Merhaba doğru yerde mi yazdım bilmiyorum ama sorunum nisanlimla ilgili nisanlim abimin eski bir arkadaşı abim üniversite den tanıdığı için olumlu bakmistim ve konuşmaya başladıktan iki hafta sonra da nisanlandik. Ben mutluydum nisanlimda öyle gözüküyordu ama nisandan 1 ay geçtikten sonra ikimizin ortak tanıdığı bir ablaya benim için "mükemmel bir insan fazla güzel olmayabilir ama cirkimde degil" demiş daha sonra da "abla sen gordun sence nasıl güzel mi değil mi " diye sormus. Duyunca çok üzüldüm bu söz beni sevmediği anlamına mi gelir. İnsan nişanlısı ile ilgili böyle bir soru sorabilir mi yüzüğü atmalı miyim sizce
neden 2 haftada yüzük taktınız?Merhaba doğru yerde mi yazdım bilmiyorum ama sorunum nisanlimla ilgili nisanlim abimin eski bir arkadaşı abim üniversite den tanıdığı için olumlu bakmistim ve konuşmaya başladıktan iki hafta sonra da nisanlandik. Ben mutluydum nisanlimda öyle gözüküyordu ama nisandan 1 ay geçtikten sonra ikimizin ortak tanıdığı bir ablaya benim için "mükemmel bir insan fazla güzel olmayabilir ama cirkimde degil" demiş daha sonra da "abla sen gordun sence nasıl güzel mi değil mi " diye sormus. Duyunca çok üzüldüm bu söz beni sevmediği anlamına mi gelir. İnsan nişanlısı ile ilgili böyle bir soru sorabilir mi yüzüğü atmalı miyim sizce
Merhaba doğru yerde mi yazdım bilmiyorum ama sorunum nisanlimla ilgili nisanlim abimin eski bir arkadaşı abim üniversite den tanıdığı için olumlu bakmistim ve konuşmaya başladıktan iki hafta sonra da nisanlandik. Ben mutluydum nisanlimda öyle gözüküyordu ama nisandan 1 ay geçtikten sonra ikimizin ortak tanıdığı bir ablaya benim için "mükemmel bir insan fazla güzel olmayabilir ama cirkimde degil" demiş daha sonra da "abla sen gordun sence nasıl güzel mi değil mi " diye sormus. Duyunca çok üzüldüm bu söz beni sevmediği anlamına mi gelir. İnsan nişanlısı ile ilgili böyle bir soru sorabilir mi yüzüğü atmalı miyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?