Coook üzgünümmm ve kararsızım

Elifnurr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
5
0
1
Merhaba doğru yerde mi yazdım bilmiyorum ama sorunum nisanlimla ilgili nisanlim abimin eski bir arkadaşı abim üniversite den tanıdığı için olumlu bakmistim ve konuşmaya başladıktan iki hafta sonra da nisanlandik. Ben mutluydum nisanlimda öyle gözüküyordu ama nisandan 1 ay geçtikten sonra ikimizin ortak tanıdığı bir ablaya benim için "mükemmel bir insan fazla güzel olmayabilir ama cirkimde degil" demiş daha sonra da "abla sen gordun sence nasıl güzel mi değil mi " diye sormus. Duyunca çok üzüldüm bu söz beni sevmediği anlamına mi gelir. İnsan nişanlısı ile ilgili böyle bir soru sorabilir mi yüzüğü atmalı miyim sizce

Yalnız ben şuna takıldım, iki hafta içerisinde nasıl nişanlandınız, bu ne sevgi bu ne güven?
Babam olsa iki haftada bir işe kalkışmam

çok güzel olmayabilirsin ama tavır ve davranışınla adamı öyle aşık edersin ki herşey ona güzel görünür... neden atasın ki önemli olan sana karşı hisleri bir de biraz daha bakımlı ol istersen daha cok dikkatini çeksin... saçlarının rengini değiş veya kestir bilmiyorum işte sendeki değişiklikleri görsün diye düşündüm

Kimse birbuçuk ay tanıdığı birini sevemez, önce bunu kafanızda oturtun.

İkincisi güzellik görecelidir. Kime göre çok güzel kime göre çirkin?

Adam sizinle ilgili fikrini belirtmiş sadece. Bunu size taşıyan insan müsveddesini hayatınızın çok içine sokmayın derim.

Yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum. Böyle saçma sapan bir sebepten yüzüğü atmayı düşünmek... Çocuk oyuncağı mı bu?

neden 2 haftada yüzük taktınız?

o abla da gelip bunları size mi söylüyor?
o ablanın niyetini de sorgularım,ben.
tabi bunu nişanlıma söyler,gerçekten böyle düşünüyorsa,ayrılırdım.
bir de 2 haftada nişanlanmak,hakikaten çok acele değil mi?

Senın guzelliğin için nie başkalarının onayına ihtiyac duyuyor. Göreceli degilmi zaten bu kavram, ona cok guzel gelirsin bana gelmezssin belki. Hoş, kalpte aşk olunca tek guzel de sen olursun. Allah pişmansız etsin, mutlu olun ınsallah ama ıkı hafta sonra nasıl nısanlanabıldınız? Nıe bu kadar acele.

Erken alınan bı karar.
Umarım sonu hüsranla bitmez.
İki haftaya evlenmıceksenız gözlemleyın nişanlınızı derim.

iki hafatda nişan takmak da nesi oluyor? hani sırf adını koymak için yapıyorsunuz ama kimse emin değil belli ki. sağa sola bu kız güzel mi diye nişandan sonra sormanın manası ne? oldu ki siz de ısınamazdınız nişan atmış olacaksınız. saçma yani.

Görünce beğenmiştim abim de üniversite de aynı evde kaldığı için onu tanıyordu ve çok iyi anlatmıştı biraz ona güvendim o farklı bir ilde öğretmen ve yarı yıl tatilinde olup bitti herşey daha sonra gittikten sonra ogrendim bu mevzuyu erkek fiziksel olarak beğenmediği birini sevemez gibi şeyler duyuyorum ve bu cümle aklıma geliyor hemen ve kendimi kötü hissediyorum

Nisanlin kac yasinda sen kac yasindasin.2 haftada nisanlanmak icin hakikaten cok ve gereksiz acele etmisiniz.sizin guzelliginizi baskasina onaylatmak istemesi de ayri bi sacmalik onaylatacagi kişinin sana laf tadimasi apayri bi sacmalik olmus.bari nisanlilik suresini uzatin.birbirinizi daha iyi tanidiktan birbirinizi sevdiginize emin olduktan sonra evlenin

bence hepimiz böyle cümleler kurduk zamanında sevgiizmizle nişanlımızla kocamızla ilgili dürüst olmak gerekir sizin düşünceniz çok güzel olduğunuzmu neden bu kadar öenmesedinizki bu konuyu insan sevince güzel görüyor sevdiğini eşini misal dizlerde iyi rollerde oynayan güzel gördüğümüz aynı kişi başka bi dizide kötü rolde gördüğümüzde meymeletsiz nur yok yüüznde diyebiliyoruz ben kocamı sevgilyken kıvanç tatlıtuğa benzetirdimde gülerlerdi şimdi gözüm açıldı benzeyen tek şey boylarıymış :) seni güzel bulduğu iin sevmişse sendne dah güzelini bulduğundada o kişiyi sever tkılma buna lafı sana yetiştirene haddini bildir karda güzel am köpek sıçıyo der hep annem

sevmediği kesin siz seviyormusunuz ki 2 haftada ?
mantık olarak sizinle beraber eşden dosttan da olumlu şeyler duymaya çalışıyor..

Nisanlimla aramızda 5 yas var evet hızlı olduğunu kabul ediyorum su an 8 aydır nisanliyiz nisanlandiktan bir ay sonra söylemiş bunu ablayla su an görüşmüyoru m ama söylediği söz de aklımda tabii gerçekten sevse güzel bulur ve başkalarına onaylatma ihtiyacı duymaz diye geçiyor aklımdan gerçi bana karşı herhangi kötü davranışı da olmadi ama aklıma geldikçe mutsuz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…