Git bir şükür namazi kıl canım
Hem kurtulduğun için hemde daha fazla uzamadığı için..
Gözden ırak gönülden ırak
Bağlanamazki erkek bu..
Hissetmek ister görmek ister dokunmak ister .
E eski sevgiliside yakınındaysa ilk tercih olması kaçınılmaz
Sen hayalsin, diğeri gerçek. O yüzden onu tercih etmiş.
Yine de içini rahatlatacaksa söyleyeyim, ucuz kurtulmuşsun.
Çok şaşırdım şuan.Sakın yanlış anlamayın beni amacım dalga geçmek değil kesinlikle.Nasıl oldu yani bu? Hiç görmediği birine insan nasıl aşık olabilir ve bu kadar bağlanıp,hayaller kurabilir.Onu da geçtim ilişki bittiğinde nasıl bu kadar üzülebilir?Doğrugörmedim hiç, çok flu yani bende çok az hatırlıyorum o da öyle.
Dönmek mi asla, o geri döner mi bilemem ama ben geri adım atmam.Canım 3. Kez tekme yedikten sonra geri gelir ama o zaman sen kabul edermisin onu bilenem? Kabul edersen ucuz kurtulmuştun ama kendin kaşınmışsın derim. Dönmezsen helal olsun ucuz kurtulmuştun zaten derim
Aşık olunuyor değil hoşlanmak ve daha fazlası. Aşk yaşamadım yani 1 kere yaşanır düşüncesindeyim o yüzden aşığım diyemem. Saatlerce her şeyden konuşup zevk almak, merak edilmek merak etmek, fotoğraftan bile olsa çekim hissetmek, o yakınlık hissi, kmler olsa bile hissediyordum ben o da hissediyordu zamanında, ortak zevklerimiz çoktu yaşanacaklar listemiz vardı mesela, okuduğumuz kitapları gönderiyorduk birbirimize içinde mektuplarla.peki hiç vakit geçirmediğiniz, gormediğiniz birine nasıl aşık olunuyor, gerçkten meraktan soruyorum
Aşk değil onun adı.
Aşık olsan duramazdın kokusunu duymadan ilişkimsi yaşamaya...
Aşık olsaydı duramazdı saçlarına dokunmadan flörtümsü davranmaya...
Ayol ya zamanında başkasına da olsa hiç aşık olmamışsın ya da sağlam keklenmişsin.
Valla çok iyi kurtulmussun. Bi iki gün takılacaklar sonra o kız yeniden gidecek ama o seni kaybettigiyle kalacak ama burada kazanan bi sen varsın bunu unutma! Bildiğin kişiliksiz çıkmış o aynen arkadaşımızın dedgi gibi git şükür namazı kil Rabbim herşeyi oye güzel ve zamanında veriyor ki bazen anlamıyoruz. Herşeyin vardır bi zamanı seninde yüzünün gulecegi ve yüzünü güldüren cikicak karşına sen rabbimi bekle yeter
Lutfen kendinizi çöp gibi hissetmeyin,karşınızdaki kişide sorun, ya da 1 sene hiç görüşülmeden devam eden bu durumda sorun var. Size bağlanmayan birinden askerlik gibi zor bir süreçte size beklediğiniz ilişkiyi yasatabilecegini bekleyemezdiniz zaten.
Yoooook aşk bir defa değil.Olmadım, 1 kere yaşanır diye düşünenlerdenim ben.
Benimki aşk değildi, ama aşk olabilirdi bunlar yaşanmasaydı.
Yoooook aşk bir defa değil.
Öyle olsaydı kimse mutlu olamazdı ki.
Herkes ilk aşık olduğu adamla evlenmiyor ki.
Sen de öyle bir yazmışsın ki aşk acısı çekiyor gibi o yüzden o cümleleri kurdum.
Adamı görsen belki ten kokusundan iğreneceksin belki gülümsemesi antipatik gelecek. Bu ihtimaller varken niye o kadar bağlandın anlamadım.
Bekle kürkçü dükkanına dönsün yine terkedilince, önce güzel bi tekme at totosuna, üzerine birde sigara yak, keyfine bak
:)Gelir canım gelir, ama o zaman sakin geri Dönme sakin Zayıf düşme. Inanma asla. Iyi yırtmıssinGülümsettiniz :) Bunu yapacağım yanımda kahvemle birlikte hem de, mutlu olsun boşver sen diyorum ama onca zaman kendine güvendirmesi inandırması sevmeleri aklıma gelince acımıyorum yansın o da diyorum.
Asla düşünmüyorum, üzülüyorum onun için terkedilecek yine çünkü insanlar değişmiyor. Gözümde çok iyi çok merhametli çok düzgün çok insanlıklı biriydi o tüm bunları nasıl bir anda sildi hala inanamıyorum. Beni kaybetti yanacaksa o yansın.onu iki kere terk eden kızla mutlu olabileceğini düşünüyor musunuz? yüzgöz olmuşlar iyice. aralarında sevginin s'si kalmadığına eminim. rahat olun siz, kurtuldunuz bir karaktersizden.
Asla düşünmüyorum, üzülüyorum onun için terkedilecek yine çünkü insanlar değişmiyor. Gözümde çok iyi çok merhametli çok düzgün çok insanlıklı biriydi o tüm bunları nasıl bir anda sildi hala inanamıyorum. Beni kaybetti yanacaksa o yansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?