senin tecrübelerine hayranım copyright ya :)
ya bişey sorucam bende de deviasyon problemide vardı aynı senn gibi oldum ameliyatımı.
1 ay oldu ama hala gece yatarken burnumdan nefes alamıyorum, gün içinde alabiliyorum ama yatınca olmuyor ağzımdn nefes alarak uyuyabiliyorum..
illi**adin burun spreyini kullanınca nefes almam rahatlıyor ve buna anlam veremiyorum..
geçicek mi acaba bu durum? sende nasıl olmuştu ki..
Geçmiş olsun.Bende ameliyat olmayı düşünüyorum senin gibi deviasyon ameliyatı.Ciddi şekilde burun tıkanıklığım var.burnumdan hiç nefes alamıyorum gibi birşey uzun yıllardır.birde sürekli akıntım var yoğun şekilde.elimden mendil hiç düşmez.Ameliyat olucam ama korkuyorum düzelme olmazsa diye.bu sorunlar sendede varsa düzeldi mi?dr.un bu konuda ne diyor.yardımcı olursan sevinirim tabi diğer arkadaşlarda.arkadaşlık teklifimide kabul edersen sevinirim:)
ben 5 ay önce ameliyat oldum ama şişlerim hat safada kalıcı ödem olucak diye tırsıyorum acaba 1 senede tam geçermi kafamda hala çok sorular var seninki tam olarak ne zamn düzelmeye başladı sorularımı yanıtlarsan sevinirim :)
5 ay hani çok fazla ödem olması için uzun bir süre sanki. Ama diyorum ya hep 6 ay ile 1 sene arasında burna oturması için zaman verin diyorlar. En güzeli doktorunuzla görüşmek. Bir de bildiğim kadarıyla kalın derili burunların ödemleri çok geç iyileşirmiş. Belki sizin de öyle bir durumunuz vardır..:44:
Evt burun kalın derili peki kalıcı ödemi nasıl anlıcaz kalıcı ödem olma ihtimalı ne kadar acaba bide sigara içiyorum ama 1 seneye kesin geçer diyebilirmisiniz
tşk ederim canım saol baya aydınlattın :)
Merhaba,
En son meme ameliyatı olduğum için hep o bölüme yoğunlaşmıştım ama ben 1,5 yıl önce Dr. Naci Çelik' e burun ameliyatı oldum. Bu konu ile ilgili çok fazla özel mesaj geliyor o yüzden buraya da konu açtım. Hem deviasyon hem de şekli düzeltildi. Ciddi nefes alma problemim vardı ve ameliyatımdan beri çok mutluyum. İlk dönemler tabii ki nefes almam düzensizdi ama 2 ay içinde geçti.
Burun ameliyatından sonra burnun oturması 6 ay ile 1 sene arasında derler ya çok doğru. Ben ilk aylarda neredeyse her günü başka bir burunla geçiriyordumUmutsuzluğa düştüğüm dönemler olmadı değil ama inanın hepsi geçiyor. İlk zamanlar şu anki halimi hayal bile edemezdim. Hatta burnuma 2. haftamda kuzenimi kızından kafa darbesi bile almıştım Hem acıdan hem de şekli bozuldu diye ölücem sanmıştım. Ama inanın o kadar kolay bozulmuyor.
Sorularınız olursa buradayım. Sizlere fikir vermesi açısından birkaç foto da ekledim. Yüzümü komple koyamadım kusura bakmayın malum sanal alem iyisi de kötüsü de burada. 1 tane eski fotom var burnumun eski halini tam yansıtan foto pek yok ama bulursam ilk fırsatta scan edip ekleyeceğim. Arkadaşlık yollamadan önce burdan ya da özel mesajla bildirirseniz sevinirim. Çünkü her arkadaşlık teklifini kabul etmeyeceğim. Sadece cidden bilgi isteyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim.
Umarım isteyen herkes içinie sinen doktora ameliyat olup çok çok memnun kalır.
benim 3 ay oldu hala istediğim gibi değil burnum eklersen seninkine bakmak istiyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?