Copyright Burun Estetiği Ameliyatı

arkadaşlık gönderdm kabul edin lütfen. fotolarınızı görmek isterim karar aşamasındayım. buna ihtiyacım var. teşekkür edrim

Merhaba Copyright
Naci Bey'den görüşme için gün aldım.ama yaptıgı hiç bir bürünü görmedim açıkcası.lütfen beni eklermisiniz resimlerinizi görmek isterim.teşekkürler

Çok teşekkür ederim eklediğiniz için,çok başarılı bir burun olmuş.eminim yuzunuzede çok yakismistir.bu arada benim listemde ikinci sırada göğüs büyütme var,sizinkiler mükemmel çok doğal olmuş.gitmisken bu konuyuda görüşeyim:))

dediklerine harfi harfine katılıyorum canım.forumda bile zamanla ne değişen burunlar gördük.ayrıca doktor ameliyat yapıyor ama size yaşayan canlı bir doku bırakıyor.yani paylaço burnu takmıyor sonuçta.deriniz sizin yapı tamamen size bağlı.bazılarında sonrada kemik falan çıkıyor onlar doktorlara bağlı sebepler değil tamamen yapıdan kaynaklanıyor.o yüzden can sıkılacak durum yok.
benimde haftaya ameliyat ama artık o kadar araştırdım ki heyecan duymuyorum.hastaneye gidip iğne olup gelicem gibi hissediyorum şuan.ama o önlüğü giydiğimde ne hissederim bilmiyorum.

merhaba copyright bende naci beyle görüşmye gdcğim fakat hiçbir tasarımını görmedm lütfen be6nide eklermsn

copyright burun ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum. naci beyin başlığını okurken çok mantıklı şeyler yazdığını gördüm. oradan da buraya geldim. burnunu görebilmen için beni ekler misin?

Bayramdan hemen önce arkadaşımda Naci Bey'e burun ameilayatı oluyor. Kız 3 senedir düşünüyordu anca cesareti geldi

beni de ekler misin canım merak ediyorum fotolarını. ben de izmirde cem karas a oldum 5 hafta önce.

merhaba

bende burun için dr.araştırıyorum belirlediğim bazı dr.lar var fakat aralarından seçim yapamadım henüz sen naci beyi tvasiye etmişsin.Naci beye ameliyat olan şuana dek sadece 1 arkadaşın resmini gördüm seninde resmini görmek isterim arkadaşlık teklifi yolladım kabul edersen sevinirim.Birde deviasyon probleminden bahsetmişsin ameliyat öncesi için...naci bey kbb doktoru ile mi girdi ameliyata?

Kabul ettim canım.

Bütün iyi plastik cerrahlar burundaki nefes alma problemini çözerler. O nedenle KBB ciye gerek yok ki. Maaşallah vapur bacası gibi nefes lıyorum artık

Kabul ettim canım.

Bütün iyi plastik cerrahlar burundaki nefes alma problemini çözerler. O nedenle KBB ciye gerek yok ki. Maaşallah vapur bacası gibi nefes lıyorum artık

estetik cerrahi dr.ları pek çok değişik ameliyat yaptıkları için burunda çok uzmanlık isteyen bir organ o yüzden estetikçilere çok güvenemiyorum açıkcası...estetik cerrahların alanı çok geniş...sitesinde kızlık zarı bile diktiğini yazan estetik cerrahlar var...
Burnun içinde hele birde deviasyon var ise gerçekten çok iyi bir dr.olması lazım..

Ben burnun dış yapısının iç yapısından daha farklı olduğunu düşünüyorum. Ve bence o nedenle burun estetiğinde başarılı olan KBB ci az. Ayrıca KBB nin alanına da değişik ameliyatlar giriyor. B0oğaz, sinüsler, geniz etleri, baş, boyun. Yani onlar da plastik cerrahlar gibi pek çok değişik ameliyatlar yapıyorlar. O nednele ben konu estetikse asla bir KBB doktoruna ameliyat olmam. Uzmanlıklarının içinde estetik yok bir kere. KBB ile aynı şey olsa idi üniversitelerde estetik bölümünde yüz estetiği okutmazlardı diye düşünüyorum açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…