çoook arada kaldım, tavsiyenize ihtiyacım var..

ne kadar da önyargılısınız, biz arkadaşlığımızı gözden geçirmeyiz ama siz bu önyargı konusunda bir şeyler yapsanız iyi olacak:) teşekkürler.

Ama kıza dört ay önce iliskim bitti demiş . Bir iliskiden bir iliskiyr geçmek o kadar kolay mı bence adam yalancı ve yedeklemeli gidiyor tanimadigima seslenmem ama yakınıma söylerim

Geçen gün forumda , 2 yıl önce boşandığı adamla halen mesajlaşıp , sosyal medyadaki fotoğrafında yanında gördüğü kıza ulaşan ; kıza sevgilisi misin , diye soran üye konusu vardı.

Yine forumda, 4 yıl önce ayrıldığı adamı sürekli arayan , adamın kız arkadaşının bizi taciz etmeyi bırak dediği üye konusu da vardı.

Ya bu konuları yazan kadınlardan biriyse adamın eski sevgilisi ?

Kaç kişi ayrıldığı insan için iyi referans verir ki ? Ne diyecek mesela : Mükemmel bir adamdı , ben mükemmellikten hoşlanmıyorum , size mutluluklar mı ?

yakın arkadaşız konuşuyoruz böyle şeyleri tarih vs:) bazı olaylar öyle bitebiliyor haklısınız.

Mevzu böyleyken bana da sıkıntılı geldi söylenen tarihlerde 10-15gün oynama olsa buna takılmazdım. Bence siz söylemeyin onu tanıyan arkadaşınızla tesadüf gibi aynı ortamda denk getiremez misiniz çocuğun halinden tavrından tedirginliğinden vs anlaşılır o sorsun aa stellanın sevgilisi sen miydin vs diye açılır konu

Bilemedim ya şimdi bir şey söylesen “bizi kıskanıyor, aramızı bozmaya çalışıyor, mutlu olmamızı istemedi” tepkileriyle karşılaşma ihtimalin de var. Kimseye iyilik yaramıyor kötü duruma da düşebilirsin

Hic bisey gozuktugu gibi olmayabilir. Cok abartiyorsunuz ortada gercek bir aldatma yok bence. Ayrilma asamasinda , ya da nisanlisi zaten ayrilmaya calisiyor olabilir o 15 gunluk surecte. Bir anda kestirip atamamis ve gorusmek zorunda kalmis olabilir.
Ama cok dram haline getirmeniz cok komik , cok mutluydu kimseyle anladamazdi simdi evlenmeye karar verdide oda bak boyle cikti kafasindasiniz. Bana bundan biraz besleniyor gibi geldiniz.

Ama kıza dört ay önce iliskim bitti demiş . Bir iliskiden bir iliskiyr geçmek o kadar kolay mı bence adam yalancı ve yedeklemeli gidiyor tanimadigima seslenmem ama yakınıma söylerim
Evet bir iliskiden birine gecmek o kadar kolay ne var bunda . Her iliskide yas mi tutmak zorunda insanlar belki adam aylardir kizdan ayrilmaya calisiyor, kiz onu tehdit ediyor manipule ediyor gibi gibi bir suru sey . Nerden biliyorsunuz adamin ona belkide aylardir tahammul etmeye calistigini ya da bitirmeye calistigini ?

evet bebeğim çok normal. inşallah sen yakın bir arkadaşın için böyle vicdan yapmak zorunda kalmazsın ne diyeyim.
Bana hic normal gelmedi valla ne yalan soyleyim .
Gecenin bu saatinde bide bunu dert etmek . Dogru oldugundan bile emin olmadiginiz bisey icin karalar baglamak . Adama sorun bakalim o ne diyecek ?

Iliski 12 ocakta tamamen bitti belki ama gönüldeki son buluş daha önceydi demek.
Ya da Stella ile tanıştı ama ona hemen kapılmadı.
Arada 15 günlük süre diger ilişkiyi tamamen bitirip bir başkasına sans vermeye karar aşamasıdır yani.
Bu ne hız mı?

Herkesin gönül işlerindeki hızı farkli..
Bize yorum düşmez.

Yakın arkadaşımsa söylerdim.
Ama belki arkadaşınız bunu biliyordu ve 2. kadın durumuna düşmemek için ayrılma tarihini size farklı söylemiştir. O zaman "Sen niye kurcalıyorsun" deyip size patlayabilir.

4 ay değil ki çocuk 28 aralıkta bitirdim demiş kız da 12 ocakta bitti diyormuş. Arada 10 15 gün bisey var. Belki çocuk bitti dedi. Kız kabul etmedi sündürdü uzatti. Kabullenmesi 2 hafta aldı.

