çoook zooooor

yatmadan önce yapıyorum ben bunları mesela bebeklerimi yatırıyorum 8 de utumu çamaşırımı bulaşığımı hallediyorum hatta cam toz banyo tuvalet falanda sonra sabah kalanını yapıyorum tabiii bana göre kalanını aslında her yer temiz oluyor
Takintili olma... 2 cocukla ev temiz kalir ama toplu kalmaz ki kalmasn zaten birak cocuklarim oynasin dagitsin,o ebde yasanildigi gorulsun,hissedilsin...bende takintiliyim bulasik mesela bana batar onu yikamadan duruyosam ya kizim uyumamistr yada huysuzdur yoksa asla tezgahmda bulasik olmaz...kizim yatar yatmaz oyun halisi oyuncak toplanir bende asla birakamam... aksam toplu ama gunduz oturma odasini gorsen kreş

ya mutsuzum çocuklarımı istemiyorum kocamla boşanıcam bu kelimelerden hangisini kullandım Allah aşkına sizde kadınsınız zor olduğunu yorulduğumu paylaştım ve belki benim durumumda olan ban tavsiye verebilecek birileri vardır diye yazdım hatta benim durumumda olmasa da tecrübeli birileri bana tavsiyelerde bulunur diye yazdım bence şak gibi olan sensin
Sorun şikayetin olan durumunun var olması hatta bu nedenle bu yazıyı yazıyor olman, ama sorun yok ya çok iyi yapmışsın çok iyi durumdasın desek evet ya ben aslında çok iyiyim diyecek kadar bilinçsiz ve komik olman. Aile hayatın beni bağlamaz çelişkili oluşun gün gibi ortada. Konuna gelince, erken evlenmene bişey demem ama art arda iki çocuk senin seçimindir ve yanlış olduğunu kabul edecek kadar olgunlaşmadığın verdiğin cevaplardan belli.
Destek istiyorsan da eleştirilere ve gerçeklerin yüzüne söylenmesine açık olup, düşüncelerini ve tavırlarını, dolayısıyla da yaşamını buna göre bir miktar düzenlemen işe yarar. Yani eleştirileri dikkate al ki faydalanasın, sadece destekle pohpohlanmak olur bunun adı ki bu sana gerçek yaşamında bi yarar saplamaz geçici olarak burda iyi hissettirir. İnsan ne kadar gerçekçi gözle hayatını düzenlerse o kadar huzurlu olur.
Yapacağın tek şey bu ve temizlik konusunda çok aksi davranmalısın.

Takintili olma... 2 cocukla ev temiz kalir ama toplu kalmaz ki kalmasn zaten birak cocuklarim oynasin dagitsin,o ebde yasanildigi gorulsun,hissedilsin...bende takintiliyim bulasik mesela bana batar onu yikamadan duruyosam ya kizim uyumamistr yada huysuzdur yoksa asla tezgahmda bulasik olmaz...kizim yatar yatmaz oyun halisi oyuncak toplanir bende asla birakamam... aksam toplu ama gunduz oturma odasini gorsen kreş
sen doğrusunu yapıyorsun ben iki dakika kızımın oyuncaklarını bıraktığını görünce hemen toplamaya başlıyorum onu geçtim benim kız tekne tencere ne bulursa döküyo bende peşinden düzenliyorum yine döküyor ütüleyip yerleştirdiğim çekmecelerimi yerle bir ediyor bende sanki hiç tekrar dökmeyecekmiş gibi özenli özenli yerleştiriyorum ama bende senin gibi yapmayı denicem takıntılı olmamak gerek

sen doğrusunu yapıyorsun ben iki dakika kızımın oyuncaklarını bıraktığını görünce hemen toplamaya başlıyorum onu geçtim benim kız tekne tencere ne bulursa döküyo bende peşinden düzenliyorum yine döküyor ütüleyip yerleştirdiğim çekmecelerimi yerle bir ediyor bende sanki hiç tekrar dökmeyecekmiş gibi özenli özenli yerleştiriyorum ama bende senin gibi yapmayı denicem takıntılı olmamak gerek
Kizina tahta kasik plâstik kap ver oynasin ses cikarsin ozaman tencerelerden uzaklasir belki..bide ust taraflara al tencerelri

