Coraspin

Ben bu sagliksiz gebelik olayinin sirf bastan savma bi yontem oldugunu dusunuyorum. Engelli bebeklerde doguyor onlarda sagliksiz ama dusmuyorlar. 3 dusukten sonra benim canim yandiktan sonra bana test yapicak. Bi sorun var mi diye bakicak. Oldu !!! Ben zaten bimere oneride bulundum bu konuda. 1 sene olayinin kaldirimasi, 3 dusukten sonra genetik test yapmanin kaldirilmasini 1 dusukten sonra gereken herseyin yapilmasini ve tup bebegin devlet hastanelerinde yapilmasini onerdim umarim beni dikkate alrlar ve bu onerimi uygularlar.

İnşallah duyarlı olurlar ben 2. Kez kaybettim ve şimdi araştırılcak Ünv Hast ne gitcem bi 10 gün sonra falan ilkinde kimse önemsemiyor maalesef

Cok doğru söyledin vallahi.cok mantıklı. sağlıksız gebelik illa ki düşecek diye birsey yok.ay ben yine kullanmaya baslasam mi coraspini :) bidaha aynı kayibi yasamaktansa.
Insallah dikkate alırlar ama hic ümidim yok nedense.

İnşallah duyarlı olurlar ben 2. Kez kaybettim ve şimdi araştırılcak Ünv Hast ne gitcem bi 10 gün sonra falan ilkinde kimse önemsemiyor maalesef
Ben universite hastanesine gittim. 2 dusuk yaptim dedim 2 dusukle bakmazlar 3 dusuk olmasi gerekir dedi. Ne yani ben 1 tane dusurup oylemi geleyim dedim.bunu biz degil devlet boyle istiyor dedi. Sinirlerim bozulmustu o zaman
Bana kalirsa coraspin yazan bi doktor bul onun kontrolunde kullan. Ben hamile kalinca oyle yapicam. Coraspin yazan doktor varsa ona gitcem. Cunku bazi doktorlar bu coraspini kizilay dagitmis gibi herkese oneriyor :)

ay ilahiii guldürdun beniiii.Aynen oyle yapayım bari.bende 1 düşüğü daha kaldiramam

ay ilahiii guldürdun beniiii.Aynen oyle yapayım bari.bende 1 düşüğü daha kaldiramam
Canimsin bi yerde muneye konu açtım rağbet görmedi yazmışsın hemen düştüm peşine geldim sana fikir vermeye.

Şimdi yavruz, bu ablan 39 yaşında ve son 10 ayda 4 gebelik geçirdi..İlk ikisi kimyasal, üçüncü düşüktü... 4.hamileligimde geçen cuma bugün bu saatler kalbi durduğu için normal doğum ile cennete gitti bebisim... Dertliyim , derdi olana uçar giderim...

Şimdiiiii, pıhtılaşma olsun ya da olmasın corasprin veren çok fazla tüp bebek doktoru var, bebisine zararı olmaz.bana da test yapılmadı, yaşadığım şehirde sadece üniversite hastanesinde yapılıyor trombofili paneli o da 2 ayda çıkıyor ugrasmadim.ugrsip yaptirayim diyorsan direkt git ve 3 kez dusuk yaşadım de, illaki yaşamak zorunda mıyız, çok umursamazlar, halden anlamıyorlar...

Diğer seçenek de, asprine devam et hatta hamile kalınca sana kan sulandırıcı iğne yazacak doktor bul.tum hamileliğim süresince karnımdan iğne vurdum.o sayede tutundu zaten bebeğim ama bu sefer de down sendromu çıktı ve kalbi gelişmedi, durdu...

Pıhtılaşmadan dolayı her haftada yaşanabilir bebek kaybı, 8 aylıkken kayıp yaşayanları biliyorum..

Bu arada o kadar çok araştırdığım için sana onerim, b12 ve dvitamini değerlerine baktir, bu vitamin eksikliği düşük sebebi oluyor...

Buralardayım ne zaman istersen yardıma hazırım...

Bu arada kan sulandırıcı iğneye hamile kaldigimi öğrenir öğrenmez başladım ama corasprini hamile kalmadan verdi doktor fakat asprine alerjim olduğu için kullanamadim ...Gebeliği 3. Haftada öğrenerek hemen karından kan sulandırıcı oksapar iğne başladık...

ayy ablamm benimmmm Allah razı olsun senden cok sağol .sana da cok geçmiş olsun allah sabirlar versin.ben bir tanesine zor katlandim sen nasil dayandin canım benim benimde 4 sene sonra gelen ilk gebeligimdi,once bos gebelik dediler,kurtaja alcaz dediler.o gün gittigimde bebek göründü ama kalp atisi duyulmadı .medikal düşük yaptırdılar ardindan kürtaj oldum.patolojiyede gitti sonuc temiz.birdaha aynı seyi yasamaktan cok korkuyorum.sagliksiz gebeliktir diyorlar ama ya bebegime kan gitmediyse diye düşünüyorum

Allah razı olsun canım, Allah'tan gelen Allaha gidecek sonuçta melegimiz gitti.biz 11 yıllık evliyiz..Her şeyin bir vakti zamanı vardır, her gebelik kendine özgüdür, aynı şeyler bir daha yaşanacak diye bir şey yok, gönlünü ferah tut tatlım..Dediğim gibi bana hiç test yapılmadı ama hem corasprin hem de kan sulandırıcı iğne verdi doktor, hiç bir zararı yok,tedbir olsun dediler..Gelecek bebisin illaki, hiç kaygilanma fıstık...

Coookk teşekkür ederim ablam cok sagol.insallah rabbim sana da hayırlısıyla bi evlat nasip eder.isteyen herkese insallah.canimsin seviliyorsun optümm kocamannn

Coookk teşekkür ederim ablam cok sagol.insallah rabbim sana da hayırlısıyla bi evlat nasip eder.isteyen herkese insallah.canimsin seviliyorsun optümm kocamannn
İnşallah benden önce sana versin, müjdeyi hemen alalım, zira benim bi süre korunmam gerekiyor Rabbim hayırlısını versin inşallah, hiç sıkıntı yapma kendine, stres bu işlerin en büyük düşmanı..Hep diyorum bu veletler stresi sevmiyor, fıkır fıkır neşeli anne seviyorlar, oluruna bırak, rahat ol canim

Tamam abla,eğer hamile kalabilirsem allahın izniyle hemen yazicam sana.cok teşekkür ederim çok tatlısın cooookkkkkkkk

Var mı baska coraspin kullanannnnn??????
9 ay kullandım, doğumdan 3 gün önce bıraktım. Endişeniz olmasın, aksine kullandıkça psikolojim düzeldi, "bu sefer bebeğime kan gidecek, kalbi durmayacak, sağlıkla kucağıma alacağım inşallah" dedim.

Sağol canım benim.en azından kafam rahat olur kullanirsam,yeter ki bebegime zararı olmasın .Allah razı olsun .insallah bende hayirlisiyla kucağıma alabilirim.bebegimi

Tamam abla,eğer hamile kalabilirsem allahın izniyle hemen yazicam sana.cok teşekkür ederim çok tatlısın cooookkkkkkkk
Sen de öyle tatlim ben artık bu konuda uzman hasta oldum, aklına takılan ne olursa yaz bana, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...Kocaman opuyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…