- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
burdaki devlet yapmiyorms ben fakukteye sordum oyle dedi bana yarin randevum var iyice arastrcam bende yapilmali diye dusunuyrm artiküç kayıp varmış devlet hastenesinde genetik araştırma yaptırabilirsiniz ücretsiz iki kayıpdan sonra ücretsiz yapıyorlar
Ben özelde 200tl ye yaptırdım arastir bencemerhaba konuniz baya once acilms ama sormak istiyrm kullaniyomsnz asprini benimde 3. kaybim kendi basima kullansam bisey olur mi yarin dr a gidicem suan kimyasal dusuk yasiyorm sorucam.onkan pihtilasmasi testide cok pahaliyms fakukteye sordum 1500 dedi bana ssk m yok ki ssklidanda 500 aliyolarms
hadi yaa arastrmam lazim benm her yer farkli soyluyo ne kadar surede sonuc eline gectiBen özelde 200tl ye yaptırdım arastir bence
Canım oncelıkle geçmiş olsun Rabbım tekrarınk nyasatmaz ınsalah.. Benımde dusuklerım oldu kan pıhtılaşması cıktı ve bıkac ay corasprın kullandım suan 13 haftalıl hamileyim devam ediyorum halen benim dusuklerım ve tehlikem yoktu belki o yüzdende kanama fılam olmadı hamile kaldığında doktoruna söyle kullandım devam edımmı de bebeğinin durumuna gore devam et der sana ama Bı zararı olcagına zannetmiyorum sadece kani sulandırıcı ılacArkadaşlar merhaba,
Ben yaklaşık 5 ay önce ,bebegimin kalp atisi olmadığı icin kürtaj olmak zorunda kalmıştım,ilk gebeligimdi.
Simdi tekrar hamile kalmak istiyorum.doktora sormadan coraspin kullanmaya başladım .acaba hamile kalırsam bebegime bi sakıncası olur mu??? burdan öğrendiğim kadarıyla bebeğe kan akışının daha fazla olduğunu ve iyi birsey olduğunu ogrendim ama yinede tereddutte kaldım.tekrar aynı seyleri yaşamak istemiyorum.doktor bir dusukten sonra kan pihtilasmasi testi yapmayız dedi.ama ben bi kurtaji daha kaldiramam.nolur yardımcı oluuunnnn
Tesekkurler şimdiden
Bir hafta sürmedi sonucu almamhadi yaa arastrmam lazim benm her yer farkli soyluyo ne kadar surede sonuc eline gecti
ozel oldugu icin dogrudr fakultede yada devlette yaptirinca 1 ila 3 ay arasiyms sonuc almaBir hafta sürmedi sonucu almam
Merhaba canım.uzum süre banli olduğum icin mesajini yeni gördüm kusura bakma.merhaba konuniz baya once acilms ama sormak istiyrm kullaniyomsnz asprini benimde 3. kaybim kendi basima kullansam bisey olur mi yarin dr a gidicem suan kimyasal dusuk yasiyorm sorucam.onkan pihtilasmasi testide cok pahaliyms fakukteye sordum 1500 dedi bana ssk m yok ki ssklidanda 500 aliyolarms
Teşekkür ederim bitanem Allah razı olsun .Canım oncelıkle geçmiş olsun Rabbım tekrarınk nyasatmaz ınsalah.. Benımde dusuklerım oldu kan pıhtılaşması cıktı ve bıkac ay corasprın kullandım suan 13 haftalıl hamileyim devam ediyorum halen benim dusuklerım ve tehlikem yoktu belki o yüzdende kanama fılam olmadı hamile kaldığında doktoruna söyle kullandım devam edımmı de bebeğinin durumuna gore devam et der sana ama Bı zararı olcagına zannetmiyorum sadece kani sulandırıcı ılac
Insalah kalırsın cnm herşeyin hayırlısı Rabbım istesin yeterki baska bi sorun yoksa zamanı var demekı stres yapma streste cok etkiliyor şahidim Bı yakınından Rabbım dualarını kabul eder ınsalah tanımasam da senı dualarımda anne olmayı isteyen herkesTeşekkür ederim bitanem Allah razı olsun .
