ne kadar da önyargılısınız, biz arkadaşlığımızı gözden geçirmeyiz ama siz bu önyargı konusunda bir şeyler yapsanız iyi olacak:) teşekkürler.Arkadaşlarınızla buluşunca genelde diğer arkadaşlarınızın hayatını mı konuşursunuz ?
Buluştuğunuz arkadaşlarınızla Stella da arkadaşsa , bıraksaydınız da kendi mutluluğunu onlarla paylaşmak istiyorsa kendisi paylaşsaydı.
Stellanın olmadığı ortamda , Stellanın hayatını masaya yatırdık desenize şuna. Bak şu Allahın işine , arkadaşınız adamın eski sevgilisini tanıyormuş , çaktırmadan!! kızı aratıp bilgi almışsınız.
Siz ne yaparsınız bilmem de , Stella sizinle arkadaşlığını gözden geçirse iyi olacak.
Ama kıza dört ay önce iliskim bitti demiş . Bir iliskiden bir iliskiyr geçmek o kadar kolay mı bence adam yalancı ve yedeklemeli gidiyor tanimadigima seslenmem ama yakınıma söylerim
yakın arkadaşız konuşuyoruz böyle şeyleri tarih vs:) bazı olaylar öyle bitebiliyor haklısınız.Konudaki herkes, konu sahibi dahil arkadasinin iliskisinin baslama ve bitis tarihini nasil bu kadar iyi biliyor ben oradayim su an. Benim kendi kocamla tanisma tarihimi hatirlamam icin bir dusunmem lazim :)
Neyse ben olsam karismazdim, bu olayin sonunda kotu siz olursunuz. Hic sasmaz.
Mevzu böyleyken bana da sıkıntılı geldi söylenen tarihlerde 10-15gün oynama olsa buna takılmazdım. Bence siz söylemeyin onu tanıyan arkadaşınızla tesadüf gibi aynı ortamda denk getiremez misiniz çocuğun halinden tavrından tedirginliğinden vs anlaşılır o sorsun aa stellanın sevgilisi sen miydin vs diye açılır konu10 gün demişler ama konu o değil ki. Adam bildiğin 4-5 ay önce ayrıldım demiş halbuki arkadaşıyla görüşmeye başladıktan 10 gün sonra ayrılmış. 4-5 ay nerdee bahsettiği tarih nerde? Bence bariz büyük bir yalan bu. Yakın arkadaşım bilip söylemese çok bozulurdum bilerek söylemediğini düşünürdüm
Evet bir iliskiden birine gecmek o kadar kolay ne var bundaAma kıza dört ay önce iliskim bitti demiş . Bir iliskiden bir iliskiyr geçmek o kadar kolay mı bence adam yalancı ve yedeklemeli gidiyor tanimadigima seslenmem ama yakınıma söylerim
Bana hic normal gelmedi valla ne yalan soyleyimevet bebeğim çok normal. inşallah sen yakın bir arkadaşın için böyle vicdan yapmak zorunda kalmazsın ne diyeyim.
4 ay değil ki çocuk 28 aralıkta bitirdim demiş kız da 12 ocakta bitti diyormuş. Arada 10 15 gün bisey var. Belki çocuk bitti dedi. Kız kabul etmedi sündürdü uzatti. Kabullenmesi 2 hafta aldı.
Yanında durur hep en büyük destekçisi olur, nasıl olsa en yakın arkadaşı.Oyyy kiyamam sana minnosummmm nasil tasiyacaksin bu yükü yarin hemen soyle rahatla. Iliski iyi de gidiyormus hatta evlilik bile dusunuluyor gec kalma. Soyle hemen ayrilsin o adi serefsizden senin yanina kosarak gelir aglar belki bu da olmadi diye iyice hayata kuser kiz, sende gunun kahramani olursun
Niye dert ettiniz bu kadar ya, arada 2 hafta var. Ayriliklarin oyle kesin tarihleri mi oluyor? Demek ki o surece girmisler, neler yasanmis nereden bileceksiniz? Hic karismayin, sizlik bir sey yok. Adam hala gorusuyor olsa tamam da, ayrilmis gitmis.kızlar iyi geceler diliyorum, hayırlı bayramlar şimdiden. benim yakın bir arkadaşım var, kendisi 28 yaşında. şimdiye kadar görüştüğü kişilerle hiç anlaşamamıştı maalesef anlaştığı kişilerle de bitmek bilmeyen sorunlar yüzünden hiçbir ilişkisi yürümedi. çocukluğunda yaşadığı travmalar dolayısıyla da evlilikten çok korkuyordu, bir türlü onu evliliğe ısındıracak biri çıkmamıştı karşısına.. bu arkadaşımın(ismi stella olsun) şu anda sevgilisi var. 28 aralıktan beri görüşüyorlar, adamın sadece 1 kez sevgilisi olmuş o da 5-6 ay önce bitmiş öyle anlattı, gayet güzel gidiyor şu an her şey hatta stella geçenlerde evlenmek istediğini bile söyledi bana. çok sevindik yaz sonunda istemeye gelebileceklerini falan söyledi. buraya kadar her şey güzel..
