Copyright Burun Estetiği Ameliyatı

sevgılı copyrıght ben baska doktora amelıyat oldum ama fotolarını gormek ısterım.23.gunumdeyım ve suratım hala cok tuhaf duruyor.bır de dıkıs yerını elleyınce bır sertlık gelmesı normal mı?davet yolladım benı de kabul eder mısın

Aslında kbb cilerin alanı baş boyun bölgesi ile sınırlıyken estetikçilerin tüm vücut bunun haricinde saç ekimi, botoks,dolgu vs gibi kozmetik uygulamalar...Estetikçiler organ nakli bile yapıyor mesela Ömer özkan dünyada ilk rahim nakli ameliyatı+2 kol nakli ve yüz naklini gerçekleştirdi ki oda estetik cerrah...yani çok geniş bir alanda çalışıyorlar.Ama şuda bir gerçekki kişinin kbbci olması yada plastik cerrah olması o kişinin iyi dr.olmasına yetmiyor.Deneyimli işinde çok iyi olan bir dr.bulmak lazım...

erdemilk72 ciğim :) bende ameliyat olalı 1 ay oldu tamamen düzeldi diyemem ama daha çok yeni burun içim de dışımda şiş.. copyright tan öğrenicm bakalım o memnunmu deviasyon düzeltme işleminden..

Doktorunuz kimdi? Foto lariniz varmi? Önce/sonra?
Tebrikler.

Iyigunler Copyright,

Ameliyat öncesi/sonrasi fotolarin varmidir sitede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…