Insallah hayirlisiyla tekrar hamile kalabilirsem kullanicam bende ama kalamadim henüz
banada 1500 dediler canm sagol yazgn icin benmde kanamam bitince kullanmayi düşünüyorm bi sure.gerci tekrar gamile kalmaya cok korkuyorm yine ayni seyelri yasarim diyeMerhaba canım.uzum süre banli olduğum icin mesajini yeni gördüm kusura bakma.
Coraspini kullandim ben ama hamile kalamadim henüz .bıraktım simdilik çünkü memleketteyim.döndüğümde bebek çalışmalarına başlayınca kullanacağım tekrar.neticede bunun iğnesi de var.coraspinin cok ta etki edeceğini sanmıyorum. zararli olsa kimse kullanmazdi.ben devam edicem.bende arastirma hastanesine sordum 2000 lerde bi fiyattan bahsettiler bana da.cok tuzlu geldi.o yüzden ben kullanmaya devam edicem.degilse bir kaybı daha kaldiramam.hele ki ilk gebeligimin psikolojisini hala atlatamamisken.
Anne olmak ne kadar zormus megerse
Amiiinn canım insallah sagol iyi dileklerin icinInsalah kalırsın cnm herşeyin hayırlısı Rabbım istesin yeterki baska bi sorun yoksa zamanı var demekı stres yapma streste cok etkiliyor şahidim Bı yakınından Rabbım dualarını kabul eder ınsalah tanımasam da senı dualarımda anne olmayı isteyen herkes
Kuzum senin 3 düşük te kimyasal mi oldubanada 1500 dediler canm sagol yazgn icin benmde kanamam bitince kullanmayi düşünüyorm bi sure.gerci tekrar gamile kalmaya cok korkuyorm yine ayni seyelri yasarim diye
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.canim benim.birsey soracagim sana,ben düşük yapali 6 ay olacak nerdeyse,kasigimin her iki yaninda üst tarafinda gecmek bilmeyen ağrılarım var.doktorlarda anlamiyor.sen yasadin mi böyle birsey?Canım bende 2 düşük yaptım kanımda pıhtılaşma olduğu için doktor coraspin verdi kullandım ilk 3 ay sonra unutmaya başladım içmemeye basladım ama şuan iyiyiz bebişte iyi
O kadık ağlarıları bende de bazen oluyodu düşükten sonra kist oluşuyodu bende o kasıkta batma seklinde agrı yapıyodu adetle birlilte temizleniyodu sonra . ama herkeste farklıdır yani vücutla alakalı birazdaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.canim benim.birsey soracagim sana,ben düşük yapali 6 ay olacak nerdeyse,kasigimin her iki yaninda üst tarafinda gecmek bilmeyen ağrılarım var.doktorlarda anlamiyor.sen yasadin mi böyle birsey?
Sagol canim insallah birsey olmamistirO kadık ağlarıları bende de bazen oluyodu düşükten sonra kist oluşuyodu bende o kasıkta batma seklinde agrı yapıyodu adetle birlilte temizleniyodu sonra . ama herkeste farklıdır yani vücutla alakalı birazda
İnşallah canımSagol canim insallah birsey olmamistir
bi kalp durmasi bi kimyasal bi tane daha kimyasal varmis tabi ben sonradan anladim onun kimyasal oldgnu test yaptgm aksamo adet oldm pozitif cikmisti nirmal regl oldm sonraKuzum senin 3 düşük te kimyasal mi oldu
Düşukten sonra gecmeyen ağrıların olmus muydu seninde ?bi kalp durmasi bi kimyasal bi tane daha kimyasal varmis tabi ben sonradan anladim onun kimyasal oldgnu test yaptgm aksamo adet oldm pozitif cikmisti nirmal regl oldm sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?