Adam stellaya ilişkisinin aralıktan 4-5 ay önce bittiğini söylemiş. Yani aslında ağustos civarında ayrıldıklarını söylemiş.
Stellayla 28 aralıkta ilişkiye başlamışlar ama diğer kadınla ilişkisi devam ediyormuş o sırada ve 12 ocakta tamamen bitmiş.
Adam hem ayrılık tarihiyle ilgili yalan söylemiş hem de 2 ilişki çakışmış, yani stellayı da diğer kadını da aldatmış. Bunun nesi normal?

Ya sana be Bloom, stella’yı mı kıskanıyorsun hayırdır.

Belki adam o an ayrılma aşamasındaydı, stellayı da çok beğendi sevdi, eski sevgili olaylarını da uzamasın muhabbet diye öyle 5-6 ay diye geçiştirdi. Sana ne kardeşim sana ne?

Ne olur biliyor musun sen söylersen. Stella gidip adama sorar neden bana öyle söyledin diye, adam da “kız bana yapıştı ben çok önceden bitirmiştim, sürüncemede bir ilişkiydi, üzerinde konuşmaya değmez, ben seni seviyorum bebeğim” der, öper koklar sarılır kavrar Stella’yı. Ne oldu ne değişti? Stella da hemen ayrılır mı sizce?

Bence daha fazla üzerinize düşmeyen konularda konuşmayın ve kurcalamayın siz suçlu çıkarsınız, burada sizi ilgilendiren hiçbir şey yok.

Son düzenleme:
Yanında durur hep en büyük destekçisi olur, nasıl olsa en yakın arkadaşı.

Soru sahibi 28 aralıkta sevgili olmuşlar diyorsun. Daha öncesinden konuşuyorlardı yani adamla stella. Adam belki o an eski sevgilisiyle bitirme aşamasındaydı ve bu süreçte stella da sorunca konu uzamasın diye uzun bir tarih verdi. Bence adamla stella birbirlerini çok seviyorlar ve ayrılmazlar, siz de uzaktan izliyin mutlu izdivaçlarını.

Niye dert ettiniz bu kadar ya, arada 2 hafta var. Ayriliklarin oyle kesin tarihleri mi oluyor? Demek ki o surece girmisler, neler yasanmis nereden bileceksiniz? Hic karismayin, sizlik bir sey yok. Adam hala gorusuyor olsa tamam da, ayrilmis gitmis.

canım benim, eğer düzgün okursan 28 aralıktan beri görüşüyorlar yazdım onu da görmüş olursun. teşekkürler
Canım bence hiç karışma. Bitmiş yani neticede geçmişte kalmış o ilişki. İç yüzünü bilmiyorsun belki uzun zamandır bozuk gidiyordu ilişkileri adam zaten ayrılmış hissediyordu kendini, Stella ile tanışınca da öteki ile temelli bitirmiş olabilir.

Ayni seyi dusundum. Kim hangi gun ayrilmis, hangi gun sevgili olmus herkes hatirliyor millet kendi evlilik tarihini hatirlamiyor bazen. Sevgilige baslama tarihi diye bir sey de bana garip geldi. Once bir gorusursun, zaman gecirirsin, zamanla iliski boyutu degisir de ne zaman sevgili oldugunun kesin tarihi mi var?

Iyi de butun bunlar konu sahibi ve arkadaşlarının bir dedikodu ortamında konuştuğu şeyler. Ne eski sevgili ne yeni sevgili ne erkek arkadaş hiç biri ortada yok. Kadınlar aralarında dedikodu yaparken duyduğu şeylerle gidip adama hesap sormayı bile düşündü. Allah aşkına kim bilebilir benim sevgilimle ayrıldığım tarihi ya da arada geçenleri. Bomboş insanlar konu da kac tane tarih süre ve ayrintilar vs veriliyor oturup bunları konuşuyorlar kim itibar eder ki bu insanların konuşmalarına.

Ya nerde bitirecek evli değil bisey değil mahkeme kararıyla mi bitirecek sevgilisiyle ilişkisini
Konu sahibinin bunu bu denli dert etmesi, Eyüp sultan imaminin ezaniyla beraber dayanamayip bu saate konu acmasi, vicdan yapmasi, uzgun emojiler filan uçuşmasi, kendinden gecmesi filan cok mu normal ?
Tabi ki sizde kendi bakış acinizda haklısınız ama ben bana yalan söylendigini bilsem beş ay önce ayrılmış diye bilsem benim güvenin kalmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…