Çöp ev

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kadın bir şey dememiş ya atılacakları parça parça atın ne kadar eşya olursa temizlik zor oluyor...benim kv de acayip temiz titiz tertiplidir ben zaten o kadar olamam her gelişinde de temzilikle ilgili öneri verir he he diyip geçiyorum napiyim...
neyse ciddiye almayın bu kadar...

hiç abartmıyorsun
gelinsin diye kaynanan her şeyi sana söylemek cesaretinde olmamalı
sana örnek vererek seni aslında alttan alttan rahatsız ediyor.
hiç takma . hiç fırsat verme.

Vallahi abartmak temizlik için yaşamak lazım çiçek gibi ev icin TV programlari var kartinpiyer içini siliyorum diyolar kim madalya takacak niye biri vay canına çok temiz iki çocuklu desin diye kendimi hasta edeyim beğenmeyen gelmesin evime.Tek oğlum varken yazın izin günümde gündüz temizlik yapae 5 oldu güneş gittimi doğru parka koşardım uykusu gelene kadar komşum ayy sen calisiyorsun işin yarım kaliyo izin günün dede bitirmeden gidiyorsjn ben hayatta gitmem işimi yaparim derdi oğlum büyüdü o günleri gülerek hatırlıyor ne güzeldi dimi anne diyo sinimaya giderdik yemek yerdik kışın yazın gezerdik diyo temizlik delisi olsam eline ne geçecekti pislikten ölme düzenli ol gerektiği kadar ev kölesi değiliz başka önceliklerim var anne beni kıyaslama de

Buradaki asıl sorun kayınvalideyle çok yakın oturmanız. Oturuyorsanız bunlara he deyip geçmeniz gerekecek. Bir başkası olsa aynı tarzda laf sokun derdim ama saygı göstermeniz gereken biri. Belki tatlı dille açık açık konuşabilirsiniz böyle hissettim, üzüldüm gibisinden.

Bende arkadaslarin evine gidince farkediyorjm ...hakikaten benim ev cop ev gibi

Gecen seneden kirilan oyuncagjn parcalari durur mu duruyor iste oyle abidik gubidik seylerle hayati zorlastiriyorum ki kendime anlatamam

Sunu surda kullanirim bunu burda degerlendiririm derken hakiktan cop ev oluyor

Benjm arada annem ablam gelip atmaya kiyamadigim seyleri atiyorlar evimden :/
.yoksa gun gelir lazim olur kafasi hic gitmiyor benden

Burda minimal yasam sayfasi vardi ordan takip yapip duzene oturtabilirsiniz herseyi

Neden sen yapmiyorsun dersen benim once kafamin ici degismeli :))

E bir portmantodan iki kişi temizleyecek kadar ne cıkabilir? Herşeyi döküp ayıklayıp atılacak ne buldunuz yani portmantoda, benim sadece ayakkabı var da.
Haksız değil sanki kayınvalide
Ben de kendi evimi dağınık sanıyordum. Portmantoda ayakkabılar, ev terlikleri, montlarımız var bir de çapraz askılı 1-2 çanta var. Terlikleri dağıtır oğlum onu da ne zaman düzenlesem yine dağıtır. Benim de garibime gitti.

kendi evi çok mu çiçek kayınvalidenizin???

benim kv gayet pis te allahtan hiç böyle sorunlarımız olmuyor daha büyük şeylerle uğraşıyoruz biz

üzerine saç dolanmış tarak masanın üstüne konulabiliyor;kendiside o masada gayet tabak tabak yemek yiyor.sonra bana gelip çamaşır suyuyla zehirleyeceksin çocuklarımı diyor.elimde öyle bir imkan olsa ilk onun üzerinde denerim ama bilmio ahhh bilmio

Kadinin mutfak halisi çürümüş, siz çürük eti yediniz deseydin ya. Ayni sehirdesin herhalde sen? Benim tek sansim uzak olmak.

Kadinin mutfak halisi çürümüş, siz çürük eti yediniz deseydin ya. Ayni sehirdesin herhalde sen? Benim tek sansim uzak olmak.
Soylesen de anlamıyor ki neler vurdum yüzune neler söyledim . Değildim aslında sonradan taşındık buraya, tekrar geri gitmeyi düşünüyorum bunlar yüzünden. benim tek şansımda eşim ailesine çok düşkün değil gidelim diye tutturmaz minimum seviyede Görüşüyorum ..

Genişmiş biraz kağıtları evrakları varmış portmantoda :)
Fazla depolama alanı bazı ellerde eline ne geçerse tıkmalık oluyor tam, öyle olmuş.

Yeri geliyor annemiz bile böyle şeyler söyleyebiliyor anneniz söylese nasöl davranacağınızı düşünün ona göre hareket edin..

Kendinizi doldurmayın, kinlenmeyin.

Cok uzak olsaniz senede 1 gorusseniz ne guzel olur.

ev çöpse gel sende ortasına yapıver derdim bazı insanlar beni gıcık ediyor regli oluyorum gıcık oldum böyle de konu sahibi

Yeri geliyor annemiz bile böyle şeyler söyleyebiliyor anneniz söylese nasöl davranacağınızı düşünün ona göre hareket edin..

Kendinizi doldurmayın, kinlenmeyin.
çöp olsa da benim evim ben çöp ev seviyorum komşunun gelinini beğeniyorsan orda mı otursan canım anam derdim

Kvniz kesin masumlar apartmanı izliyor kendini o kadar kaptırmış ki ufacık bir şeyden etkileniyor sallayın yardıma da çağırmayın bir daha. Hadsizlik yapmış.

hiç abartmıyorsun
gelinsin diye kaynanan her şeyi sana söylemek cesaretinde olmamalı
sana örnek vererek seni aslında alttan alttan rahatsız ediyor.
hiç takma . hiç fırsat verme.
Teşekkür ederim çok haklısınız

Zehirlenmediler mi? Et bozuk olunca çok kötü kokar kokmadı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…