıldığına değilde neden acaba numarayı kaydetti diye üzüldüğünü düşünüyorum.
Adam eski sevgilisinin adını erkek ismi olarak kaydetmiş. daha ne yapsın.
Hanım Ahmet görünümlü Hilal o sallama mı desin?
Ayrıca eşin görüşmek istemese hiçbir şekilde numarayı kaydetmezdi.
Kendini kandırma. burnunu sürtsen de değişmez.
Sen bana güven veriyor diye kolay yolu seçip kızı karalamaya çalışıyorsun.
Onun da yaptığı doğru değil ama karşısında tersleyen olmazsa sonuç tabi ki bu olurdu.
Ne bekliyordun başka

Aynen ole acaba karsima alip konusmalimiyim esimle yoksa trip mi atmaliyip anlasin hatasini die

Sizde haklisinz ama kabullrnemiyor insan

Belki öylesine kayıtlıdır. Bence arama kayıtlarına bakmadan fevri hareket etmeyin derim. Erkekler eski sevgililerinin telefon nosunu silmezler...

Biz cikarken bu kiz hep sorun yaratti ondan esimin pesini birakmadi dusuncem faceden numarasini aldi aradi esim arama beni dedi veya demedi bilmiyrm numarayi kaydetti ki arayinca bilsin ki o ariyo acar acar bilmiyrmm yaaaaa

Aynen ole acaba karsima alip konusmalimiyim esimle yoksa trip mi atmaliyip anlasin hatasini die
bence siz araştırmak bulmak öğrenmek niyetinde değilsiniz..sadece "hatasını" anlasın istiyorsunuz.hatası da kadının numarasını başka isimle kaydetmek,altınde üstünde birşey yok..
bu durumda bekleyin eşiniz ne derse de inanın..araştırmayın,konuyu da kapatın..zira hala ilişkileri var mı diye bile düşünmüyorsunuz..belki 3 yıldır ilişkileir bile var ya da konuşuyorlar,yoksa kadın bu kadar sene sonra neden rahatsız etsin durup dururken...

İyide eski sevgilime neden numaramı veriyim çok saçma ! Sanane derim , konu sahibesi napmayı düşünüyor ?
kocasının gönlünü almasını bekliyor bence sadece.birşey öğrenmek niyetinde değil..üstünü örtmek niyetinde sadece..akşama adam elinde çiçekle gelip ,beni arıyordu huzurumuz kaçmasın diye sana diyemedim.adını da o yüzden ahmet diye kaydettim der.olur biter kapanır..

Yorumun üstüne bir bardak soğuk su içiyorum

Aynn esim degistrdi numrasini yeni numarasida facrde kaytli
peki neden kayıtlı face te ,saçma değil mi? madem herkes görebiliyor sayfanızı,nedne gerek duydunuz buna? eşinizin kayuıtlı sizinki de kayıtlı mı peki? ortak kullanım netiecede???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…