çoraplarım ve fikirleriniz

suprensesi

bir gün mutlaka...
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
4.822
7
158

kızlar bu çoraplarla nasıl ayakkabı giyeceğimi bilemiyorum bana yardımcı olurmusunuzkafamçokkarıştı

Japonlar önü kapalı , yüksek topuklu ayakkabılarla bu tarz çorapları giyiyorlar canım.
Senin yaşadığın yerde bu moda anlayışı yadırganabilir tabi.
Bilekten biten botlarla olmaz gibime geliyor..
Converse tarzı ayakkabılarla da hoş durabilir diye düşünüyorum.
Çorapların çok şeker bu arada , güle güle giy.

kızlar ilk resmi beceremedim bu çorabımı nasıl ayakkabıyla giyebilirim bana yardımcı olurmunuz

canım marjinallik sınır tanımaz
yerinde olsam şöyle yapardım
kısa bir kot etek
altına ten rengi yada bu pembeden daha cık bi muz corap
sonra bu coraplar
altına da babet yada vintage tarzı ayakkabılar...
ayakkabıyla aynı renk kemer

kızlar çoraplarım bunlar nasıl ve neyle giyineceğimi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

uzun mavi file çorapla, baklava desenli olanı çizme ile giyebilirsin gibi.üsteki pembe olan bana paris hiltonu hatırlattı çok şeker bişe :) bence onu mavi kot etekle ten rengi çorabın üstüne giyebilirsin altına da bulunduğun yere bağlı olarak ya uygun renk converse yada yumurta burun topuklu giyebilirsin tabii bu son seçenek seni çok seksi gösterebilir :)

gurbaa prenses,attaque,galateia tşk ederim fikirleriniz için pembe çorap çok hoş evet ama giyemedikten sonra ama converse fikri mantıklı kaydirigubbakcemile2

canım pembe çorapların babet yada önü kapalı hafif topuklu bi ayakkabıyla kullanabilirsin ama nasıl bi ayakkabıyla kullanırsan kullan ..kesinlikle mini etek le güzel olur ..bu arada converse ile gerçekten hoş olabilir yani mor bi etek mor bi converse güzel durur sanki üstünede pembeli morlu bi badi ..hoş olabilir.. ...CADIARZUayyy şeker kız gibi olursun ne güzel zaten öylesin ...

tşk ederim hayatım o senin güzelliğin canım benimdelikafadulden

ne ile giyersin bilmem ama pembesi çok hoş
converse ve babetle tatlı olur pembe için konuşuyorum
ekose desenlide hoş
mavi file için yorum yok hiç tarzım değil

zeynep 215 ve nazarboncuğum tşk ederim yinede evet çok hoş pembe ama giyemedikten sonra ((

suprensesim nihayet buldum çoraplarını :roflol:
ben de arkadaşlara katılıyorum çorapların tam şeker kız candy çorabı :))))
hee ama konumuz neyle giyersinnnnn........neyle giyersin, conversele falan olur galiba, babetle de, bence sen ayakkabıyla da foto çek, öyle görelim, daha iyi yardımcı olurus yerimseniben

slmm prensesss konuna rastladımda çorapların çok şirinnn...
ama canım sen bunları nirden aldınn::):)giyemiyceni bilmiyomuydun kısss...
nysede almışsınn canım o pembe çoraplar babetle hoş dururlarr kanımcaa...
diğer fileli mavi botla güzel olur..benim fikrimm tatlımm

caım giyerim ya neden giymiyim ben çok sevdimde işte nasıl giysem diye fikirlerinizi alıyorum hem sevgili müdürüm yılbaşı hediyesi pembeli olan,delikafadulden;baklava dilimlisi teyzemin hediyesi maviyide yıllar önce izmitten almıştım delikafaduldendelikafadulden

gurbaa prensesin fikri bana da mantıklı geldi... ben file çorapları havalar nispeten daha serinken ten rengi pasparlak külotluçorabın üstüne giyiyorum süper oluyor ama mavi hiç denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…