- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.393
- 158
- 39
kadın bir şey dememiş ya atılacakları parça parça atın ne kadar eşya olursa temizlik zor oluyor...benim kv de acayip temiz titiz tertiplidir ben zaten o kadar olamam her gelişinde de temzilikle ilgili öneri verir he he diyip geçiyorum napiyim...iyi akşamlar arkadaşlar. Normal de biri anlatsa gülüp geçeceğim , boşver aman diyeceğim bir konu başıma geldi ama ayni rahatlığı sergileyemiyorum. Sizlere yazmak istiyorum yanlışsam abartiyorsam siz söyleyin.
Dün akşam çocukları uyutup portmantomu temizlemeye başlamıştım. Bu arada iki tane küçük ve her yeri dağıtan çocuklarım var. Neyse ben tam bütün herşeyi döktüm temizliyorum üst katımda oturan kayinvalidem geldi. Genel olarak iyi sayılacak bir ilişkimiz vardır. Neyse bana yardım etti gerek yok desemde sağolsun. atılıcaklari attık beraber düzenledik. Sonra iş bitti bana bu kadar gereksiz şeyleri tutma lazim olmayanlari at dedi bende birşey demedim neyse bugün çocuklara bakmaya geldi nasıl oldular diye büyük oğlum atesliydi biraz. Sonra alakasiz bir muhabbetin içinde bana sende evi çöp ev yapicaksin dedi. Bende dondum kaldim ne alakasi var dedim başka bir konuya geçti bende uzatmadim ama çok kötü oldum. Sonra bir akrabasinin gelininden bahsetti evi çiçek gibi, çocuklarına tek başına bakıyor herseyini kendi yapıyor çok becerikli söyledi gitti birşey diyemedim ne denir ki ? Içim içimi yiyor soğuk mu davransam arayıp sormasam mı diyorum bana resmen laf soktu bende pislik içinde yaşamıyorum ama her dakika da temizlik modunda olamiyorum çocuklar dersler hastalıklar kendimde hastayım neyse durum bu arkadaşlar ben mi çok abartıyorum ?
hiç abartmıyorsuniyi akşamlar arkadaşlar. Normal de biri anlatsa gülüp geçeceğim , boşver aman diyeceğim bir konu başıma geldi ama ayni rahatlığı sergileyemiyorum. Sizlere yazmak istiyorum yanlışsam abartiyorsam siz söyleyin.
Dün akşam çocukları uyutup portmantomu temizlemeye başlamıştım. Bu arada iki tane küçük ve her yeri dağıtan çocuklarım var. Neyse ben tam bütün herşeyi döktüm temizliyorum üst katımda oturan kayinvalidem geldi. Genel olarak iyi sayılacak bir ilişkimiz vardır. Neyse bana yardım etti gerek yok desemde sağolsun. atılıcaklari attık beraber düzenledik. Sonra iş bitti bana bu kadar gereksiz şeyleri tutma lazim olmayanlari at dedi bende birşey demedim neyse bugün çocuklara bakmaya geldi nasıl oldular diye büyük oğlum atesliydi biraz. Sonra alakasiz bir muhabbetin içinde bana sende evi çöp ev yapicaksin dedi. Bende dondum kaldim ne alakasi var dedim başka bir konuya geçti bende uzatmadim ama çok kötü oldum. Sonra bir akrabasinin gelininden bahsetti evi çiçek gibi, çocuklarına tek başına bakıyor herseyini kendi yapıyor çok becerikli söyledi gitti birşey diyemedim ne denir ki ? Içim içimi yiyor soğuk mu davransam arayıp sormasam mı diyorum bana resmen laf soktu bende pislik içinde yaşamıyorum ama her dakika da temizlik modunda olamiyorum çocuklar dersler hastalıklar kendimde hastayım neyse durum bu arkadaşlar ben mi çok abartıyorum ?
Buradaki asıl sorun kayınvalideyle çok yakın oturmanız. Oturuyorsanız bunlara he deyip geçmeniz gerekecek. Bir başkası olsa aynı tarzda laf sokun derdim ama saygı göstermeniz gereken biri. Belki tatlı dille açık açık konuşabilirsiniz böyle hissettim, üzüldüm gibisinden.iyi akşamlar arkadaşlar. Normal de biri anlatsa gülüp geçeceğim , boşver aman diyeceğim bir konu başıma geldi ama ayni rahatlığı sergileyemiyorum. Sizlere yazmak istiyorum yanlışsam abartiyorsam siz söyleyin.
