Aynn bu olay dun oldu ben aksama soyledim bilmiyrm numarayi sildimi silmedimi silmese yaparmOvv çok akıllıca taktik
Silmistir ve planını yapmıştırAynn bu olay dun oldu ben aksama soyledim bilmiyrm numarayi sildimi silmedimi silmese yaparm
Ya konusamiyrm onunla konusmak istemiyorum bole iste kendi icimde kendimi pohpohluyorm onemli olan onun bana ne dicekleriAma.hala kendnnizi kandrysnz çok uzulursunuz boyle
Silsin ben onu gordum ya fasa fiso hepsiSilmistir ve planını yapmıştır
Kendnizi kandirmayin bence konuşun esinizle resti çekin gerekirse çocuk varmiYa konusamiyrm onunla konusmak istemiyorum bole iste kendi icimde kendimi pohpohluyorm onemli olan onun bana ne dicekleri
keşke olayı iyice sindirmeden ve analiz etmeden buraya konu açmasaydın....herkes yardımcı olmaya çalışıyor ama sende ters tepiyor farkındamısın yani müvekkilin olmuş eşin!.....bence öncelikle eşinle konuşmalısın!ve durumu iyice anlamaya çalışmadan kendini kandırma....durumu net anladığında kendini kandırabilirsin!Ya konusamiyrm onunla konusmak istemiyorum bole iste kendi icimde kendimi pohpohluyorm onemli olan onun bana ne dicekleri
Kizlar ben dun esimm uyurken yeni telefon aldi die watsapp indirdim indirdim actim ne acayim ahmet die kayitli ama eski sevgilisinin nosu dunya basima yikildi kalkmasini bekledim kalkti dedim ahmet aradi ac bak ne dio die bosver sonra ararim dedi ustelidim aramadi bende aramazsin hilal o dedim yokya faln dedi uzatmadim dedm seni bu kadar karektersiz bi insan oldugunu bilmiyodum istiyosan defol git ona seni tutmuyorum dedim ondan beri hic konusmuyorum cok uzgum sasirmis sekildeyim beklemiyodumm hicc.
Aynen ole acaba karsima alip konusmalimiyim esimle yoksa trip mi atmaliyip anlasin hatasini dieBen şahsen aldatıldığına değilde neden acaba numarayı kaydetti diye üzüldüğünü düşünüyorum.
Adam eski sevgilisinin adını erkek ismi olarak kaydetmiş. daha ne yapsın.
Hanım Ahmet görünümlü Hilal o sallama mı desin?
Ayrıca eşin görüşmek istemese hiçbir şekilde numarayı kaydetmezdi.
Kendini kandırma. burnunu sürtsen de değişmez.
Sen bana güven veriyor diye kolay yolu seçip kızı karalamaya çalışıyorsun.
Onun da yaptığı doğru değil ama karşısında tersleyen olmazsa sonuç tabi ki bu olurdu.
Ne bekliyordun başka
Cocuk yokKendnizi kandirmayin bence konuşun esinizle resti çekin gerekirse çocuk varmi
Sizde haklisinz ama kabullrnemiyor insankeşke olayı iyice sindirmeden ve analiz etmeden buraya konu açmasaydın....herkes yardımcı olmaya çalışıyor ama sende ters tepiyor farkındamısın yani müvekkilin olmuş eşin!.....bence öncelikle eşinle konuşmalısın!ve durumu iyice anlamaya çalışmadan kendini kandırma....durumu net anladığında kendini kandırabilirsin!
farkındayız;öncelikle durumu kabullen ,masum bişey olsada,olmasada bir yanlışlık var bu işte!Sizde haklisinz ama kabullrnemiyor insan
Kizlar ben dun esimm uyurken yeni telefon aldi die watsapp indirdim indirdim actim ne acayim ahmet die kayitli ama eski sevgilisinin nosu dunya basima yikildi kalkmasini bekledim kalkti dedim ahmet aradi ac bak ne dio die bosver sonra ararim dedi ustelidim aramadi bende aramazsin hilal o dedim yokya faln dedi uzatmadim dedm seni bu kadar karektersiz bi insan oldugunu bilmiyodum istiyosan defol git ona seni tutmuyorum dedim ondan beri hic konusmuyorum cok uzgum sasirmis sekildeyim beklemiyodumm hicc.
Biz cikarken bu kiz hep sorun yaratti ondan esimin pesini birakmadi dusuncem faceden numarasini aldi aradi esim arama beni dedi veya demedi bilmiyrm numarayi kaydetti ki arayinca bilsin ki o ariyo acar acar bilmiyrmm yaaaaa
bence siz araştırmak bulmak öğrenmek niyetinde değilsiniz..sadece "hatasını" anlasın istiyorsunuz.hatası da kadının numarasını başka isimle kaydetmek,altınde üstünde birşey yok..Aynen ole acaba karsima alip konusmalimiyim esimle yoksa trip mi atmaliyip anlasin hatasini die
sanırım eşinin numarası değişmiş ki,face den almıştır diyor konu sahibi.Belki öylesine kayıtlıdır. Bence arama kayıtlarına bakmadan fevri hareket etmeyin derim. Erkekler eski sevgililerinin telefon nosunu silmezler...
sanırım eşinin numarası değişmiş ki,face den almıştır diyor konu sahibi.
kocasının gönlünü almasını bekliyor bence sadece.birşey öğrenmek niyetinde değil..üstünü örtmek niyetinde sadece..akşama adam elinde çiçekle gelip ,beni arıyordu huzurumuz kaçmasın diye sana diyemedim.adını da o yüzden ahmet diye kaydettim der.olur biter kapanır..İyide eski sevgilime neden numaramı veriyim çok saçma ! Sanane derim , konu sahibesi napmayı düşünüyor ?
Aynn esim degistrdi numrasini yeni numarasida facrde kaytlisanırım eşinin numarası değişmiş ki,face den almıştır diyor konu sahibi.
kocasının gönlünü almasını bekliyor bence sadece.birşey öğrenmek niyetinde değil..üstünü örtmek niyetinde sadece..akşama adam elinde çiçekle gelip ,beni arıyordu huzurumuz kaçmasın diye sana diyemedim.adını da o yüzden ahmet diye kaydettim der.olur biter kapanır..
peki neden kayıtlı face te ,saçma değil mi? madem herkes görebiliyor sayfanızı,nedne gerek duydunuz buna? eşinizin kayuıtlı sizinki de kayıtlı mı peki? ortak kullanım netiecede???Aynn esim degistrdi numrasini yeni numarasida facrde kaytli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?