Sorun şikayetin olan durumunun var olması hatta bu nedenle bu yazıyı yazıyor olman, ama sorun yok ya çok iyi yapmışsın çok iyi durumdasın desek evet ya ben aslında çok iyiyim diyecek kadar bilinçsiz ve komik olman. Aile hayatın beni bağlamaz çelişkili oluşun gün gibi ortada. Konuna gelince, erken evlenmene bişey demem ama art arda iki çocuk senin seçimindir ve yanlış olduğunu kabul edecek kadar olgunlaşmadığın verdiğin cevaplardan belli.
Destek istiyorsan da eleştirilere ve gerçeklerin yüzüne söylenmesine açık olup, düşüncelerini ve tavırlarını, dolayısıyla da yaşamını buna göre bir miktar düzenlemen işe yarar. Yani eleştirileri dikkate al ki faydalanasın, sadece destekle pohpohlanmak olur bunun adı ki bu sana gerçek yaşamında bi yarar saplamaz geçici olarak burda iyi hissettirir. İnsan ne kadar gerçekçi gözle hayatını düzenlerse o kadar huzurlu olur.
Yapacağın tek şey bu ve temizlik konusunda çok aksi davranmalısın.
zaten çok iyi durumda olduğumu iddia etmiyorum orada bana yazılan güzel bir şeye mizah yaparak cevap verdim bu Bi çelişki değil sen böyle çok biliyorsun ya anne olunca feleğini şaşınca anlarsın beni belki

zaten çok iyi durumda olduğumu iddia etmiyorum orada bana yazılan güzel bir şeye mizah yaparak cevap verdim bu Bi çelişki değil sen böyle çok biliyorsun ya anne olunca feleğini şaşınca anlarsın beni belki
Anneliği henüz bilmiyorum ama senin zihnen büyümemiş olduğunu çok iyi anladım. E Allah yardımcın olsun ne diyim :) :)

Anneliği henüz bilmiyorum ama senin zihnen büyümemiş olduğunu çok iyi anladım. E Allah yardımcın olsun ne diyim :) :)
bence yanlış konuşuyosun insanları bu şekilde aşşağılaman yanlış yaşım küçük olabilir ama kocaman Bi anne yüreğim var sende o kocaman olmuş zihniyetinle insanları aşşağılamaya devam et

bence yanlış konuşuyosun insanları bu şekilde aşşağılaman yanlış yaşım küçük olabilir ama kocaman Bi anne yüreğim var sende o kocaman olmuş zihniyetinle insanları aşşağılamaya devam et
Yaşın değil iyi oku yazdıklarımı. Neyse uzaması boş bi konu. İyi şanslar

mesela 3 günde 1 cam siler yatak baza ne varsa arkalarını silip süpürürüm her gün toz alır evi siler süpürürüm 3 günde bir balkonları mı mutlaka yıkarım her tuvalete gidenin arkasından çamaşır suyuyla tuvalete koşarım mutfak dolaplarımı sık sık silerim çorabına kadar her şeyi ütülerim ayda 1 perdeleri yıkarım lavabolar falan her gün yıkanır en ince ayrıntısına kadar her şeyi silerim halıları sık sık çırparım

Özetle hiçbirini yapma

Bak genç annesin ama bu hızla gidersen 30 unda 60 gibi olursun

Derdine ne olmuş

Hiçbirini yapmıyorum nerede ise senin iki katın yaşındayım çocuğum da 6 yaşında

Bak ölmedik yaşıyoruzzzz

boşanmak nerden çıktı şimdi durun gözünüzü seveyim öyle Bi durumumuz yok olacağını da sanmıyorum
İnşallh da olmaz canm rabbim evine huzur versin. Ama bu dünyada hiç bir şeyin garantisi yok. Ben artık hiç kimseye güvenmiyorm. Hiç bir zaman büyük konuşmak iyi gelmez. Onu bir yana bırakalımda temizliği çok tınlama iki küçük çocukla çok zordur eminim. İleriyi düşün erken anne olmayın güzel avantajlarıda var birlikte büyüyorsn çocukla işte bende 22 yaşndaym kızım dört yaşında ve ikinci bebğimi bekliyorm. Bu durumdn memnunm sıkıntıları olsada güzel yanları daha ağır basıyor. Zorlukları ne kadarsa güzellikleri daha fazla. Kızım genç kz olduğnda bende gayet genç bir anne olacağm birlikte takılacaz inşallh kzımla:) başka arkadaşa gerek yok ( rabbim gösterir inşallh o günleri) eşin yardımcı oluyormu peki. Benm eşim evde olduğu zaman benden iyi bakıyor diyebilirm öyle olunca daha iyi oluyor tabi

İnşallh da olmaz canm rabbim evine huzur versin. Ama bu dünyada hiç bir şeyin garantisi yok. Ben artık hiç kimseye güvenmiyorm. Hiç bir zaman büyük konuşmak iyi gelmez. Onu bir yana bırakalımda temizliği çok tınlama iki küçük çocukla çok zordur eminim. İleriyi düşün erken anne olmayın güzel avantajlarıda var birlikte büyüyorsn çocukla işte bende 22 yaşndaym kızım dört yaşında ve ikinci bebğimi bekliyorm. Bu durumdn memnunm sıkıntıları olsada güzel yanları daha ağır basıyor. Zorlukları ne kadarsa güzellikleri daha fazla. Kızım genç kz olduğnda bende gayet genç bir anne olacağm birlikte takılacaz inşallh kzımla:) başka arkadaşa gerek yok ( rabbim gösterir inşallh o günleri) eşin yardımcı oluyormu peki. Benm eşim evde olduğu zaman benden iyi bakıyor diyebilirm öyle olunca daha iyi oluyor tabi
aynen bu söylediğin gibi sende baya erken evlenmişsin benim gibi :) benim eşimin işi çok yoğun eve geç geliyor erken çıkıyo o geldiği zaman çocuklar uyumuş oluyo yani onun bana pek faydası yok evde olsa bile beceremez öyle yetiştirilmemiş ne yazık ki

