Coraspin

Ben özelde 200tl ye yaptırdım arastir bence

Canım oncelıkle geçmiş olsun Rabbım tekrarınk nyasatmaz ınsalah.. Benımde dusuklerım oldu kan pıhtılaşması cıktı ve bıkac ay corasprın kullandım suan 13 haftalıl hamileyim devam ediyorum halen benim dusuklerım ve tehlikem yoktu belki o yüzdende kanama fılam olmadı hamile kaldığında doktoruna söyle kullandım devam edımmı de bebeğinin durumuna gore devam et der sana ama Bı zararı olcagına zannetmiyorum sadece kani sulandırıcı ılac

Merhaba canım.uzum süre banli olduğum icin mesajini yeni gördüm kusura bakma.
Coraspini kullandim ben ama hamile kalamadim henüz .bıraktım simdilik çünkü memleketteyim.döndüğümde bebek çalışmalarına başlayınca kullanacağım tekrar.neticede bunun iğnesi de var.coraspinin cok ta etki edeceğini sanmıyorum. zararli olsa kimse kullanmazdi.ben devam edicem.bende arastirma hastanesine sordum 2000 lerde bi fiyattan bahsettiler bana da.cok tuzlu geldi.o yüzden ben kullanmaya devam edicem.degilse bir kaybı daha kaldiramam.hele ki ilk gebeligimin psikolojisini hala atlatamamisken.
Anne olmak ne kadar zormus megerse

Teşekkür ederim bitanem Allah razı olsun .
Insallah hayirlisiyla tekrar hamile kalabilirsem kullanicam bende ama kalamadim henüz

Teşekkür ederim bitanem Allah razı olsun .
Insallah hayirlisiyla tekrar hamile kalabilirsem kullanicam bende ama kalamadim henüz
Insalah kalırsın cnm herşeyin hayırlısı Rabbım istesin yeterki baska bi sorun yoksa zamanı var demekı stres yapma streste cok etkiliyor şahidim Bı yakınından Rabbım dualarını kabul eder ınsalah tanımasam da senı dualarımda anne olmayı isteyen herkes

banada 1500 dediler canm sagol yazgn icin benmde kanamam bitince kullanmayi düşünüyorm bi sure.gerci tekrar gamile kalmaya cok korkuyorm yine ayni seyelri yasarim diye

Amiiinn canım insallah sagol iyi dileklerin icin

Canım bende 2 düşük yaptım kanımda pıhtılaşma olduğu için doktor coraspin verdi kullandım ilk 3 ay sonra unutmaya başladım içmemeye basladım ama şuan iyiyiz bebişte iyi

Canım bende 2 düşük yaptım kanımda pıhtılaşma olduğu için doktor coraspin verdi kullandım ilk 3 ay sonra unutmaya başladım içmemeye basladım ama şuan iyiyiz bebişte iyi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.canim benim.birsey soracagim sana,ben düşük yapali 6 ay olacak nerdeyse,kasigimin her iki yaninda üst tarafinda gecmek bilmeyen ağrılarım var.doktorlarda anlamiyor.sen yasadin mi böyle birsey?

Iki kimyasal bir dış gebelik yaşadım kızıma hamile kalmadan önce doktor coraspin ve folik asit vermişti bir ay sonra kızıma hamile kaldım üçüncü aya kadar bu ikisini kullandım sonra bıraktım .....bende pıhtılaşma ve kromozom testi yaptirdim temiz çıktı ikiside ....şimdi kızım yedi aylık darısı başına

O kadık ağlarıları bende de bazen oluyodu düşükten sonra kist oluşuyodu bende o kasıkta batma seklinde agrı yapıyodu adetle birlilte temizleniyodu sonra . ama herkeste farklıdır yani vücutla alakalı birazda

Sagol canim insallah birsey olmamistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…