Çorap üstü sandalet giyenler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi busra_tuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet komik bir görüntü ama yinede kendi tercihleri ...
kıro felan denmesi abes sonuçta onlarda insan...

bence de hoşbir görüntü olmuyor özellikle gençlerde. orta yaştakilerin giymesi de çok fazla gözüme batmıyor ne de olsa alıştıkları bi tarzları var hatta sandalet yeni onlar için. rahat ediyorlar giyiyorlar ne denebilir ki. ama konuyu açan arkadaşımızın tavrını çok da hoş bulmadım özlem gibi ben de. kıro veya ayy ıyyyy falan hoş yakıştırmalar değil. :1no2:

Son düzenleme:
madem çorap giyeceksin ne diye açık ayakkabı giyiyorsun be adam diyesim geliyo yyaaaşakkıdı

ben ünvdeyken nedense hep tıp fakültesinde okuyanlar öle giyinirlerdi zemuszemus nası gülerdik ya bide üniversitede cemaat evi die adlandırılan evlerde kalanlar öle giyerdi çok komik ya madem açık ayakkabı giyosun çorapta neyin nesi helede beyazzz kaydirigubbakcemile3

Türkiye'de oturmayan birşey var, hiç bir konuda bu oturmamış, insanlar hep başka insanları hep belirli bir kalıba sokma peşinde. Herkesin kişisel tercihi, isteyen istediğini yapar, istediğini giyer, hiç kimse siz beğenin diye giyinmiyor kendi zevki ve ihtiyaçları doğrultusunda aldığı kararları uyguluyor. Nasıl olur Türkiye'de böyle boş şeyler konuşuluyor anlayamıyorum, yurtdışında kimse umursamaz öyle giyinmiş söyle olmuş çünkü 3. tekil şahıslar başkalarını ilgilendirmez. :1closedeyes:

6a00d8341c873353ef00e55n.th.jpg
[/URL][/IMG]

böyle giyseler dahami iyi olur sekerler sırnaşık şey

Türkiye'de oturmayan birşey var, hiç bir konuda bu oturmamış, insanlar hep başka insanları hep belirli bir kalıba sokma peşinde. Herkesin kişisel tercihi, isteyen istediğini yapar, istediğini giyer, hiç kimse siz beğenin diye giyinmiyor kendi zevki ve ihtiyaçları doğrultusunda aldığı kararları uyguluyor. Nasıl olur Türkiye'de böyle boş şeyler konuşuluyor anlayamıyorum, yurtdışında kimse umursamaz öyle giyinmiş söyle olmuş çünkü 3. tekil şahıslar başkalarını ilgilendirmez. :1closedeyes:

evet cnm o yuzden ne bi ileri ne bi geri gidiyoruz
hep olduğumuz yerde tekliyoruz maalesef

milletin açığını veya ayıbını bulmaktan bizim milletimizin üstüne yoktur

baslıgı görünce hemen actım konuyu okumak için.cünkü bende sinirrrrr oluyorum sandalet içine çorap giyenlere :mymeka: aslında ben erkekte sandaleti sevmiyorum.zaten ayakları kocaman.bide sandalet giyince kürek gibi cıkıyor ayakları kaydirigubbakcemile2

eee burası yurtdısı degil naparsın..biz TÜRKLER karısır herbiseye..burası TÜRKİYE turkbayragi

eee burası yurtdısı degil naparsın..biz TÜRKLER karısır herbiseye..burası TÜRKİYE turkbayragi

evet ne yazık ki ondan ne bir gelişme ne bir ilerleme, sadece gereksiz boş şeyler üzerine tartışmalar :1no2: her yerde her zaman..

ardından herkes yakınıyor, hayat standardı çok düşük ve bir çok problem var diye, anketler şuan universitede okumakta olan bir çok gencin ilerde yurt dışında yaşamak ve çalışmak istediğini söylüyor neden acaba fisfisfis

Bi de bunların parmak arası terliğin içine çorap giyenleri var ki manzara içler acısı.. kafamçokkarıştı

ayyy geçen gün denize giderken gördum onlarda denıze gıdıyordu sandalet ustune beyaz corap gıymıs denıze gıdıyosun ya corabın ne işi var kaydirigubbakcemile3 ayaklarımı kötü nedelikafadulden

Iyy gene geldi yaz ve gene sandaletler başladı.
Tabiii içine çorap mutlaka giyilir. Krem rengi garip sandalet, içine gri çorap.

Ben toptan erkeklerin sandalet giymesine kılım zaten..
Hele çorapla :öğüren simili:

valla lafı agzımdan aldın..türkiyede yada yurt dısında ne farkederki..sonucta tercih....

yurt dısından türkiyeye gelen cogu yaslı amca ve teyze giyiyor.. ve bizim yaslılarımızdada var giyen.. cunku rahat etmek istiyorlar... hepsine kroo mu demek lazım.. varsın olsun giysinler begenmek zorunda degiliz amakroo da demek zorunda degiliz... bende beyaz corap begenmiyorum ama unutmamak gerekki eskiden beri beyaz corap temizligin göstergesidir..

Back
X