Eklendiniz kızlar
Naci beyin yaptığı burunları ben de çok beğeniyorum.iki kişininkini görmüştüm ve çok doğal duruyordu.sizinkini de çok merak ettim davet yolladımMerhaba,
En son meme ameliyatı olduğum için hep o bölüme yoğunlaşmıştım ama ben 1,5 yıl önce Dr. Naci Çelik' e burun ameliyatı oldum. Bu konu ile ilgili çok fazla özel mesaj geliyor o yüzden buraya da konu açtım. Hem deviasyon hem de şekli düzeltildi. Ciddi nefes alma problemim vardı ve ameliyatımdan beri çok mutluyum. İlk dönemler tabii ki nefes almam düzensizdi ama 2 ay içinde geçti.
Burun ameliyatından sonra burnun oturması 6 ay ile 1 sene arasında derler ya çok doğru. Ben ilk aylarda neredeyse her günü başka bir burunla geçiriyordumUmutsuzluğa düştüğüm dönemler olmadı değil ama inanın hepsi geçiyor. İlk zamanlar şu anki halimi hayal bile edemezdim. Hatta burnuma 2. haftamda kuzenimi kızından kafa darbesi bile almıştım Hem acıdan hem de şekli bozuldu diye ölücem sanmıştım. Ama inanın o kadar kolay bozulmuyor.
Sorularınız olursa buradayım. Sizlere fikir vermesi açısından birkaç foto da ekledim. Yüzümü komple koyamadım kusura bakmayın malum sanal alem iyisi de kötüsü de burada. 1 tane eski fotom var burnumun eski halini tam yansıtan foto pek yok ama bulursam ilk fırsatta scan edip ekleyeceğim. Arkadaşlık yollamadan önce burdan ya da özel mesajla bildirirseniz sevinirim. Çünkü her arkadaşlık teklifini kabul etmeyeceğim. Sadece cidden bilgi isteyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim.
Umarım isteyen herkes içinie sinen doktora ameliyat olup çok çok memnun kalır.
tesekkürler cok güel olmus bence burnun darısı basıma:))
Naci beyin yaptığı burunları ben de çok beğeniyorum.iki kişininkini görmüştüm ve çok doğal duruyordu.sizinkini de çok merak ettim davet yolladım
Bu arada dün arkadaşımı götürdüm Naci bey'e burun için. 3 boyutlu çalışması yapıldı. Bu yaz iznini ayarlayıp ameliyatı olacak inşallah
copyrıght ben de 1.5 ay oldu amelıyat olalı.burun ucu şış ve uyuşuk ıçı de şış.sankı bıraz da düştü gıbı ne bıleyım....sence burun ucu küçülürmü?senın kı ne kadar zamanda son halını aldı?bu arada benıde ekler mısın?burnunu meak ettım de :)
Çok teşekkür ederim. burnuma iltifatlar adlım ama hiç kimse burnun estetik mi demedi şimdiye kadar.. benim için en önemli şey buydu..
albümümde naci beyin yaptıgı tasarım var bi bakarmısın.co kararsızım izmirde de cemil tugay varmıs cok övüyolar???
Hemen bakayım canım
edit: Her birine yorumlarımı yazdım canım. Eğer burada okuduğum birçokları gibi fındık gibi sırtı oyuk ucu kalkık, ben estetiğim diyen bir burun istemiyorsan çok natural olmuş. Gerçeği tasarımdan daha iyi olur eminim..
merhaba,
en son meme ameliyatı olduğum için hep o bölüme yoğunlaşmıştım ama ben 1,5 yıl önce dr. Naci çelik' e burun ameliyatı oldum. Bu konu ile ilgili çok fazla özel mesaj geliyor o yüzden buraya da konu açtım. Hem deviasyon hem de şekli düzeltildi. Ciddi nefes alma problemim vardı ve ameliyatımdan beri çok mutluyum. Ilk dönemler tabii ki nefes almam düzensizdi ama 2 ay içinde geçti.
Burun ameliyatından sonra burnun oturması 6 ay ile 1 sene arasında derler ya çok doğru. Ben ilk aylarda neredeyse her günü başka bir burunla geçiriyordumUmutsuzluğa düştüğüm dönemler olmadı değil ama inanın hepsi geçiyor. Ilk zamanlar şu anki halimi hayal bile edemezdim. Hatta burnuma 2. Haftamda kuzenimi kızından kafa darbesi bile almıştım Hem acıdan hem de şekli bozuldu diye ölücem sanmıştım. Ama inanın o kadar kolay bozulmuyor.
Sorularınız olursa buradayım. Sizlere fikir vermesi açısından birkaç foto da ekledim. Yüzümü komple koyamadım kusura bakmayın malum sanal alem iyisi de kötüsü de burada. 1 tane eski fotom var burnumun eski halini tam yansıtan foto pek yok ama bulursam ilk fırsatta scan edip ekleyeceğim. Arkadaşlık yollamadan önce burdan ya da özel mesajla bildirirseniz sevinirim. çünkü her arkadaşlık teklifini kabul etmeyeceğim. Sadece cidden bilgi isteyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim.
Umarım isteyen herkes içinie sinen doktora ameliyat olup çok çok memnun kalır.
senın 28 gün olmuş daha gerçekten yeni benıim 11 şubatta oldu benımde ucnda hala uyusukluk var.
ben de 28 gün önce burun ameliyatı oldum.burnumun orta bölümünün kenarları ve uç kısmı hala şiş.uyuşukluğum ve sertlik geçmedi uç kısmı oynatamıyorum ve sürekli şekil değişikliği oluyor.normal diyorsun peki seninki ne kadar zamanda yerine oturdu uyuşukluğun ne kadar sürede geçti.bir de burnumun ucu top gibi yuvarlak duruyor.açık ameliyat oldum dikiş yerlerinden itibaren burun deliklerim düşük gibi duruyordu ilk haftalarda.gün geçtikçe azalıyor sanki ya da öyle olmasını umut ettiğim için bana azalıyormuş gibi geliyorsargılarım çıktıktan sonra çok şekilsiz duruyordu sanki kalemle 3bölüme ayrılmış gibiydi ama zamanla onlarda yuvarlak hatlara dönüşüyor.profiline baktığnda ilk aylarla son aylar arasında değişiklikler gördün mü?resimlerine bakmak isterim beni de ekler misin rica etsem?
bende 1,5 ay önce ameliyat oldum deviasyon+estetik ve hala şişlerim var böle okudukça moralim düzeliyo ama 5 aylık hala şişlerin geçememisi kalın deriden dednizde kalın deri nasıl oluyo yahuyanalra doğrı şişlklerim var yukardanda kemığim eğri gibi duruyo şu klasik 6 ayı bi taamamlayabileydik hayırlısıyla...bende yeni üye oldum hiç bişeye bakamıyorum
benide eklermisiniz ben üçüncü ayda nasıl bir değişim oluyorki doktorlar hep üç ay deyip duruyor onu merak ediyorum lütfen yardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?