Ben de kendi evimi dağınık sanıyordum. Portmantoda ayakkabılar, ev terlikleri, montlarımız var bir de çapraz askılı 1-2 çanta var. Terlikleri dağıtır oğlum onu da ne zaman düzenlesem yine dağıtır. Benim de garibime gitti.E bir portmantodan iki kişi temizleyecek kadar ne cıkabilir? Herşeyi döküp ayıklayıp atılacak ne buldunuz yani portmantoda, benim sadece ayakkabı var da.
Haksız değil sanki kayınvalide
Kadinin mutfak halisi çürümüş, siz çürük eti yediniz deseydin ya. Ayni sehirdesin herhalde sen? Benim tek sansim uzak olmak.sorma şaka gibiler geçen komsunu anlatıyor, mutfak halısı çürümüş kızzzz ne pisleer diye ya sabır dedimben artık yüzlerine dokunduruyorum artık ama ,onlar yüzünden çocuğum iki kere enfeksiyon kaptı .. babam dedim coguga dokunmadan sevmesin birşey vermesin tırnaklarının içi pislik dolu dedim buraya geldiğimiz hafta çocuk hasta oluyor hep..
Soylesen de anlamıyor ki neler vurdum yüzune neler söyledim . Değildim aslında sonradan taşındık buraya, tekrar geri gitmeyi düşünüyorum bunlar yüzünden. benim tek şansımda eşim ailesine çok düşkün değil gidelim diye tutturmaz minimum seviyede Görüşüyorum ..Kadinin mutfak halisi çürümüş, siz çürük eti yediniz deseydin ya. Ayni sehirdesin herhalde sen? Benim tek sansim uzak olmak.
Genişmiş biraz kağıtları evrakları varmış portmantoda :)Ben de kendi evimi dağınık sanıyordum. Portmantoda ayakkabılar, ev terlikleri, montlarımız var bir de çapraz askılı 1-2 çanta var. Terlikleri dağıtır oğlum onu da ne zaman düzenlesem yine dağıtır. Benim de garibime gitti.
Cok uzak olsaniz senede 1 gorusseniz ne guzel olur.Soylesen de anlamıyor ki neler vurdum yüzune neler söyledim . Değildim aslında sonradan taşındık buraya, tekrar geri gitmeyi düşünüyorum bunlar yüzünden. benim tek şansımda eşim ailesine çok düşkün değil gidelim diye tutturmaz minimum seviyede Görüşüyorum ..
çöp olsa da benim evim ben çöp ev seviyorum komşunun gelinini beğeniyorsan orda mı otursan canım anam derdimYeri geliyor annemiz bile böyle şeyler söyleyebiliyor anneniz söylese nasöl davranacağınızı düşünün ona göre hareket edin..
Kendinizi doldurmayın, kinlenmeyin.
Aferin o zaman sizeçöp olsa da benim evim ben çöp ev seviyorum komşunun gelinini beğeniyorsan orda mı otursan canım anam derdim
Minimal yaşama geçmenizi öneririm . Cidden çok rahat edersiniz ve hayatınız değişebilirPIs değilim dağınık da sadece evim küçük ve kalabalik görünüyor evet
Teşekkür ederim çok haklısınızhiç abartmıyorsun
gelinsin diye kaynanan her şeyi sana söylemek cesaretinde olmamalı
sana örnek vererek seni aslında alttan alttan rahatsız ediyor.
hiç takma . hiç fırsat verme.
Zehirlenmediler mi? Et bozuk olunca çok kötü kokar kokmadı mı?Evet bayramdan kalan eti kavurmus Rahmetli babaanne ,hastalandı yiyemedi almış gelmiş evine , araları yeşil yeşil kuftu bu yenmez dedim. ben onu sudan geçiririm dedi afiyetle yediler eşimi tebbihledim yemedik biz...Eşim onların aksine cok temizdir .utanıyor uyarıyor ama çok rahat bir ailesi var, umurlari değil .
daha burada yazmayacağım o kadar igrencliklerini gördüm ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?