3 gün önce arkadaşlarımla oturuyorduk, öyle laf arasında stella da evlenmeye karar verdi dedim kiminle falan dediler, söyledim ve arkadaşım stellanın sevgilisini tanıdığını söyledi. nereden dedim bir arkadaşımın eski sevgilisi bu çocuk dedi. stella ile ne zamandır görüşüyorlar falan derken bu kişinin o eski sevgilisiyle 12 ocakta ayrıldığını öğrendiminanmak istemedim o kızı arattırdım, isim vs vermeden çaktırmadan sordurdum kız kendi ağzıyla 12 ocak dedi.. hatta buluşmuşlar vs. şimdi benim ne yapmam gerekiyor gidip anlatmalı mıyım? stella çok mutlu, ilk defa da gerçekten evlenmeye karar vermişken böyle bir olayın çıkması.. sinirlerim çok bozuk valla, siz olsanız ne yapardınız?
Canım bence hiç karışma. Bitmiş yani neticede geçmişte kalmış o ilişki. İç yüzünü bilmiyorsun belki uzun zamandır bozuk gidiyordu ilişkileri adam zaten ayrılmış hissediyordu kendini, Stella ile tanışınca da öteki ile temelli bitirmiş olabilir.canım benim, eğer düzgün okursan 28 aralıktan beri görüşüyorlar yazdım onu da görmüş olursun. teşekkürler
Ayni seyi dusundum. Kim hangi gun ayrilmis, hangi gun sevgili olmus herkes hatirliyorKonudaki herkes, konu sahibi dahil arkadasinin iliskisinin baslama ve bitis tarihini nasil bu kadar iyi biliyor ben oradayim su an. Benim kendi kocamla tanisma tarihimi hatirlamam icin bir dusunmem lazim :)
Neyse ben olsam karismazdim, bu olayin sonunda kotu siz olursunuz. Hic sasmaz.
Sarışın ve güzel büyük ihtimalle Stella. Eskiden Winx club diye çizgi film vardı ya, ondan esinlendi bence. Orada da vardı stellaO değil de, niye Stella
Iyi de butun bunlar konu sahibi ve arkadaşlarının bir dedikodu ortamında konuştuğu şeyler. Ne eski sevgili ne yeni sevgili ne erkek arkadaş hiç biri ortada yok. Kadınlar aralarında dedikodu yaparken duyduğu şeylerle gidip adama hesap sormayı bile düşündü. Allah aşkına kim bilebilir benim sevgilimle ayrıldığım tarihi ya da arada geçenleri. Bomboş insanlar konu da kac tane tarih süre ve ayrintilar vs veriliyor oturup bunları konuşuyorlar kim itibar eder ki bu insanların konuşmalarına.Adam stellaya ilişkisinin aralıktan 4-5 ay önce bittiğini söylemiş. Yani aslında ağustos civarında ayrıldıklarını söylemiş.
Stellayla 28 aralıkta ilişkiye başlamışlar ama diğer kadınla ilişkisi devam ediyormuş o sırada ve 12 ocakta tamamen bitmiş.
Adam hem ayrılık tarihiyle ilgili yalan söylemiş hem de 2 ilişki çakışmış, yani stellayı da diğer kadını da aldatmış. Bunun nesi normal?
Ya nerde bitirecek evli değil bisey değil mahkeme kararıyla mi bitirecek sevgilisiyle ilişkisini
Tabi ki sizde kendi bakış acinizda haklısınız ama ben bana yalan söylendigini bilsem beş ay önce ayrılmış diye bilsem benim güvenin kalmazdıKonu sahibinin bunu bu denli dert etmesi, Eyüp sultan imaminin ezaniyla beraber dayanamayip bu saate konu acmasi, vicdan yapmasi, uzgun emojiler filan uçuşmasi, kendinden gecmesi filan cok mu normal ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?