Özetle hiçbirini yapma

Bak genç annesin ama bu hızla gidersen 30 unda 60 gibi olursun

Derdine ne olmuş

Hiçbirini yapmıyorum nerede ise senin iki katın yaşındayım çocuğum da 6 yaşında

Bak ölmedik yaşıyoruzzzz
Evet ondan çok korkuyorum yaşımdan büyük göstermek istemiyorum :| ama haklısın bu şekilde. Gidersem aynen dediğin gibi olacak kendimi frenlicem bundan sonra bakalım

Evet ondan çok korkuyorum yaşımdan büyük göstermek istemiyorum :| ama haklısın bu şekilde. Gidersem aynen dediğin gibi olacak kendimi frenlicem bundan sonra bakalım

Yaf arkadaşım takma sen boşanmadan söz edenlere,
Sen 30 lara geldiğinde Kocaman çocukların olucak ne güzel:)
Ben 22 de evlendim keşke bende peşpeşe yapsaydım çok pişmanım çookk
Okadar ara verdimde ne kazandım sanki
30 dan sonra hamileliği taşımakta o çocuğu kafa kaldırmasıda çok zor

Sabah esini ise yolculamaya kalkiosan eğer ki ben kalkiyorum tekrar yatmadam toplarim evi bulasik varsa halledrim camasir varsa makinaya atarim hemen toz alirim..sadece silme supurme kalr o da sesten dolayi.. ben haftada 1 sarma sararim bi tencere kizim uyuduktan snra... bebekler kucuk degilmis senin. Benmki 7aylik ve esim de dağınık.. gece bamyo yikarim utu yaparim isim bitince film izlerim... zamana yay isini sende
Masallah enerjiye bakin :nazar::eğlence:

aynen bu söylediğin gibi sende baya erken evlenmişsin benim gibi :) benim eşimin işi çok yoğun eve geç geliyor erken çıkıyo o geldiği zaman çocuklar uyumuş oluyo yani onun bana pek faydası yok evde olsa bile beceremez öyle yetiştirilmemiş ne yazık ki
evet cnm rabbim pişmanlık vermesn inşallh. Ben sonradn okudumda ohoo sen gerçektn temizlk hastasıymışsn yaa haftada üç kere cam silmek ne. Sen zaten çocuklarn olmasa bile akşama kadar ölürsn yorgunluktn. Acilen bu takıntınj bırak tamam evin yıkılsında demiyorm ama normal bi düzen olsun aşırı titzğe gerek yok. Kendini harap edersn cnm biraz kendine biraz çocuklara biraz eşine biraz temizliğe ayır vaktini. Böl yani günde iki saat tek iş için olsn oda sabah akşam olarak ayır. Mesela sabah kahvaltıdn sonra evini süpür toz al wc yıka. Akşamda belirli saat ayarla bir saat max olsn. Üstn bi kullandğn odayı süpür bulaşk wc yıka. Onun dışında vaktini kendinede ayır yoksa inan bana çok yıpranırsn

Temizliği çok abartmissiniz. Çocuklar küçük olduğundan kırıntı olur evet hergun süpürmek iyidir. Ama bana silme işini haftada bir yapmanız yeterli. Banyo, tuvalet, lavabolar gün aşırı yeterli. Camların ustunde sofra kurmuyorsunuz ya! İki haftada bir cam silmek çok bile. Mutfak dolapları da iki haftada bir yeterli bence. Ayrıntılı ev silme kaldırma işini de ayda bir yapın. Perdeler de iki ay goturur rahat. Biraz kendinize zaman ayırın. Ben çocuğu uyutup önce kahvemi içer film isleyeceksem izlerim. Kitap okuyacaksam okurum. Cok iyi geliyor sakince oturup kendime vakit ayırmak.

Ayrıca halı cirpiyorum hergun diyorsunuz da nereden cirpiyorsunuz? Balkon ya da camdan cirpiyorsaniz size hakkını helal etmeyen bir alt komşunun vebalini almayın. Sirf bu yüzden kapiniza dayanıp kavga eden bile olabilir. Supurdukten sonra cirpmaya hiç gerek yok.

Uf çok erken yasta anne olmussn allah sabır versn ikisi bir büyür sonra rahat edersn cnm iyi tarafndan bak

Back
X