- Konu Sahibi BornToLive
-
Yardim istedigim bir konu yok aslinda. Ben evli degilim yasim 30. Benden kucuk kuzenim evlendi hamileymis simdi. Ay inanilmaz sinirlerim bozuldu. Kuzenimin hamile olmasina degil, annemin ve cevremin bana acimasina sinirleniyorum. Ya herkes mi insana evlen artik der, sokaktan adam mi ceviricem anlamadim? Kafama gore birini bulunca evlenicem elbette, yok yasim gecmismis yok baska seyler. Gecengun annem "sen guzeldin aslinda koca bulabilirdin" diyor, bir insanin uzerine bu kadar mi gelinir? Ben evlenmedigim icin uzulmuyorum, insanlarin bana acimasina sinirleniyorum.
Yardim istedigim bir konu yok aslinda. Ben evli degilim yasim 30. Benden kucuk kuzenim evlendi hamileymis simdi. Ay inanilmaz sinirlerim bozuldu. Kuzenimin hamile olmasina degil, annemin ve cevremin bana acimasina sinirleniyorum. Ya herkes mi insana evlen artik der, sokaktan adam mi ceviricem anlamadim? Kafama gore birini bulunca evlenicem elbette, yok yasim gecmismis yok baska seyler. Gecengun annem "sen guzeldin aslinda koca bulabilirdin" diyor, bir insanin uzerine bu kadar mi gelinir? Ben evlenmedigim icin uzulmuyorum, insanlarin bana acimasina sinirleniyorum.
Bende ayni durumdayim... Üzülmek istemesemde kafama takiyorum... Ne yapalim kismet. Bol dua edip allahtan istemeliyiz bence.
Isin garip tarafi ben evlenmeyi dusunmuyorum zatn suanda, is degistirmeyi istiyorum tamamen yine kariyer odakliyim. Ama insanlarin bu halet-i ruhiyesi bana acima hali benim sinirlerimi bozuyor. Hani birseyi cok isterim araniyorumdur olmuyordur fala uzulebilirler de benim oyle br durumum yok. Neyse ne yaparsak yapalim insanlarin dusuncelerini degistiremeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?