Copyright Burun Estetiği Ameliyatı

Naci beyin yaptığı burunları ben de çok beğeniyorum.iki kişininkini görmüştüm ve çok doğal duruyordu.sizinkini de çok merak ettim davet yolladım

Bu arada dün arkadaşımı götürdüm Naci bey'e burun için. 3 boyutlu çalışması yapıldı. Bu yaz iznini ayarlayıp ameliyatı olacak inşallah

Çok teşekkür ederim. burnuma iltifatlar adlım ama hiç kimse burnun estetik mi demedi şimdiye kadar.. benim için en önemli şey buydu..

copyrıght ben de 1.5 ay oldu amelıyat olalı.burun ucu şış ve uyuşuk ıçı de şış.sankı bıraz da düştü gıbı ne bıleyım....sence burun ucu küçülürmü?senın kı ne kadar zamanda son halını aldı?bu arada benıde ekler mısın?burnunu meak ettım de :)

Canım benim 1.5 yıl oldu

ama şu anki durumun çok normal. 1,5 ay çok erken bir zaman o uyuşuklukların, ödemlerin hepsi geçici merak etme..

albümümde naci beyin yaptıgı tasarım var bi bakarmısın.co kararsızım izmirde de cemil tugay varmıs cok övüyolar???

Hemen bakayım canım

edit: Her birine yorumlarımı yazdım canım. Eğer burada okuduğum birçokları gibi fındık gibi sırtı oyuk ucu kalkık, ben estetiğim diyen bir burun istemiyorsan çok natural olmuş. Gerçeği tasarımdan daha iyi olur eminim..

Son düzenleme:

tesekkürler aynı fikirleri paylastıgıma sevindim açıkcası

ben de 28 gün önce burun ameliyatı oldum.burnumun orta bölümünün kenarları ve uç kısmı hala şiş.uyuşukluğum ve sertlik geçmedi uç kısmı oynatamıyorum ve sürekli şekil değişikliği oluyor.normal diyorsun peki seninki ne kadar zamanda yerine oturdu uyuşukluğun ne kadar sürede geçti.bir de burnumun ucu top gibi yuvarlak duruyor.açık ameliyat oldum dikiş yerlerinden itibaren burun deliklerim düşük gibi duruyordu ilk haftalarda.gün geçtikçe azalıyor sanki ya da öyle olmasını umut ettiğim için bana azalıyormuş gibi geliyorsargılarım çıktıktan sonra çok şekilsiz duruyordu sanki kalemle 3bölüme ayrılmış gibiydi ama zamanla onlarda yuvarlak hatlara dönüşüyor.profiline baktığnda ilk aylarla son aylar arasında değişiklikler gördün mü?resimlerine bakmak isterim beni de ekler misin rica etsem?

bende 1,5 ay önce ameliyat oldum deviasyon+estetik ve hala şişlerim var böle okudukça moralim düzeliyo ama 5 aylık hala şişlerin geçememisi kalın deriden dednizde kalın deri nasıl oluyo yahu yanalra doğrı şişlklerim var yukardanda kemığim eğri gibi duruyo şu klasik 6 ayı bi taamamlayabileydikhayırlısıyla...bende yeni üye oldum hiç bişeye bakamıyorum

benide eklermisiniz ben üçüncü ayda nasıl bir değişim oluyorki doktorlar hep üç ay deyip duruyor onu merak ediyorum lütfen yardım...

senın 28 gün olmuş daha gerçekten yeni benıim 11 şubatta oldu benımde ucnda hala uyusukluk var.

bende 11 şubatta oldum arkadaşım yaaa düzelme sürecimizi paylaşalım olurmu benim kocaman görünüyor burnum şişmi yoksa böylemi yaptı anlayamıyorum benim yüzüme bunumu yakıştırdı hiç çok güzel olmuşsun diyen yok

Canım günbegün değişiyor burun. sonra 1 aylık fotonla 2 aylık fotona bir baklıyorsun arada dağlar kadar fark ver. Merak etme düzelecektir..

& ay 1 sene arası zaten burnun oturması. Kalın derili iseniz doktorunuz bunu söyle o zaman ödemlerin geçmesi 1 seneyi bile aşabiliyormuş. Gerçi 5-6 aydan sonra değişiklikler çok küçük oluyor sadece sizin farkedebileceğiniz şekilde. En güzel 6. ayınızda doktorunuzla görüşmek.

benide eklermisiniz ben üçüncü ayda nasıl bir değişim oluyorki doktorlar hep üç ay deyip duruyor onu merak ediyorum lütfen yardım...

Ekledim canım

Lütfen beni ekler misiniz, Copyright hanım çok merak ediyorum.. Dr. Naci Çelik'in bahsini çok duydum ama yaptığı burunları hiç göremedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…