Kagitlar ve evraklar da var portmantom biraz geniş :)E bir portmantodan iki kişi temizleyecek kadar ne cıkabilir? Herşeyi döküp ayıklayıp atılacak ne buldunuz yani portmantoda, benim sadece ayakkabı var da.
Haksız değil sanki kayınvalide
Yorumunuz için teşekkürler part time kendi işimizde çalışıyorumKayınvalideniz densizlik etmiş biraz.Alttan alttan laf sokmuş.Boşverin siz kendinizi bildikten sonra kimin ne dediği önemli değil.
Bir daha laf sokarsa ben bu kadar yetişebiliyorum iki çocukla dersin.Yinede çok soğuk yapma derim.Olmadık yerlere gitmesin olay.
Çalışıyo musun ev hanımı mısın bu arada?
Sen=ben mi be kahve kokusu?Bizim de tam tersi KV'nin evi çöp ev..
ne yemek yiyesim ne gidesim geliyor
ne olurdu benimde böyle bir KV'dem olaydı
E o zaman normaldir ya üstüne bir de 2 tane çocuk.Eviniz her dakika düzenli,tertipli olamayabilir.Boşverin çok takmayın ya.Yorumunuz için teşekkürler part time kendi işimizde çalışıyorum
Çok haklısınız emin olun başka birinden örnekler verince bende kayış koptu sinirlendim.şimdii
gelmıs yardım etmek ıstemıs sagolsun
bır buyuk olarak da fıkrını soylemek ıstemıs kızım bu kadar doldurma evı dıye ona da amenna
ama uzatıp yok sunun gelını soyle temız boyle tertıplı muhabbetıne gırdı mı orada sıvamıs ustune tuy dıkmıs oluyor ıste
o kadar da uzun boylu degıl
kendısı gelıp yardım etmek ıstıyor tamam uyarmak da ıstıyor anladık oraya kadar anladık
ondan sonrası artık hadsızlıge gırıyor
bırdahakıne yardım etmek ıstedıgınde aman lutfen sız karısmayın ben yaparım deyıp gerı cevırın , 2 dk dan fazla emegı gecen herkesın cenesı acılıyor hıc geregı yok
evet daha duzenlı olsanız sızın hayatınız daha kolaylasır en fazla bunu soyleyebılır o kadar. ınsanlar hıc bır seyın sınırını bılemıyorlar...
Okudum senin hikayeni biliyorum canımSen=ben mi be kahve kokusu?ben de keske diyerek okudum.
Bende öyle büyüdüm annem sürekli ya mutfak ya salon hep temizlik peşinde oldu bizle paylaştığı birşeyler olmadi yada kısıtli kalbimde yara o yüzden çocuklarima daha çok düşüyorumbenim de annem böyle. kendisi temizlik hastası
genelde yaptığım işleri pek beğenmez, onun kadar incelemiyorum haliyle. fakat bende çok dağınık biri değilim -kıyafet dolabı dışında- bide fazlalık gördüğüm her şeyi o dakika atarım.
siz de zaten temizlemişsiniz, bundan sonra işinize yaramayacak her şeyi elinize geldiği dakika atındaha kolay olur.
kayınvalideye gelince, başta söylediğinde bir şey yokmuş fakat iş kıyasa gelince kıyaslanmaktan bende hiç hoşlanmam. kimi 5 çocukla her yeri düzenler, kimi 2 çocukla yapamaz ya da yapmaz..herkesin bir önceliği vardır. ben tek çocuğum. annem salona bile sokmazdı beni dağılmasın diye. çok mu iyi bir şey sanki.
Küflü et miiOkudum senin hikayeni biliyorum canımbenimkileri al vur seninkilere terazi koysan birbirleriyle yarışırlar.. WC konusu aynı asla sıvı sabun bitmez evlerinde hep aynı yerde durur misafir kullanır sadece.. kulozetten bahsetmiyorum bile hiç temiz gördüğümu hatırlamıyorum ,hep kosa kosa Eve gelirim zorla yemeklerin içinden hep bir kıl tüh çıkar.
böcekli corbami koymadı önümüze bozuk sarma yapraklarinimi yedirmeye kalkmadı küflü eti gözümün önünde birşey olmaz diye bayıla bayıla yediler offf hatırladıkça daraldim...
Evet bayramdan kalan eti kavurmus Rahmetli babaanne ,hastalandı yiyemedi almış gelmiş evine , araları yeşil yeşil kuftu bu yenmez dedim. ben onu sudan geçiririm dedi afiyetle yediler eşimi tebbihledim yemedik biz...Küflü et mii
Eşin ne diyor bu durumlarına? Temiz biriyse çok utaniyordur.
Eltim olsaydi sen kesin benim eltimsindir derdim. Bunlar nasil insan nasil aile bilmiyorum. Bir de kendilerini kusursuz goruyorlardir.Evet bayramdan kalan eti kavurmus Rahmetli babaanne ,hastalandı yiyemedi almış gelmiş evine , araları yeşil yeşil kuftu bu yenmez dedim. ben onu sudan geçiririm dedi afiyetle yediler eşimi tebbihledim yemedik biz...Eşim onların aksine cok temizdir .utanıyor uyarıyor ama çok rahat bir ailesi var, umurlari değil .
daha burada yazmayacağım o kadar igrencliklerini gördüm ki anlatamam
Rahat ve umursamazlığı üstesinde rahatsızlık var evi dağınık olur yemeği güzel yapmaz vb ama kişisel temizlik, tuvalet temizliği ve yemek konuları hastalık derecesi normal değil bence, eşiniz bir psikolog yardımı alsın tedavi olsunlar,iyi idare ediyorsunuz bende kırma taraftarı değilim ama bu sandıklarıniz normal değilEvet bayramdan kalan eti kavurmus Rahmetli babaanne ,hastalandı yiyemedi almış gelmiş evine , araları yeşil yeşil kuftu bu yenmez dedim. ben onu sudan geçiririm dedi afiyetle yediler eşimi tebbihledim yemedik biz...Eşim onların aksine cok temizdir .utanıyor uyarıyor ama çok rahat bir ailesi var, umurlari değil .
daha burada yazmayacağım o kadar igrencliklerini gördüm ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?