Çöpmüşüm, attı ve gitti.

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.087
333
Yine haklısınız yine ve yine, bu sefer çok içim yanıyor.. Bu sefer ne yapayım demek için değil de görüşmediğiniz bir erkeğe asla ve asla kolay kolay güvenmeyin diye yazıyorum.
1 yıldır tanışıyoruz onunla, hep uzaktaydık hep uzaktan konuştuk hep uzaktan tanıdık birbirimizi ama ortak arkadaşlarımız vardı, ortak şehirlerimiz olmuştu geçmişte, ama biz sonradan tanımıştık birbirimizi o da benim sayemde ben gördüm ben tanışmak istedim kahrolası sosyal medya üzerinden.
Hayatında kimse yoktu aşktan soğumuştu arkadaş gibiydik ilk aylarda ama ben içten içe hoşlanıyordum ve kendimi ona öyle alıştırdım ki kopamadı o da bağlandı bana. Birbirimize kitap gönderiyorduk hep, içinde altı çizili cümlelerimiz, söyleyemediklerimiz. Her gün büyüyordu içimde ve her gün bişeyler daha da açığa çıkıyordu çok güzeldi farklıydı heyecanlıydı, buluşacağımız o günü bekliyorduk önce askerlik vardı onu atlatınca olacak diyordum beklediğimize değecek.Onun atandığı şehre gidecektim bunu istiyordu hep ve orada yaşayacaktık hayallerimizi.
Derken eski sevgilisi çıktı meydana, yine malum sosyal medya hesaplarından kız takip etmiş. Ve kız onu ortada bişey yokken 2 kere terk edip giden tekrar dönünce kabul edilen bir eski sevgili tipi. Bunları anlattı korktum, güven bana artık sen varsın dedi kendi bencilliğinde kavrulsun o dedi.
Ama öyle olmadı bunları dedikten 2 hafta sonra soğuk davranmaya başladı korktum üstüne titredim kaçtı, mesaj atmadı 1 hafta ve sonra kızla instagramda takipleştiğini gördüm. İnanamadım, yapmaz dedim öyle güven vermişti öyle iyi sadık erkek imajı çizmişti ki bana... Mesaj atıp izah etmesini bekledim, yarı yolda bıraktığını söyledim. Dediği şey: ''Rol yapıyorum ben, sevmiyorum onu sadece nefret kin var içimde anlatamıyorum işte ama konuşalım.'' İnandım 1 2 gün konuştuk ama kızla hala takipleşiyordu, konuyu açtım tekrardan ve bana sen varsın artık diyemedi, bana zaman ver ailevi durumlarım var dedi ama zamanlama çok manidar!, seni kaybetmek istemiyorum dedi ama arkasında durmadı son attığım mesaja da cevap vermedi. Kalakaldım öyle bi başıma, kendisini yok yere bırakan ve bi daha asla olmaz dediği kızı seçti ben burda onun için hayaller kurarken. 1 yıl az değil ben kendimi ona adamak isterken o beni çöp niyetine attı ve gitti. Karaktersizlik değil de ne bu ? Lütfen ucuz kurtulmuşsun deyin içimde sadece nefret var ona karşı o da sönsün artık hissetmek istemiyorum.

Aynen oyle iyi ki bitmis de kurtulmussun. Benim de basima geldi boyle bir sey, eski sevgili ortaya cikinca bitiverdi neyse ki benim kisa sureydi, seninki az da degilmis 1 yil. Boyle karakter yoksunlari var iste, iyi ki daha fazla surmeden bitmis yoksa yine her halukarda eski sevgilisi geldigi an ona donecekmis bu.

yüzyüze görüştünüz değil mi bu süre zarfında

Git bir şükür namazi kıl canım
Hem kurtulduğun için hemde daha fazla uzamadığı için..
Gözden ırak gönülden ırak
Bağlanamazki erkek bu..
Hissetmek ister görmek ister dokunmak ister .
E eski sevgiliside yakınındaysa ilk tercih olması kaçınılmaz

Dönecekmiş evet, dönmeyeceğine inandırmasaydı buna üzülüyorum
yüzyüze görüştünüz değil mi bu süre zarfında

Görüşmedik, uzak yerlerdeydik hep ben gidemezdim o da gelmedi, çok çekingendi 6. ayda telefonumu aldı desem yeri son aylarda görüşme muhabbetlerine başladık onu da yapamadık. Şaka gibi olan şey bu zaten; uzaktan başlayan bi ilişki-çelişki var ve bana son mesajında biz hiç görüşmedik oturup konuşmadık ya ben hayalindeki gibi değilsem? diyebiliyor.

Ya kurtulmasaydin bu karakter yoksunundan bir de onu düşün ya geç kalmış olsaydın bu gerçeğe kucağında bir bebe ve yıkılan hayallerinle

Bosveeerrrr canm sonra olsa daha mi iyi bunun böylesi askerdeykende seni bekletir sonra ona dönerdi
Ucuz kurtulmuşsunun farklı bir versiyonu olarak verilmiş sadakan varmış diyorum

Son anda yirtmissin. Bu ciddi düşüncem. Allah'a sukretmelisin

Canım 3. Kez tekme yedikten sonra geri gelir ama o zaman sen kabul edermisin onu bilenem? Kabul edersen ucuz kurtulmuştun ama kendin kaşınmışsın derim. Dönmezsen helal olsun ucuz kurtulmuştun zaten derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…